Gravidute&Mamici de IASI (97)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralnied1

Citat:
citat din mesajul lui inutsa
Da, cam asa e. Nimeni nu a pariat pe ziua corecta. De fapt, ar putea fi si marti ziua cea mare, ca cine stie cat dureaza travaliul...

sau poate luni e ocupata dr sau cine stie ce se mai iveste si ramane pe marti

Nu e ocupata dr ca mi-a zis ca luni la 8 dim vine sa ma vada internata in spital
Da' vad ca, dupa ce mi-am pus plasturele recomandat de ea, ma cam ia cu dureri din ce in ce mai mari, cine stie, poate se declanseaza mai repede nasterea. Ei... acuma ce o fi, dar cu siguranta vine bebe

---------------
Inesa [ 40+] cuBianca

bebelusha din burtica

nunta

pisici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

INUTSA e vorba de trombocitopenie idiopatica purpura e cam aiurea la mine acum e ora 10.48 ziuae diferenta de 10 oreeu sunt inapoi fata de viu la voi acum e 9 seara

22+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 9 luni 26.09.2006
ASA CRESTE ANDREI http://lb3f.lilypie.com/dRalm7.png
BURTICA http://picasaweb.google.com/ciquitita7
ANIVERSAREA NUNTII http://dn.daisypath.com/F2Epm7.png
BEBICA DIN BURTICA http://tickers.baby-gaga.com/p/dev315pf_.png

Un copil este o Binecuvantare de la Dumnezeu! Trebuie sa credem in Dumnezeu ca El va veghea asupra noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Am intrat sa va salut!

Sunt full de hartoage de la job.... nu-mi vad capul... Abia astept sa treaca si astea doua saptamani sa-mi iau concediu... ca simt ca cedez... Deja am niste dureri groaznice de cap de la sinusuri si n-am timp sa merg la control..... Ca stiu ce ma asteapta... trebuie facuta punctie si mi-e groaza de mor....

Katyuscha21, bine ai venit. Sarcina usoara in continuare.

Inutsa, cand intru intai ma uit sa vad daca a venit Bia.... Mai e putin si vine... Poate maine....

Alina, daca nu-l inveti vara asta, mai poti abia la vara, ca iarna... poate raci. Spor la scapat de Pampers... La noi a fost o binecuvantare... financiar vorbind...

Miha, ce mai faci... Cand puneai aici pozele cu ce bucatareai... ce bine era.. ca ma mai tragea si pe mine ata sa mai fac ceva, dar acum....

Daniela, din cate stiu eu, trebuie sa fie trecuta in pasaportul unuia dintre voi. Iar cu pisu... Eu in masina am olita intr-o punga langa mine... Acum stie sa spuna, dar asta vara cand spunea si facea... Si facea in olita si apoi cand putea oprea sotul sa rastorn si sa clatesc olita.... Eu alta solutie n-am gasit... asa ca a fost bine si asa... Nasol a fost cand a facut kk in Constanta, tot in masina si nu puteam sa oprim la un Peco sa duc olita la baie...

Lumi, felicitari pentru fetita...

Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

buna dimineata-eu tot cu sculatul de dimineata.Asa ca va ofer din toata inima o buna,buna(o fac special pt voi ca eu daca nu le mai suport la noi in casa nu se prea mai consuma)

ieri am fost si eu la control unde ,dupa cum ati aflat deja ,m-am intalnit cu Inutsa si i-am vazut pe viu burtica din dotare.La noi totul pare sa fie ok in sensul ca bb e in grafic cu masuratorile dar la eco aparea contur neregulat al sacului embrionar ceea ce dr zice ca e semn de contractii.Chestia ciudata e ca eu nu am absolut nici o durere,iar de contractii fara durere si dr s-a mirat(bine initial nici nu a vrut sa ma creada ca nu ma doare nimic).Drept urmare trebuie sa iau in continuare Arefam(utrogestan)>Speram ca la sarcina asta sa scap mai ieftin cu pastilele,ca la Daria am inghitit o sacosa de pastile,dar se pare ca tot asta ma asteapta.Macar sa dea DD sa fie totul bine.Luni merg sa fac dublu test.

tuscut lasa ca o sa treaca si ai sa uiti si ca au existat dureri.Dar acum e greu stiu.Dariei i-au iesit si primul rand de masele si caninii cate 4 odata.Si la noi fiecare rand de eruptie s-a lasat si cu cate o raceala puternica,din care una cu internare.Am citit ca atunci cand erp mai multi dinti odata imunitatea e mai scazuta.Deci daca e doar maraiala o sa treaca ea.

Inutsa daca nu mai apuc sa scriu azi iti urez de pe acum nastere usoara!!!Dr va fi cu siguranta mereu alaturi de tine si chiar daca nu trage ea durerea in locul tau o sa te ajute mult. si mult noroc

Mihaela 12+ Daria-Stafania-16.11.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Neata si de la noi!
Asta-noapte am dormit mai linistita un pic, dar deja ma cam iau fiorii cand ma gandesc la ziua de maine

dastefa multumesc. Sa dea DD asa sa fie
Sa stii ca Utrogestan am luat si eu mai toata sarcina, si nu aveam contractii sau alte alea, doar mi-era rau, slabeam si dr se temea sa nu avortez.
Sa stii ca se dau pe reteta pastilele Utrogestan. Initial erau compensate 100%, acu platesti cam 6 lei pe cutie. Asa ca nu ezita sa le iei de la doctorul de familie. sa fie bine bebe din burtica

Lacra mai ai un pic si scapi

---------------
Inesa [ 40+] cuBianca

bebelusha din burtica

nunta

pisici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralnied1

Ti-am admirat baietii, Alina, sa stii...

Multumesc, multumesc!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inutsa

Salutare!!!

Am fost la control la maternitate. Am intalnit-o si pe dastefa acolo cu a ei burtica
Bebelina tot nu da semne ca ar iesi, asa ca am fost programata luni pt inducerea nasterii.
Mai petrecem week-end-ul asta in liniste si in sfarsit vine si bebelina

---------------
Inesa [ 40+] cuBianca

bebelusha din burtica

nunta

pisici

Ma bucur ca in sfarsit va cunoasteti! profita la maxim de ultimile clipe de "libertate"!

Matei

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

'neata!
sa aveti o duminica... placuta. In ciuda ploii de afara.

Mergi la inceput

salutare! AM vrut sa scot baiatul cel mic la Impartasit dar plaoaia ne-a stricat planurile! daca a stat cred ca-l duc!
O duminica frumoasa!

Matei

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Cu intarziere pt ieri La multi ani! Moldoveanca

Pt azi La multi ani! Victor

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput