Gravidute&Mamici de IASI (97)
Raspunsuri - Pagina 18
Anilansa spune:
buna dimineata si de la noi
scuzati absenta
... noi am fost plecati duminica la piatra la nunta si ieri am lenevit prin pat toata ziua
, Darius a ramas cu bunica si a fost cuminte... numai ca, cand am ajuns acasa .. asta la ora 2 dimineat... sa trezit si nu sa lasat pina ce nu l-am luat cu noi in pat... si ne-a iubit de mama focului...
.
in rest suntem bine
tot ce am citit e ca Inutsa nu a nascut... si Bia are mare personalitate.. ei poate vrea si fata o zi anume... o sa gfie bine.
recuperez din uram si fac pe urma complectari![]()
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
nushulica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alynta27 Buna fetele! Eu i-am dat Inesei sms de la prima ora, dar nu mi-a raspuns! O fi in travaliu, oare?! Moldo frumos din partea sotului! Cat ai facut, sau nu se spune?! Nushulica asa e, nu e simplu cu doi! dar nici inima nu ma lasa sa nu-l i-au pe david, ca Matei e dependent de san si deci si de mine! Noi nu concepem sa mergem undeva fara copii! Ni-i crestem singuri si i-am luat de mici peste tot! Anul trecut cand am mers la mare, David mergea in 4 si alergam dupa el pe plaja ca se ducea la lumea de prin jur, la cosurile de gunoi, fugea spre mare! Am venit mai obositi decat eram... Dar marea le face tare bine copiilor- aerosolii! Nepotul meu anul trecut avea 4 luni si a fost ok! Tinut sub umbrela! A fost mai usor cu el decat cu al meu! La Aqua Magic ai mai fost cu baiatul? Stiu ca ei nu accepta sa mergi cu apa, sucul, mancarea ta! Dar ma gandesc ca pt copil tre sa ai sticluta lui cu apa/ lapte, un biscuite... Si oare daca merg ma pune sa platesc si pt Matei?! Cat dati cazarea la Eforie?! Sper ca nu ti-am facut capul mare! Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)Matei www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David David Cum a aparut Printul! |
ooo dar nici prin cap sa-ti treaca sa-l lasi pe david acasa...eu la fel ca si tine sunt adepta concediului cu copilul dupa mine chiar daca asta va fi primul si inca nu stiu cum e

la aqua magic am fost in fiecare an si asa e nu te lasa sa intri cu nimic,dar macar canitzele cu cioc ale copilului tot le iau cu un ceiut,un laptic ceva,nu cred sa fie asa batutzi in cap
pe cazare inca nu stim exact cat platim,noi am sunat la incepuul lui iunie si a zis ca inca n-au facut preturile ca n-au dat navala clientii
de
DavidPoveste
ella10 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alynta27 La Aqua Magic ai mai fost cu baiatul? Stiu ca ei nu accepta sa mergi cu apa, sucul, mancarea ta! Dar ma gandesc ca pt copil tre sa ai sticluta lui cu apa/ lapte, un biscuite... Si oare daca merg ma pune sa platesc si pt Matei?! Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)Matei www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David David Cum a aparut Printul! |
Alina uite o sa-ti raspund eu caci am fost recent la aqua magic,copii nu platesc,cei pana intr-un metru jumate parca,cu mincare pt bebe m- a lasat si apa,etc...asa ca nu-i problema
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
http://community.webshots.com/user/karateka_10?vhost=community
http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png
byu spune:
SALUTARE nu prea mai am timp sa intru pe forum, dar cand intru dau noutati ![]()
Casian a scapat cu dintii durerosi de vreo doua saptamani, tot cam asa face si la oala respectiv wc.
In schimb de vcorbit , tot pe limba lui vorbeste toata ziua.
Finutu, Sebi, a fost luni operat de urgenta, saracutul a tras tare, acum e bine si asteptam sa vedem rezultatele operatiei.Au scos tot de acolo si i-au curatat scarita in speranta ca se v-a putea face peste vreo 6 luni o alta operatie de refacere a intregii urechi interne.
Acum ma duc sa vad ce vrea ca tot trage de mine.... nu ma lasa deloc in pace.
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
alynta27 spune:
Ella multumesc de raspuns! s-a distrat Bianca acolo? Merita?! Daca dupa 17 august esti la mare, da-mi nr. de telefon poate ne intalnim ca si noi vom sta in Constanta!
Nushulica ms de raspuns!
Byu poate va fibine cu Seby, sa scape micutul de durere!
Noi in continuare pisam paturile si kk-am covoare! Acum aplic alsta strategie- cu pampers si-l scot cand il pun pe oala! Simt ca o i-au razna....
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
moldoveanca spune:
Biata Inutsa cred ca este super nerabdatoare
Hai mamico ,mai e putin putin
Alynta ,nu e secret am schimbat prefixul de asta a fost asa o agitatie mai mare,musafiri din alte orase si oboseala mare.
Vladut a stat 2 seri la mama ,bine dimineata la prima ora eram la ei ca simteam ca ma sufoc fara el
moldoveanca spune:
Am vb cu Mexxa putin ca veneau sa-i faca perfuzii lui Sebicu.El e bine,sper ca a scapat de nenonorocita de infectie.
mihamora spune:
Salut!
Hai Inutsa!!! 

Hai Bianca!!!
Ella - sa ne povestesti cum s-a distrat Bia la aqua magic si daca e f aglomerat. Poze ceva?
Nushu - ce bine ca mai postezi si la noi![]()
Byu - ma bucur ca ati scapat de dureri si felicitari tanarului care nu mai foloseste pampers.
Ce bine ca e totul ok cu Sebi
Kriss - ce faci?
Sa ne laudam si noi ,nu mai folosim pampers decat noaptea pt ca s-au mai intamplat incidente![]()
Emma - faine poze, arati f bine.
Michelle
18+ "Smiley"
si DOMINIC 15.05.2007
POZE
tuscut spune:
Helau!
Moldo, mai primesti o urare de la o forumista intarziata?
Frumos din partea sotului sa organizeze petrecerea...
La multi anisori si tie, Victor! Din nou cu scuzele de rigoare pentru intarziere!
Inutsa, am pregatit 
Kriss, nu prea ma pricep la cuvinte de consolare, insa iti doresc ca totul sa se rezolve cum e mai bine pentru voi. Cum au zis si fetele, esti o femeie puternica si trebuie sa gasesti forta necesara de a trece peste toate si sa ai credinta ca DD le randuieste pe toate dupa cum e mai bine 
Sebi, multa sanatate puiule! Sa dea Domnul ca de data asta sa auzim numai vesti bune 
Ralu, nu ma obliga ei sa ma intorc la servici, insa administratora de la cresa a pus oarecum conditia ca ambii parinti sa fie angajati ca sa poata primi copiii la cresa. Si cum locuri sunt putine, nu vreau sa risc, mai ales ca pana in octombrie nu mai este asa mult si pot sa o las pe Iustina cu mama acasa perioada asta. Asa ca din august se pare ca ma voi intoarce la munca.
Vad ca nu da nimeni curs invitatiei mele...
Sau asteptam sa se intoarca lumea din concediii? ![]()
mihamora spune:
Irina - venim draguta
multumim de invitatie, dar inca nu ne-am organizat. Ar fi bine sa dai tu tonul![]()
Michelle
18+ "Smiley"
si DOMINIC 15.05.2007
POZE