Gravidute&Mamici de IASI (97)
Raspunsuri - Pagina 19
mihharo spune:
Ehe, da' vad ca s-a inviorat toata lumea pe-aici, abia am dovedit sa 
| Citat: |
| citat din mesajul lui kriss79 m-ai facut sa rad.am zis ca nu am prietene singure, fara parteneri, dispuse sa iasa in oras.fiecare are progr.ei, cu iubitul/sotul/copilul.. |
Kriss, da' eu ce-s aici, mamico? Capul sus ca nu-i un capat de lume... exact in situatia ta am fost si eu. Si uite ca au trecut 4 luni de la "marea despartire", intre timp s-a pronuntat si divortul si viata merge inainte bine-mersi, chiar mai bine ca inainte. Asa ca daca ai nevoie de o doza de optimism sau pur si simplu de cineva cu care sa vorbesti, pe mine poti conta.

mihamora spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mihharo Ehe, da' vad ca s-a inviorat toata lumea pe-aici, abia am dovedit sa ![]()
Kriss, da' eu ce-s aici, mamico? Capul sus ca nu-i un capat de lume... exact in situatia ta am fost si eu. Si uite ca au trecut 4 luni de la "marea despartire", intre timp s-a pronuntat si divortul si viata merge inainte bine-mersi, chiar mai bine ca inainte. Asa ca daca ai nevoie de o doza de optimism sau pur si simplu de cineva cu care sa vorbesti, pe mine poti conta. ![]() Mihaela - mami de cuminte |
Hei, imi place cum gandesti
Ce face Albert cel cuminte?
Michelle
18+ "Smiley"
si DOMINIC 15.05.2007 POZE
nushulica spune:
michelle
sarcina usoara!
kriss cum esti azi?s-a mai dus "negreala" aia?
de
DavidPoveste
alynta27 spune:
Inesa a intrat in travaliu- contractii din 3 in 3 minute si dilatatie 2! I-am scris ca de acum asteptam sa ne anunte marea veste!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
Anilansa spune:
sa incep cu urarile![]()
moldoveancaLA MULTI ANI !!!!! multa sanatate, sa fii fericita si tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca
Victor si Teo la multi ani si voua .
imi cer scuze ca fac urari asa de tarziu![]()
ionik bine ai venit la noi si sarcina usoara 
KRISS... mamica curaj, o sa apara soarele si pe strada ta. si ai sa vezi ca Alessia iti va aduce numai bucurii si iti va umple golul lasat. prea mare sfat nu am ce sa iti dau doar ata ca o sa fie bine, fii optimista si gandestete la fata ta. O sa fie totul bine.
despre inutsa ati mai aflat ceva? eu nu am numarul ei. asteptam vesti.
va doresc o zi frumoasa in continuare. si multumesc ca ati admirat invitatia lui darius
... inca un pic si sotul il tunde
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
alynta27 spune:
Mihamora, Byu cum ati reusit cu scutecul ca eu simt ca cedez... Nu-si da seama ca face pe el si gata! E in fundul gol, langa oala si el prefera sa faca pe jos!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
Matei
David
Cum a aparut Printul!
Lumi_Richard spune:
Alynta,multumim de veste!!! Sa speram ca Inutsa va avea o nastere usoara!
DN 08.12.1976 UM 07.02.2009 DPN 14.11.2009
aeperju spune:
Si eu vreau sa stiu cum ati scapat de olita ca al meu tot pe jos face. E belea!
Emma si Andrei (21.09.2007)
alynta27 spune:
Emma eu zic sa ne luam de-o mana!
David cunoaste olita de la 7 luni! Mai facea in ea cand il nimeream, dar nu s-a cerut niciodata! In sarcina l-am pus mai rar, ca imi era greu sa ma aplec si sa-i scot si sa-i pun pampersul! Dar a mai "probat-o! Acum am realizat ca e marisor si ar trebui sa faca la ea! Am intalnit zilele trecute o fetita de 10 luni!!!! care facea la olita si rareori facea pe ea. Noaptea i se punea scutec! O vom scoate noi la capat cumva....
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
Matei
David
Cum a aparut Printul!

cuminte