Gravidute&Mamici de IASI (97)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Cu intarziere,dar din inima...Ieri n-am avut net si la telefon n-ai raspuns...

LA MULTI ANI OANA (moldoveanca)! Sa fii sanatoasa si numai bine!

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Si pentru azi...tot din inima...si cu mare mare drag...

LA MULTI ANI VICTOR! Sa ai parte in viata numai de bine,pui drag!

Miha si comorile

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Buna fetele. Numele meu e Ioana si as vrea sa intru in clubul vostru. Sunt deja in clubul iesencelor dar am vazut subiecte interesante si aici asa ca, iata-ma.
Sunt mamica de baietel, Andrei are aproape 5 ani, si am bb fetita in burtica de 28+ saptamani, DPN 2 oct la dr. Grigore.
Cam asta e , mai vorbim!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

ionika bun venit

ce vreme de betie!!Noroc ca imi doarme zgatia si pot sa forumesc in liniste.Ma enerveaza doar ca nu o pot scoate afara si imi mananca urechile in casa

Moldoveanca-La multi ani cu intarziere si din partea mea si multumesc de raspunsul cu adaptarea la revenirea in tara.Sper ca si ai mei sa se declare la fel de incantati peste ceva timp-deocamdata nu si-au revenit bine nici din oboseala drumului

Mihaela 12+ Daria-Stafania-16.11.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihharo spune:

Bun venit la noi Ionika!

Noua vremea de azi ne-a stricat toate planurile... aveam programata o joaca in Copou, unde am descoperit un parculet cu tobogane care-i place tare... nu ne-a lasat ploaia

Acum asteptam musafiri (macar jumatate de duminica sa fie salvata ) iar problemele mele cu net-ul inca nu s-au rezolvat Acuma merge, peste juma' de ora nu se stie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Noi tocmai ne-am intors "de la melci"... i-a ajutat sa "treaca strada", adica dintr-o parte in alta a trotuarului, ca sa nu-i calce cineva... s-a uitat la ei... le-a cantat...
N-am stat prea mult, ca e si frig iar eu nici nu ma simteam prea bine.... Oricum a fost foarte incantata.
Dimineata ne-a dat trezirea la 5.30 si la 6.30 eram in bucatarie faceam cornuri cu ciocolata.... A fost o incantare... a fost foarte fericita, ca nu ne-am mai prajiturit de mult.....

Inutsa, nu mai e mult, dar mai e si deja am inceput sa ma simt rau.... Astept cu nerabdare ziua de maine sa vad cum a fost cu bebelina. Sa ne scrii... Daca vrei iti trimit PM cu nr. meu de tel sa-mi trimiti SMS si postez eu mesajul pe forum.

La multi ani, Victor!

La multi ani, Teo!
Scuze pentru intarziere.

Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Multumim! Da a fost foarte frumos in concediu.

Andrei e bine multumim. Mai tuseste cand si cand ca tot mai are mizeria in gat. Sper sa se curete si sa-l alse in pace. Luni mergem la cresa, sper sa stea si sa fie bine.

Numai bine tuturor!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

La Multi ANi Victoras si Teo, cu intarziere!
eu trec printr-o per.proasta iar, am ramas singurele si incerc sa depasesc momentul..

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page

Cristina si Alessia Stefana
Albena 2009
HAIDETI SA IL AJUTAM PE SEBI!

Mergi la inceput

Helau!

Lacramioara,sa va fie de bine plimbarea!
Noi n-am iesit azi...am invocat motivul vremii proaste...dar adevarul e ca n-am avut chef. Plus ca a trebuit sa fac de mancare si ceva curatenie. Ieri n-am avut apa deloc,a fost stricata o conducta si au lucrat toata ziua s-o repare.
Da,nu v-am mai servit cu cate ceva din ceea ce am mai facut.Am omis,nu din rea intentie. Promit sa ma revansez. Azi cu o zebra inghetata

Emma,sanatate multa lui Andrei!

Cristina,imi pare rau ca esti trista.
Ati ramas singurele pentru ca a plecat in delegatie sau...de tot?

Miha si comorile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

de tot, sau cel putin asta este situatia acum

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page

Cristina si Alessia Stefana
Albena 2009
HAIDETI SA IL AJUTAM PE SEBI!

Mergi la inceput