Gravidute&Mamici de IASI (97)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

cred ca e prima mea postare aici - special pentru Cristina

e normal sa simti ca iti e greu, sa fii furioasa si sa-ti fuga pamintul de sub picioare.
dar poate ca uneori e buna o despartire cinstita decit o viata traita in minciuna. nu stiu exact povestea voastra, dar sotul tau pare sa nu mai vrea sa stea cu voi.
incearca sa te separi afectiv de el, fa-l amicul tau, suna-l cind ai nevoie de ajutor, cind n-ai cu cine lasa fata.
tine-l de tatic si incet incet ai sa-ti faci o viata fara el. nu e el centrul universului.
in nici un caz nu il indeparta de copil, dar incearca sa nu te mai gindesti cu romantisme la el

te imbratisez

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Emma ati fost frumosi! Rochia e superba si ai o silueta.....
Nushulica in perioada aia vrem sa mergem si noi la mare! Unde va cazati? Noi cred ca alegem varianta cea mai ieftina si nu neaparat comoda- la unchiumeu in Ct! Am vrea sa mergem cu masina! Voi?!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kriss79
acum vad totul negru, nu ma vad cu alt barbat nici in 10 ani, si ma gandesc ca asta a fost tot si acum singura mea fericire va fi cresterea copilului meu..

Cristina, singura zici: "acum vad totul negru"...
Lasa lucrurile sa se mai aseze, sa treaca timpul, sa mai spele si nu spune "niciodata", ca nu se stie de unde sare iepurele,cand si cum.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danyelle005
Nu cred ca mai apuc sa intru azi, nici nu am facut bagajele; aveti grija de voi si sa ne auzim cu bine.

Spor la impachetat si drum bun sa aveti!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard
Decat cu cineva care nu te merita,mai bine singura. A fi singura nu e o rusine,nu e un pacat....si decat sa va certati/urati/bateti etc in aceeasi casa,mai bine despartiti.

Exact asa e, Cristina.
Bucura-te ca ca v-ati separat oarecum in liniste si pace. Adica nu s-a terminat mult mai rau, cum o patesc altii. Lasa ca va veni ziua in care tot el va regreta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Propun sa avem o zi pe saptamana (sau poate 2-3? ) in care sa ne intalnim la Kriss. Sa-i umplem casa! Si sa uite de suparare si sa nu mai spuna ca nu are prieteni!

Cristina, eu pot sa trec in fiecare seara cand ies de la munca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ella10
Mihaela e buna propunerea ta in legatura cu intilnirea la Kriss insa sa ne faci si noua niste prajiturele,eu vin cu rachiu

Si eu aduc coniacul pt Miha , sa tare greata.

Mergi la inceput

Vad ca ati aflat noutatile de la Inesa.
Eu intrasem sa va spun, dar sunteti la zi cu stirile.
Eu m-am chinuit de pe la amiaza sa intru, dar nu se termina de incarcat pagina, nu stiu de ce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralnied1

Citat:
citat din mesajul lui ella10
Mihaela e buna propunerea ta in legatura cu intilnirea la Kriss insa sa ne faci si noua niste prajiturele,eu vin cu rachiu

Si eu aduc coniacul pt Miha , sa tare greata.

Rachiul taie greata. Coniacul atenueaza teama.

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

Citat:
citat din mesajul lui kriss79

[quote]citat din mesajul lui mariussimiuc

Propun sa avem o zi pe saptamana (sau poate 2-3? ) in care sa ne intalnim la Kriss. Sa-i umplem casa! Si sa uite de suparare si sa nu mai spuna ca nu are prieteni!

da,da intalneala!!!eu vin cu mostenitorul numai de pe 17 pe 24 suntem la mare,sa nu cumva sa faceti atunci intalneala ca va mananc!

Noi in august avem multe petreceri/aniversari,printre care si a mea si a sotului. Asa ca putem sa o punem si de-o petrecere,doua-trei ,la Kriss.

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput