Gravidute&Mamici de IASI (97)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

nu alina, nu e vb de div.inca nu am disc.despre aspectul asta..doar e separare in fapt, ca cica oricum nu mai eram o fam. de aprox.2 ani si parca asta era vina mea, ca eu il credeam fidel si ca muncea fmult pt. noi 3..nu imi arunc vina toata asupra mea,eu poate nu am stiut sa il citesc mai bine..
Nu ma gandesc acum sa intalnescu pe altul,dar ma gandesc ca e greu sa gasesti pe cineva cand ai deja un copil.si cum sotul a fost al doilea barb nu am deloc exp., ma simt super nasol cand sunt undeva fara pereche, la o petrecere..caci aproape toti au pe cineva, fie el amic de sex opus cu care sa iasa..nu stiu sa am amice, prietene care sa nu fie cuplate sau cas eventual si cu copii..nu am efectiv pe nimeni, stiu ca treb. sa ies, sa imi fac prieteni, sa ies cu prieteni, dar unde ii gasesc?
Pe de alta parte inca sper ca va reveni, desi e f.hot.acum sa nu se intoarca ca nu mai e alta cale..mi-e greu sa dau la o parte 9 ani de amintiri, de convietuire efectiva cu el. nu stiu daca voi avea de altfel puterea sa ies cu altcinva in afara de tatal copilului meu, sa vad un barbat asa cum se uita o femeie singura, in cautare sau mai stiu eu cum la cineva, altul decat sotul meu..nu stiu daca ma intelegeti..

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page

Cristina si Alessia Stefana
Albena 2009
HAIDETI SA IL AJUTAM PE SEBI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Kriss,
stii ca eu postez rar dar acum chiar am simtit nevoia sa o fac
Te imbratisez cu drag si iti doresc tot binele din lume, pentru tine si pentru Alessia
Fruntea sus

Mamica fericita de doua buburuze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Kriss,nu stiu cat te ajuta ce-ti spun.....Am o prietena care a ramas singura intr-a saptea luna de sarcina....a fost groaznic,nu mai putea vedea pe nimeni,nu mai vroia sa iasa nicaieri...Acum e casatorita cu un barbat bun care o iubeste si iubeste si fetita ca si cum ar fi a lui!
Am multe prietene singure care se distreaza si se simt mai bine decat cele casatorite cand merg undeva,pt ca nu au nici o obligatie sau responsabilitate. Decat cu cineva care nu te merita,mai bine singura. A fi singura nu e o rusine,nu e un pacat....si decat sa va certati/urati/bateti etc in aceeasi casa,mai bine despartiti.
Incearca sa gandesti pozitiv, ai grija de tine,mai rasfata-te din cand in cand (un coafor,manichiura,masaj,orice te face sa te simti mai bine...eventual un concediu!) si o sa realizezi,la un moment dat, ca nu mai doare atat de tare.

DN 08.12.1976 UM 07.02.2009 DPN 14.11.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

MIha - multumesc mult

Daniela - distractie placuta in concediu! Cred ca nu are nimic Amalia daca nu s-a mai repetat incidentul

Kriss - inteleg f bine ce vrei sa spui, dar cu timpul vei vedea altfel lucrurile.
Iar despre hotararea lui ...eu as proceda altfel,
oricat de greu mi-ar fi i-as zice sa plece si sa nu se mai intoarca niciodata,sa uite definitiv de noi,
daca nu mai poate fi alaturi de noi...asta e...eu as face si putin circ...si m-as tine tare macar o perioada,
cat as putea...
Eu am si prietene care nu sunt cuplate, o sa iti gasesti cu timpul, o sa vin si eu in vizita pe la tine cand o sa ia chef

Oana Oana - ce mai faceti? NU ne arati si noua poze?

Ma pentru Sebicu sa fie bine astazi la operatie!

Michelle 18+ "Smiley"si DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

Lumi - felicitari pentru fetita!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihamora

MIha - multumesc mult

Daniela - distractie placuta in concediu! Cred ca nu are nimic Amalia daca nu s-a mai repetat incidentul

Kriss - inteleg f bine ce vrei sa spui, dar cu timpul vei vedea altfel lucrurile.
Iar despre hotararea lui ...eu as proceda altfel,
oricat de greu mi-ar fi i-as zice sa plece si sa nu se mai intoarca niciodata,sa uite definitiv de noi,
daca nu mai poate fi alaturi de noi...asta e...eu as face si putin circ...si m-as tine tare macar o perioada,
cat as putea...
Eu am si prietene care nu sunt cuplate, o sa iti gasesti cu timpul, o sa vin si eu in vizita pe la tine cand o sa ia chef

Oana Oana - ce mai faceti? NU ne arati si noua poze?

Ma pentru Sebicu sa fie bine astazi la operatie!

POZE

Stim ca suntem datoare cu poze dar timpul nu tine deloc cu noi, mereu avem cate ceva de facut, inca dorm la ore diferite, adica mai mult pe rand asa ca nu apuc sa-mi trag sufletul
poate cand intra tati in concediu gasim o dimineata libera si punem si poze ca vrem sa fim laudate

Mamica fericita de doua buburuze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Ms mult,Michelle !

Ma bucur mult ca totul e in regula cu sarcina si nu mai esti stresata... si eu am avut probleme atat in primul trimestru,cat si in al doilea...acum au trecut.

DN 08.12.1976 UM 07.02.2009 DPN 14.11.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Inesei i s-a intarit burta si a papat!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Inesei i s-a intarit burta si a papat!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Ce inseamna asta?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Am intrat pe fuga sa va scriu ca am vorbit ci Inutsa si e la a treia perfuzie si bebelina nu vrea sa vina.... E optimista... Asa ca scoateti majoretele.... si rugati-va pentru ele.

Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput