Gravidute&Mamici de IASI (97)
Raspunsuri - Pagina 13
kriss79 spune:
Oana(ghinetz) te-am vazut in moldova samb cu cel mare, alergati pe holuri:), dar eram in 3, in cele 2 ore in care ne-a "scos" sa petreaca timp cu fata si nu te-am strigat ca eram plansa samd
Multumesc de aprecieri..poate asta e defectul, calitatile alea..stiu amice care nu au fost usa de bis, au trait viata si o duc bine mersi,eu am fost la locul meu si am crezut in basme si acum ma doare ca Ale va fi unul din sutele de mii sau mai multi copii de parinti despartiti, ca va "beneficia" de cateva ore de vizita si iesiri cu tatal ei, cu maica-mea, cu taica-meu si cu toti care fara sa vrea ne-au "facut un bine" bagandu-se in rel.noastra. acum vad totul negru, nu ma vad cu alt barbat nici in 10 ani, si ma gandesc ca asta a fost tot si acum singura mea fericire va fi cresterea copilului meu..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page
Cristina si
Alessia Stefana Albena 2009
HAIDETI SA IL AJUTAM PE SEBI!
mihamora spune:
Inutsa -
nastere usoara!!! 
Neata!
O cafeluta slaba din partea mea![]()
Kriss -
O sa fie bine, sunteti puternice si nu depindeti de el.
Sunt sigura ca mai tarziu o sa regrete.
Noi suntem bine, avem toate testele bune si ultima eco morfofetala, de acum m-am mai linistit, nu mai sunt stresata![]()
Michelle
18+ "Smiley"
si DOMINIC 15.05.2007
POZE
mihamora spune:
Hei Kriss, nu mai gandi asa, mi se pare ca iei toata vina asupra ta si nu e corect, parca nu ai fi deloc suparata pe el , ca si cum el nu ar avea nici o vina....
Tu ai fost mult prea buna si i-ai permis prea multe iar el a profitat.
Cat despre barbati cu siguranta or sa fie,dar acum nu e momentul sa te gandesti la asta.
V-a trebui sa faci cat mai multe lucruri sa iti ocupi timpul, sa iesi cu prietenii, sa vina prieteni in vizita, sa mergi undeva in vacanta, etc....
Michelle
18+ "Smiley"
si DOMINIC 15.05.2007
POZE
mariussimiuc spune:
Helau! 
Ioana,bine ai venit la noi!
Ma bucur sa aflu de samburel. ![]()
Michelle,sarcina usoara in continuare si bine ca te-ai linistit.Un
pentru graviduta mea favorita.
Inuta,nastere usoara.
Abia astept sa vad bubulina mica. 
Kriss,are dreptate Michelle.Nu lua toata vina asupra ta.Nu stiu care au fost motivele despartirii voastre,dar niciodata vina nu e numai de-o parte.
Stiu,e usor privit din afara si de dat cu parerea,dar sa fiu in locul tau nu i-as arata deloc ca-mi pasa ca a plecat,chiar daca mi s-ar rupe sufletul in doua.
Iti doresc multa putere si intelepciune! 
Noi pe la 12-12.30 jumate mergem la mall,la locul de joaca. Mai vine cineva? ![]()
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
alynta27 spune:
Salutare! Am vorbit de dimineata cu Inesa! Nu dormise noaptea de emotii! La spital a asteptat pe holuri pana sa o interneze! Era dezamagita de conditiile din spital! Am consolat-o spunandu-i ca e curat! Pe la 9 era cu perfuzia de oxitocina! Daca imi mai sms-ueste ceva va spun! Am emotii pentru ea- parca retraiesc nasterile mele!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Teo ce citesc eu aici...ziua ta?! Si stai asa "pitita" nu faci nici o strigare?! Cu intarziere si eu, ca acum am vazut:
La multi ani! Fericire! Sa te realizezi profesional, stiu ca ti-o doresti! Eu iti doresc macar inca un copil- e minunat!
Si raman datoare cu o
! Chiar un suc asa intre mamici nu te intereseaza?! Ca tare imi esti draga!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
Matei
David
Cum a aparut Printul!
Lumi_Richard spune:
Alynta,multumim de vesti!!!
Intr-adevar,conditiile din spitalele din Romania sunt jalnice.....mi-e groaza sa ma gandesc ca voi naste si eu acolo! Sa speram ca va avea o nastere usoara si dupa aceea nu mai conteaza prea mult cum a fost in spital...
Kriss,e foarte bine sa treceti peste emotiile voastre si el sa stea in contact cu fetita. Nu trebuie sa te gandesti la alti barbati deocamdata,pune-ti ordine in suflet si dupa .... totul va veni de la sine. Cum spunea Ranield, totul se intampla cu un scop si....tot raul spre bine!
DN 08.12.1976 UM 07.02.2009 DPN 14.11.2009
danyelle005 spune:
Kriss imi pare f. rau ca nu ati reusit sa va rezolvati problemele; este si normal ca acum sa vezi totul in negru dar cu trecerea timpului lucrurile o sa se mai aseze; nu te mai invinovati, capul sus
Am rezolvat azi cu pasaportul fetii si maine la prima ora plecam, cu ajutorul lui Dumnezeu.
Sunt putin suparata, sambata pe la 18 i-a fost rau Amaliei, cred ca a facut o indigestie ceva, intr-o ora a vomat de 6 ori
Tocmai venisem de la coafor si m-a facut de comanda, nici nu-mi mai venea sa merg la nicio nunta. Pe la 21 si-a revenit si am dus-o la mama in Dacia, nunta a fost in capat Pacurari la rest American, deci era aproape, in caz ca i se facea rau iar. Oricum nu ne-a tihnit deloc, va dati seama ca ne simteam vinovati ca am plecat la distractie si pe ea am lasat-o asa. Dar multumesc lui Dumnezeu ca nu a mai avut nimic.
Nu cred ca mai apuc sa intru azi, nici nu am facut bagajele; aveti grija de voi si sa ne auzim cu bine.
Inesa nastere usoara; cand ma intorc vreau sa vad poze cu bebelina ta
Va
pe toate.
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
alynta27 spune:
Ioana bine ai venit! Sarcina usoara!
La multi ani, Victor! Ghinetz tu nu ne mai povestesti nimic?!
Mihamora ce bine ca au iesit bine analizele!
Miha as veni,dar la 2 nu fac fata!
Emma sanatate lui Andrei!
Kriss sunt momente grele pentru tine si cred ca si fata resimte acea "tensiune" creeata! Nu-i mai arata regretul pe fata, ca se va simti indreptatit si mandru! S-a dat sentinta de divort?! In ceia ce priveste "persoanele amabile" stiu ca e tare dureros! Dar exista un Dumnezeu care are grija de fiecare! Si roata se invarte in doua directii! Eu una nu pot intelege cum dupa munte, mare impreuna el tot isi gaseste tupeul si nesimtirea sa plece?! Fruntea sus! Pentru fata trebuie sa fii puternica si sa mergi mai departe! Cu timpul vei vedea lucrurile mai clare si iti vei da seama ca nu merita nici macar o lacrima!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
Matei
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Drum bun Danielle!
Noi iesri am fost la Mitropolie si putin in Copou! Azi cred ca in casa! AM pus la spalat ce a pisat fiumeu!A iesit din pampers cand dormea!![]()
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
Matei
David
Cum a aparut Printul!