Gravidute&Mamici de IASI (97)
Raspunsuri - Pagina 17
nushulica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alynta27 Emma ati fost frumosi! Rochia e superba si ai o silueta..... Nushulica in perioada aia vrem sa mergem si noi la mare! Unde va cazati? Noi cred ca alegem varianta cea mai ieftina si nu neaparat comoda- la unchiumeu in Ct! Am vrea sa mergem cu masina! Voi?! Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)Matei www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David David Cum a aparut Printul! |
alina noi mergem in eforie nord,acolo merg eu de peste 10 ani la o vila in apropiere de steaua de mare(pt cine cunoaste statiunea) de fapt cativa ani am sarit-o ca am iesit si noi prin strainataturi
mi-ar placea sa ne vedem noi sigur vom fi o zi in mamaia la aqua magic ca mai mergem cu 2 familii care au copii de 2 respectiv 5 ani si mergem acolo pt copii....acum eu sunt sigura ca si al meu o sa vrea sa se zbenguie pe acolo la cat de mult ii place in apa(sta si acasa in curte in piscinuta cu placere)
tu mergi si cu bb mic?
de
DavidPoveste
nushulica spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Noi in august avem multe petreceri/aniversari,printre care si a mea si a sotului. Asa ca putem sa o punem si de-o petrecere,doua-trei ![]() Miha si comorile Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
ok,deci petrecerea e garantata,anytime
de
DavidPoveste
Katyuscha21 spune:
HAI INUTSA HAI INUTSA

22+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 9 luni 26.09.2006
ASA CRESTE ANDREI http://lb3f.lilypie.com/dRalm7.png
BURTICA http://picasaweb.google.com/ciquitita7
ANIVERSAREA NUNTII http://dn.daisypath.com/F2Epm7.png
BEBICA DIN BURTICA http://tickers.baby-gaga.com/p/dev315pf_.png
Un copil este o Binecuvantare de la Dumnezeu! Trebuie sa credem in Dumnezeu ca El va veghea asupra noastra...
moldoveanca spune:
Multumesc pt urari fetele sunteti minunate ca de obicei

Am avut o zi de nastere suuuuper ,cadouri multe,un party organizat de sot care a iesit foarte bine
.Abia mi-am revenit,au plecat musafirii si mi-am linistit si copilul care a fost foarte agitat.
Inutsa parca imi aminteste de sora mea care a nascut acum 2 ani pe 14 iulie cu un travaliu perlungita care ne-a pus pe toti pe jar![]()
Kriss nu stiu ce sa-ti spun sa te fac sa te simti bine
.Cred ca cel mai important acum e sa ai grija de aceasta fetita minunata pe care ti-a dat-o Dumnezeu si sa ignori aceasta fiinta care nu merita nici macar o lacrima.Te imbratisez cu drag
Lumi_Richard spune:
Buna dimineata,fetele!!! Va servesc cu un caffe latte rece
,e super pe caldurile astea!
Intrasem sperand ca a venit Bianca,dar s-ar parea ca ii place mult unde este! Transmite-tii cele mai frumoase ganduri Inesei din partea mea!
DN 08.12.1976 UM 07.02.2009 DPN 14.11.2009
iulia-stefy spune:
Salutare!
Inutsa nu a nascut ieri..... dupa amiaza i-au scos perfuziile ca bebelina n-a dat nici un semn.... Am vorbit cu ea acum si spera ca azi sa fie ziua cea mare...
Va las ca sunt in criza de timp....
Lacramioara si
Stefania Iulia
alynta27 spune:
Buna fetele! Eu i-am dat Inesei sms de la prima ora, dar nu mi-a raspuns! O fi in travaliu, oare?!![]()
Moldo frumos din partea sotului! Cat ai facut, sau nu se spune?!
Nushulica asa e, nu e simplu cu doi! dar nici inima nu ma lasa sa nu-l i-au pe david, ca Matei e dependent de san si deci si de mine! Noi nu concepem sa mergem undeva fara copii! Ni-i crestem singuri si i-am luat de mici peste tot! Anul trecut cand am mers la mare, David mergea in 4 si alergam dupa el pe plaja ca se ducea la lumea de prin jur, la cosurile de gunoi, fugea spre mare! Am venit mai obositi decat eram... Dar marea le face tare bine copiilor- aerosolii! Nepotul meu anul trecut avea 4 luni si a fost ok! Tinut sub umbrela! A fost mai usor cu el decat cu al meu! La Aqua Magic ai mai fost cu baiatul? Stiu ca ei nu accepta sa mergi cu apa, sucul, mancarea ta! Dar ma gandesc ca pt copil tre sa ai sticluta lui cu apa/ lapte, un biscuite... Si oare daca merg ma pune sa platesc si pt Matei?! Cat dati cazarea la Eforie?! Sper ca nu ti-am facut capul mare!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
A zis Inesa ca a vazut-o dr. si i-a zis ca o mai lasa pana maine!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
ralnied1 spune:
'neata!
am ajuns si eu pe fuga la o cafea.
si ca sa va zic despre Inesa ceea ce vad ca a postat deja Alina.![]()
Bianca e fata cu personalitate se pare. Nu vrea si pace![]()
sa aveti spor in toate azi!

) in care sa ne intalnim la Kriss. Sa-i umplem casa!
Si sa uite de suparare si sa nu mai spuna ca nu are prieteni! 
De la lume adunate si-napoi la lume date...