Gravidute&Mamici de IASI (97)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Poze de la nunta:

http://community.webshots.com/album/573495990NbsAZE

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Kriss, imi pare tare rau!
Ai grija de tine si de fetita si o sa fie bine fiindca Doamne Doamne le aranjeaza cum crede El ca e mai bine. AI incredere!
Va pupam!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Multumesc pentru primire si va doresc o zi buna!
Kriss, suntem alaturi de tine si sper ca lucrurile sa se aseze, astfel incat sa va fie bine. In aceste momente nu cred ca trebuie cautat vinovatul ci o solutie, fara interventia binevoitorilor.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Propun sa avem o zi pe saptamana (sau poate 2-3? ) in care sa ne intalnim la Kriss. Sa-i umplem casa! Si sa uite de suparare si sa nu mai spuna ca nu are prieteni!

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

pentru Inesa sa nasca usor o bebelina sanatoasa!

Nu intru prea des cu postari pe la voi desi va citesc dar ma apuca nostalgia ca a trecut aproape un an de cand am stat si eu pe holurile alea vreo 14 ore sa o astept pe bebica mea care nu prea a vrut sa iasa.

Cel mai aiurea mi se pare ca sunt doua scaune in sala de nasteri si cat timp iti face tie control auzi tipetele altor gravidute si ramai cam traumatizata In 14 ore am vazut mai multe nasteri decat visam.

Kriss eu nu te cunosc dar pareati o familie frumoasa in poze. Iti doresc sa te indrume Dumnezeu pe drumul cel bun.

O zi frumoasa tuturor!

Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Propun sa avem o zi pe saptamana (sau poate 2-3? ) in care sa ne intalnim la Kriss. Sa-i umplem casa! Si sa uite de suparare si sa nu mai spuna ca nu are prieteni!

Miha si comorile

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

m-ai facut sa rad.am zis ca nu am prietene singure, fara parteneri, dispuse sa iasa in oras.fiecare are progr.ei, cu iubitul/sotul/copilul..
deocamdata vegetez, dar de ce nu o intalneala mai incolo in aug?

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page

Cristina si Alessia Stefana
Albena 2009
HAIDETI SA IL AJUTAM PE SEBI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui kriss79

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Miha si comorile

m-ai facut sa rad.am zis ca nu am prietene singure, fara parteneri, dispuse sa iasa in oras.fiecare are progr.ei, cu iubitul/sotul/copilul..
deocamdata vegetez, dar de ce nu o intalneala mai incolo in aug?

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page

Cristina si Alessia Stefana
Albena 2009
HAIDETI SA IL AJUTAM PE SEBI!

da,da intalneala!!!eu vin cu mostenitorul numai de pe 17 pe 24 suntem la mare,sa nu cumva sa faceti atunci intalneala ca va mananc!

kriss nu mai fi trista si,te rog frumos,nu mai zi ca n-ai pe nimeni...o ai pe ale,ai familia ta,pe sora ta,nu esti singura!!!

si apoi ne ai pe noi aici,oricand putem iesi la un suc,un parc cu copiii,o praji sau,de ce nu,la agatat

am observat ca , cand sunt cu dav as putea sa agat cel mai bine azi eram la banca si dav ii zambea barbatului ce statea la rand dupa mine si deodata a inceput sa-i zica TA-TA deeeciii...eu ies oriunde dar numai cu david

inesa nastere usoara!!!hai bb iesi la lumina

de David
Poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

asa ca uitam....si la intalneala miha sa vina cu prajimuuulte

de David
Poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Mi-a trimis Inesa sms si zice ca i-a scos perfuzia. Nu are nici o contractie- citeste! Maine reia inducerea!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Salutare de Constanta!!!

Da' nu prea mi se simte lipsa...

Kriss nu stiu ce-as putea sa-ti zic sa te simti mai bine,la dat sfaturi toti suntem buni...sunt alaturi de tinefii tare caci ai o frumusete de fata de crescut

Michelle ma bucur mult ca ai scapat de stres si ca bebe e bine,ma sa fie si in continuare bine

Daniela concediu placut!!!

Inesa nastere usoara!!!

Mihaela e buna propunerea ta in legatura cu intilnirea la Kriss insa sa ne faci si noua niste prajiturele,eu vin cu rachiu

Noi suntem bine,vremea e cam nasoala dar cum mie nu-mi trebuie mai mult de trei zile sa ma inegresc...

Va pup pe toate si Kriss sa fii puternica

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

http://community.webshots.com/user/karateka_10?vhost=community
http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png

Mergi la inceput