Burtici fericite de septembrie-octombrie (93)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Monica am inteles despre ce este vorba. Daca e bine pt bebe, atunci nu cred ca ai de ce sa nu il tii. Ce nu facem noi cand e vorba de bebe? Renuntam la tot. Eu o sa ma rog sa fie totul bine. Oricum m-ai cam speriat si pe mine pt ca eu am colesterolul foarte mare dintotdeauna. Sper sa nu fie nici o problema. O sa vb si eu cu dr mea sa vedem ce zice de colesterolul meu.

Eu sunt de-acord cu Cristina ana. Trebuie sa gasim un restaurant unde sa se si manance ca eu vin direct de la munca. De obicei nu mai mananc la ora aia dar cine stie ce m-o apuca maine....

Fetelor am gasit un carucior. Uitati AICI. Voi ce ziceti, vi se pare ok calitativ ca pretul pare ok.

Monica 24+ cu Rares Stefan POZA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

monikus nu mere linkul .. scrie-l cu pauze ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

neata fetele,
am vazut ca multe fete au trebi maine la 6 jumate....sa vina mimika sa ne faca inventarul. si mie imi trebuie sa stiu exact locul ca-s destul de tantaloaica si sa nu merg aiurea. pe mine m-ati socat cu mersul pe jos de la universitate pana in cismigiu.....pai eu nu pot merge nici de la un colt la altul al universitatii...sau mers pe jos de la gara pana in cismigiu????? pe mine ma aduce sotz..

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (30+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Uitati linkul din nou ca am vazut si eu ca nu merge http://www . chic bebe .ro/products/288-carucioare_3_in_1_si_2_in_1/3704-chicco_carucior_ct_02_cu_fotoliu_auto_cosulet.mbs

Edit: acum tre sa mearga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Monica la multi ani fericiti alaturi de sotul tau si de printisorul din burtica!

Ioanna sa-ti traiasca barbatul si sa te faca fericita!

Dana vad ca ti-a raspuns Cristina inaintea mea. Deci tai vanata cruda in rondele de un deget de groase, eu le ung cu putin olio di sansa di oliva (ca am inteles ca ala e bun de gatit, nu ca extra-virginul) sa se lege de ele condimentele. Pui sare daca vrei (eu nu prea gatesc cu sare), oregano si busuioc. Apoi le insir pe o tava, pun deasupra mozzarella (ies mai bune cu mozzarella din aia in lichid, nu din aia care seamana cu cascavalul) si tai feliute de rosii pe fiecare. Iarna cand nu imi plac rosiile la gust pun pasta de rosii. Bagi la cuptor si iti dai tu seama cand sunt gata, ca sunt moi vinetele si e rumenita mozzarella.

monikus vezi ca linkul e considerat reclama. Baga-l cu spatii.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Monikus nici acuma nu merge linkul, dar mi-am dat seama din titlu despre ce carucior este vorba, despre Chicco CT0.2. E super! A fost si pe lista mea de carucioare in primele 4!

25+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Monikus nici acuma nu merge linkul, dar mi-am dat seama din titlu despre ce carucior este vorba, despre Chicco CT0.2. E super! A fost si pe lista mea de carucioare in primele 4!

25+

Am editat de 15 ori mesajul. Acum daca stergeti spatiile ar trebui sa mearga.

Mergi la inceput

monikus e dragut carutul, e ptr 0-36 luni insa scoica se pozitioneza numai cu fata catre directia de mers. va trebui sa-i iei un suport ca sa poti pozitiona scoica cu spatele.

Eva

papa bun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

monikus e dragut carutul, e ptr 0-36 luni insa scoica se pozitioneza numai cu fata catre directia de mers. va trebui sa-i iei un suport ca sa poti pozitiona scoica cu spatele.

Eva

papa bun

Multumesc Ellenuta. Stii cumva daca gasesc si carucioare care sa fie bune pana la varste mai mari de 3 ani? Pana la urma pozitionarea scoicii nu e foarte importanta pt ca eu nu conduc (nu am carnet si nici nu vreau) si o sa stau cu bebe in spate ca sa fiu mai aproape de el.

Mergi la inceput

e ok si asta, numai ca iti trebuie suport ptr scoica .. gasisem eu odata dar nu mai dau de el .. eu cred ca-ti trebuie suportul caci nu e ok sa tii scoica cu mana ..

am gasit un carut dar e ff scump si are si rotile mai mari ..(fara spatii!)

http://www. chic bebe .ro/products/288-carucioare_3_in_1_si_2_in_1/images-5132-chicco_carucior_trio_for_me_top.mbs

Eva

papa bun

Mergi la inceput