Pepenasi iulie-august 2008 - IN SARBATOARE (133)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Citat:
citat din mesajul lui atb

LA MULTI ANI!!! VLADUT! Sa ai o viata plina de bucurii si fericire! Ile, nu te-am mai vazut demult... mi-e dor de postarile tale...
Fetelor, sunt IN VACANTA!!! Am terminat cu bine si licenta, in sfarsit!!!Pana in septembrie cand ma inscriu la master nu mai am nici o treaba!
Sunt rupta de oboseala ca azi dimineata m-am trezit la 6 sa recapitulez! Merg la culcare! Noapte buna!

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

FELICITARI!!!...

Mamica de poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Xenia

Bobitzamica

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

neata

LA MULTI ANIXENIA

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna dimineata!
LA MULTI ANI XENIA!Iti dorim ,eu si Alex ,multa sanatate si o copilarie fericita!Am vazut si pozeleo dulcica de nora am
Ieri m-am intalnit in parc cu Estrella si MayaAlex a fost tare marait in schimb Maya o vorbareata si zambareata.Al meu era suparat ca il tineam in carut
Am pus poze noi pe picasa!

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

La multi ani, Xenia, sa fii sanatoasa!

La multi ani, Bobitamica!

Noi ne-am intors duminica seara de la Brasov, unde am sarbatorit-o pe Irina, la o terasa unde intamplator era si aniversarea unei alte fetite, tot de 1 an. A fost foarte frumos, vad ca ati vazut si pozele, multumim de aprecieri. Irina a ales de pe tava, paine, apoi pieptan si carte. Tecky, se pare ca fetele noastre, sarbatorite in aceeasi zi, au avut si torturi asemanatoare.
Luni dimineata a inceput saracuta sa se simta rau, febra, diaree. M-a terminat chestia asta. A avut o infectie in gat, acum si-a revenit, dar nu prea mananca. Daca ii trece de tot, plecam si noi pe undeva saptamana viitore, la mare, la munte, nu avem inca un plan.
Nu mai stiu cine intreba de vaccin, noi trebuia sa-i facem la 1 an Infanrix IPV Hib si la 1 an si o luna Priorix. Dar pentru ca a fost cu febra, infectie in gat, decalam cu vreo 3 saptamani. Eu i-am facut programarea pentru Infanrix la Medlife, cica acolo il au.

Am reusit sa citesc din urma si m-am intristat cand am vazut ce-au patit Boti, Bujo si puiutii lor. Sper sa nu mai treceti niciodata prin asa ceva. Luni seara amk ajuns si noi cu Irina la Budimex si m-am ingrozit cati copii bolnavi erau. Bujo, am plans cand am citit de copii abandonati, mi-e peste putinta sa inteleg.

Anaxena, felicitari pentru dintisor!!!
Atb, FELICITARI! sa ai un concediu cat mai placut!

Am vazut si eu altimele albume de pe picasa si am vrut sa scriu cateva comentarii, dar nu ma lasa, scrie ca serverul nu permite, sa verific ca sunt corect logata. Cum sa fac, eu eram logata la pepenasi?
Edit: La estrella am putut sa scriu, la tecky nu, de exemplu. Nu mai inteleg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Si mie mi s-a intamplat sa nu pot scrie comentarii, oare de ce? Ankooo???? stii m'neata?

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Hello, hello pepenime!

We are back .
Suntem ok feteles bine a fost ok ne-am aerisit oleaca acu suntem busy ca deh casa e cu fundun sus nici nu stiu de unde sa ma apuc ne readaptam la uk da anyway e asa de bine sa fii acasaaaa.
Nu am reusit sa citesc abia de luni incolo ca pana luni ma lupt cu aranjatu curatenia rufele nebuneala ce mai.

Va pupicim ne-a fost dor revenim de luni incolo cu forte proaspete.

" Life is the flower for which love is the honey "

Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

IRDA, TURTU pe unde sunteti?

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Mada bine ati revenit! Sa va fie de bine concediul, ma bucur ca v-ati simtit asa de bine. Asteptam povesti si poze!!!

Am fost azi la bilantul de 1 an, cica la masuratori. Oricum nu ma bazez pe masuratorile lor, pai la inaltime cica are 72cm, dar ea avea 72 la 10 luni, ca eu o masor acasa. A asezat-o la tocul usii s-o masoare. Pai ce, ea sta dreapta si nemiscata? Iar la greutate o cantaresc eu acasa, pe cantarul meu, ca asa am tot cantarit-o in fiecare luna, deci tot pe el vad evolutia. Acolo a iesit 9500, in conditiile in care mie acasa la 11 luni imi iesise 9100, deci nu cred ca a luat chiar 400g, dar ma rog. Verific eu...

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Xenia, La muuuulti anisori, puiule!
Sa ai o viatza plina de fericire!

Bobitamica, La multi ani cu sanatate si impliniri!

Mada, welcome back .

Io-s suparata ca fata mea nu a mancat nici aseara, nici dimineatza. Si la baitza urla de dinainte cu doua zile de conced . Nu mai pot sa o bag in cada fara sa intru si eu cu ea. De fapt a cam urlat in general (nu numai la baie), toate zilele astea, de pe drum de la Nessebar a inceput si a tinut-o tot asa. E ragusita de trei zile si nu ii trece. Si cam baleste, desi nu vad nika alb la gingii.

pup you all,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

poze cu ratuste

Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput