Gravidute&Mamici de IASI (97)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Imi pare rau Kriss,ca n-ati reusit sa depasiti criza.
Esti o femeie puternica si sunt convinsa ca vei trece peste asta.Chiar daca doare,imbarbateaza-te...esti frumoasa,esti independenta din punct de vedere financiar,ai o fetita adorabila...Daca nu ti-a putut aprecia aceste calitati,inseamna ca nu te merita. Si sunt convinsa ca ai mult mai multe calitati decat cele enumerate de mine.

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Salut, fetele!!!

Va multumesc mult pentru urari. O felie de tort vvortuala? Un martini? (in realitate n-am decat apa plata in casa. A! Si o psudo praji improvizata in congelator, din biscuiti si o crema cu cioco si frisca)

Kriss, . O sa fie totul bine, ai sa vezi. Multa putere, stiu ca e greu la inceput, poate va fi si dupa, dar...trebuie sa mergi inainte. Pentru fetita ta si, mai ales, pentru tine. Meriti tot binele din lume si daca langa el nu a fost sa fie...asta e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc
Ieri n-am avut apa deloc,a fost stricata o conducta si au lucrat toata ziua s-o repare.

n-ati avut apa toata ziua la robinete, dar cine a avut piscina in cartier?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aeperju
Mai tuseste cand si cand ca tot mai are mizeria in gat. Sper sa se curete si sa-l alse in pace. Luni mergem la cresa, sper sa stea si sa fie bine.

Emma, sper ca Andrei sa scape de probleme si sa se adapteze la cresa.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionika

Buna fetele. Numele meu e Ioana si as vrea sa intru in clubul vostru. Sunt deja in clubul iesencelor dar am vazut subiecte interesante si aici asa ca, iata-ma.

Ioana, bun venit si aici!
Sarcina usoara in continuare si speram sa ne auzim mai des!

Mergi la inceput

Cristina, cum ziceau si fetele: esti o tipa puternica, deci nu meriti compatimiri. Pentru ca sigur te vei ridica de acolo de unde simti acum ca ai cazut. Eu am o vorba: tot raul e spre bine in viata. Asa ca fruntea sus, chiar daca o vreme doare. Noi suntem aici!
Daca vrei, ma intalnesc si cu tine, ca sa plangi de simti nevoia.

Mergi la inceput

La multi ani, VICTOR! Sa cresti mare si sa ai o viata frumoasa!

La multi ani, OANA! Sa fii fericita, sanatoasa si sa ai o viata senina si plina de bucurii!

Mergi la inceput

INESA, nastere usoara si sa trimiti vesti bune! Eu le astept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Salutare !!!
LA MULTI ANI PT OANA, CU SCUZELE PT INTARZIERE!!!
kriss,
sa ai puterea de a trece peste toate!
ionika bine ai venit!

Eu azi am fost in pregatiri pt ziua de maine, mai un shopping, mai o vizita, mai un aranjat prin camera. Mai am inca de aranjat, ce credeti ca am fost chiar asa harnica?
Mai pun una-alta in bagaj, cre ca maine imi intorc aia bagajul inapoi, ca pare voluminos cu toate ca nu am pus decat strictul necesar. Imi iau si ceva mancare, ca sunt rea de foame si cre ca mai urat as face de la foame decat de la dureri

Va multumesc pt incurajari si bineinteles ca va tin la curent
Sper sa trec cu bine peste toate si sa am puterea sa nu tip din toate balamalele

---------------
Inesa [ 40+] cuBianca

bebelusha din burtica

nunta

pisici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Kriss,imi pare rau ca treci prin asa ceva....stiu ca iti este si va fi greu,dar vei trece peste asta,ai pentru cine lupta! El are de pierdut... Multi pupici din partea mea si...nu te lasa!

Lacra,multumesc mult! Cred ca s-a distrat bine Stefy cu melcii!

Ionika,bine ai venit!

Inutsa,nastere usoara,iti tin pumnii!!!

DN 08.12.1976 UM 07.02.2009 DPN 14.11.2009

Mergi la inceput