Burtici fericite de septembrie-octombrie (93)
Raspunsuri - Pagina 5
Raluca_u spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monikus Uitati linkul din nou ca am vazut si eu ca nu merge http://www . chic bebe .ro/products/288-carucioare_3_in_1_si_2_in_1/3704-chicco_carucior_ct_02_cu_fotoliu_auto_cosulet.mbs Edit: acum tre sa mearga. Monica 24+ cu Rares Stefan POZA BEBE |
e ok caruciorul dar il gasesti si mai ieftin. la targ era 800 iar pe site la chicco e vreo 870. Si eu il aveam ca optiune si de asta stiu. tu mai prinzi babyexpo si in sept si poti sa il iei atunci.
Raluca 20+ si www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
crocodana spune:
fetele, pt ca iar veni vb de carucioare..legat de ce ar trebui sa mai cumparam, voi va luati cantar pt bebe?
eu stiu ca parintii mei aveau pt mine, acelasi evident si la fratele meu si la alti cativa copii din bloc...asa era moda atunci, iar caruciorul era un landou urias, imi aduc aminte si acum pt ca eram destul de mare cand s-a nascut fratele meu si il plimbam adesea,ce vremuri....
pe toate prietenele mele care au nascut (mai recent sau acu cativa ani ) nu le-am auzit sa aiba. banuiesc ca pe bebe il va cantari medicul pediatru ca sa ii vada evolutia..e suficent?
32+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea
laura78nico spune:
citat din mesajul lui crocodana pe toate prietenele mele care au nascut (mai recent sau acu cativa ani ) nu le-am auzit sa aiba. banuiesc ca pe bebe il va cantari medicul pediatru ca sa ii vada evolutia..e suficent? 32+ fericita mamica de jucausa Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor! Jucausa mea Crocodana eu am avut un cantar imprumutat pt primele 2 luni, dupa am dus-o pe Ramona la cabinetul doctorei. Daca poti imprumuta de undeva ar fi bine daca nu poti sa cumperi si parerea mea sa nu va luati de la Chicco. Cele mai bune sunt alea romanesti de Sibiu. |
Laura 24+ si Ramona Cristiana 20.03.2007
Raluca_u spune:
am tot citit pe aici fete care se intrebau daca e necesar caruciorul de la inceput ca fiind iarna nu veti iesi cu bebei afara.
chiar daca e iarna copilul tr scos zilnic afara. era o regula nu stiu daca mi-o amintesc bine dar o sa ma mai interesez. parca pana la 0 grade puteam sa stam 2 ore, intre 0 grade si -10 grade, maxim o ora, dar poti iesi de 2 ori afara, -10, -15 grade maxim 30 de minute odata ...
eu pe adina am nascut-o la mijloc de noiembrie si am scos-o afara incepand cu a 3-a zi (ziua cand am ajuns cu ea acasa). la inceput 10 minute si am crescut in vreo sapt de am ajuns sa stam cate 2, 3 ore.
ii era asa bine afara. erau singurele momente cand dormea atat de mult. ca in rest se trezea tot la 45 de minute, 1 ora sa mai manance ceva...
nu cred ca am stat mai stat asa mult afara, de pe vremea cand eram pustoaica. si ieseam fie vant fie ploaie cu ea ca asa m-a invatat pediatra. cand bate vantul tare pui husa de ploaie si asa bebe e protejat, la ploaie la fel.
pupici
Raluca 20+ si www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
Raluca_u spune:
eu am avut cantarul luat de la mama, de ala vechi pt care am cumparat suport de plasa. o cantaream in fiecare duminica seara sa vedem cum stam cu greutatea.
nu e obligatoriu insa sa ai.
legat de intalnire, eu vin dar nu singurica ci cu adina ca nu am cu cine sa o las. tati vine abia mai tarziu.
moni_iulia spune:
Salut!
Greu va mai ajunge omu' din urma! A tebuit sa citesc un capitol intreg ca sa vad daca ati stabilit ceva in legatura cu intalnirea. As veni si eu. In principiu vin oriunde, dar as prefera sa fie in cursul saptamanii viitoare(ca mai lucrez doar pana vineri) si daca ar fi in Tineretului ar fi perfect.
La multi ani, Monica! Sa fiti sanatosi si voinicul sa se nasca perfect!
Iulia 25+ cu "Tudorita Mihaita"
laura78nico spune:
Raluca si eu stiu ca tb scos copilul afara, dar faza cu vantul si ploaia difera.
Pe mine doctora nu m-a lasat sa o scost pe vant si ploaie si intai am inceput cu stat la geam de la 5 min in sus in fiecare zi si la fel si cand am iesit afara cu carutul tot progresiv de la 5 min... asa ca
Laura 24+ si Ramona Cristiana 20.03.2007
monikus spune:
citat din mesajul lui Ellenuta e ok si asta, numai ca iti trebuie suport ptr scoica .. gasisem eu odata dar nu mai dau de el .. eu cred ca-ti trebuie suportul caci nu e ok sa tii scoica cu mana .. am gasit un carut dar e ff scump si are si rotile mai mari ..(fara spatii!) http://www. chic bebe .ro/products/288-carucioare_3_in_1_si_2_in_1/images-5132-chicco_carucior_trio_for_me_top.mbs Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) Eva www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
Deci imi trebuie si suport aham. Tre sa mai studiem programul.
Raluca multumesc frumos de informatii. Din fericire da, mai prind babyexpo o tura lucky me. Sper sa ma pot obtine sa nu cumpar pana atunci.
Crocodana, eu m-am decis sa nu cumpar cantar pt ca ma voi stresa la orice slabire a lui bebe. Eu consider cantarul un motiv de stres.
Monica 24+ cu Rares Stefan POZA BEBE
Dana15 spune:
Raluk multumesc de reteta! inca nu m-am apucat sa fac vinetele ca m-am asezat putin in pat la tv si am atipit..deci la fix, ca acum ma apuc de treaba!
Monikus sa stii ca si eu m-am uitat aseara cu sotul ca carucioarele Chicco..si mi-a placut acesta CT 0.2! asa-i ca nu are landou? se poate pune la orizontala, daca vrei..
Da si nici eu nu cumpar cantar pentru bebe, din acelasi motiv ca si Monikus;
Dana 27s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
lutoniana spune:
Doamne dar ma simt ca la maraton ce va mai alerg
Daca vreti sa stiti, si tu Fare cine va va binecuvanta....mie mi-a iesit la jocul acela Casian....fara galateanul si fara preafericitul iar la fete Cerasela
Crocodana si mie mi-a spus moasa sa evit tonul ca este pesticul care are cel mai mult mercur.....dar e foarte bunnnn si nu exagerez. Pap odata pe saptamana.
Delia ma bucur ca au iesit bunele analizele...acum nu te indopa numai cu ciocolata de bucurie.....serbeaza si tu cu o ciorba acra de vacuta
Cea mai fericita 30 + cu