Pepenasi iulie-august 2008 - IN SARBATOARE (133)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

aaaaaaaaa
fetili
va rog frumos
eu am un pitic care ma macina de mult timp
copii vostri mai au fontanela deschisa?
Sofi mai are o gaurica mica si la 9 luni la control, doctorita a strambat din nas. nu prea am inteles care-i treaba. si acum la 11 luni tot nu s-a inchis si parca vad cum stramba din nas iar. am citit pe net ca poate sa dureze si pana la 2 ani. nu inteleg de unde atata graba...

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Vladutz, La Multi Ani!!!

Capri, multa sanatate, fericire si noroc! La Multi Ani!! (cu intarziere)

MArina : la Maya NIMENI nu i-a pipait ever fontanela, asa ca relax.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

La multi ani, Vladut!!!

Ella: mie imi place in nordul Mamaiei. E mai aerisit, mai linistit fata de partea de sud, unde e jale. Noi acolo mergem de vreo 3 ani si ne place. Plus ca poti iesi foarte usor spre nord - Histria, Babadag, Enisala, Jurilovca, Portita... Noi suntem plimbareti tare si plecam in excursii prin Dobrogea, nu stam numai la plaja. Dimineata - plaja, dupa-amiaza - excursie, seara - plimbare pe plaja, pentru aerosoli. Altfel m-as plictisi la mare, marea mea iubire e muntele.

Dr_Anca, dupa parerea mea preturile sunt acceptabile. Nu e Little Texas, in nici un caz...

Maine plecam in Ceahlau, abia astept sa vad ce "parere" o sa aiba Ilinca sus, pe platou, printre stanci. Pana acum s-a comportat excelent. Merita si ea un premiu pentru ca a fost fetita cuminte luni, la vaccin.

Numai bine tuturor,
Ioana si ilinca (5 iulie 2008).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Ileanna sa-ti traiasca feciorasul scump si frumos!!!La multi ani Vladut!sa ai parte numai de bucurii alaturi de mami si tati!!!

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salu

la multi ani vladutz sa fii sanatos, voios si sa ai o viata frumoasa!

Fetele cu venituri medii, cam cit va costa de persoana, concediul pe anul asta?

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Vladutz sa fii sanatos, sa ai o viata frumoasa, sa ii faci fericiti pe mami si pe tati! LA MULTI ANI!!!

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna fetele,

Pfff, e o caldura de te topesti, afara!

La multi ani, Vladut! Sa ai parte numai de soare, bucurie si iubire!

Ankule, ca n-am mai apucat atunci, sapt viitoare ii vine si lui tigara aia. Cat despre fosti fumatori deranjati de fum..ehehehe, crede-ma, minim 2 pachete/zi erau ale mele (pana am vazut doua dungulite roz)...asa ca stiu prea bine toate implicatiile! Mdah, sa speram ca lucrurile vor deveni mai putin "fumigene":). Cat despre neamul tau in vizita, eu ca si Biri, as spune ca scosul la restaurant e cel mai bun. Nu te coci/strofoci tu pe caldurile astea sa gatesti mii de feluri; nu va ingramaditi; nu stai in picioarele nimanui si, ca pret, cred ca iesi tot pe acolo...numai ca muult mai relaxat!

Bun revenit Gally...am vazut Xenia frumoasa si ochioasa!

Bun revenit Capri si asteptam poze si istorisiri de vacanta!

Marina pai e cam ciudata reactia dnei dr a voastra. Fontanela se inchide si la 18 si la 24 de luni, fara sa fie rahitism sau alte probleme. Uite, T nu o are inchisa, e cat buricul degetului dar este. Sofi e perfecta, relax!

In rest nu ma bag la raspunsuri pt ca ori s-au dat, ori nu ma pricep/nu mi se aplica. Da' v-am citit constiincios!

Astazi vine sora'mea si abia o astept, iuhuhu!

Ginu' vazut Irinucul meu frumos, albastros, luminos, cu muuulte torturi! E perfecta, e o minuneeee!

Pupam bulanele vaccinate si uram concedii/vacante placute tuturor celor care se pregatesc sa plece!

Va pup

Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Marina, si Ilincu are fontanela deschisa inca, cam cat buricul degetului mare. Io nici nu i-am mai dat vigantol de la sfarsit de mai, cand am plecat la mare.

Sunisor, . Istorisiri de vacanta, trebe sa ma apuc sa scriu in jurnal si apoi dau copy/paste si aici. Ilinca a fost super incantata sa alerge algele prin apa si sa le plimbe de colo-colo . Ea nu prea merge in doo picioare daca nu are ceva in mana (nu stiu de ce , cred ca are impresia ca se tine de ceva???), asa ca mergea pe la marginea apei sau la apa mica, cu algele sau o scoica mai mare in mana. A mancat cate o mana de nisip de mai multe ori, cu maaare pofta , si nu era chip sa i-l mai scot din gura.

pup you all,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

poze cu ratuste

Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

multumesc de raspunsuri. m-am mai calmat un pic. o sa intreb in detaliu vineri cand merg la doctorita. la Sofi fontanela e cam de 2 cm

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Marina si la Filip mai e cat varful degetului si dr nu s-a impacientat deloc.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput