Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(15)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Uratica, scuze si , poate nu m-am exprimat eu corect. Nu ma refeream la tine la faza cu guduratu', ci-mi exprimam o opinie generala.
Am inteles perfect ce ai spui tu, draga mea draga. Esti o scumpa!

Mayan, iti cauti cadou?

Galli, ce-ai preparat din afine?

Babyblue, n-are de ce sa-ti fie frica. Doar ti-au spus fetele ce simplu si usor se face IA. Fii increzatoare! Venim cu tine, stai linistita! Facem si galerie ... sotului ... de pe margine, bineinteles.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

nico, am facut numai gem, si cateva la uscat, pt ceai. de ajuns.
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

voi chiar va faceti de cap.........
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

guze-stai linistita ca nu ma supar eu asa usor..si oricum cand ma supar imi trece repede!ce sens are sa stau botoasa?viata-i frumoasa asa cum e ea cu bune..cu rele..
galli-eu ma asteptam la tocana de afine,duceata de afine,ciorbita de afine..etc...si..mai ales ca nu ai zis ca ai facut si afinata..pai se poate?
mayanule-esti superrrrrrrrrrrrr tareeeeeeeeeeeee!
babyblue-da-i inainte cu tupeu!nu te crampona de necunoscute!stii cum e..foamea vine mancand!
la gagici..ma intorc la studiu!fir-ar mama ei de mecanica!de parca mi-as baga eu nasul la motor,la ulei,la jiglere si ce alte prostii mai zis astia pe aici..offffffffffff!da razbesc eu cumva!e musai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Uratico, fa-ma sa inteleg, pentru ce categorie dai, de te strofoci atata cu mecanica?
Dupa ce iti iei carnetul, poate il udam in Istanbul.

Mergi la inceput

guze-ptr categoria "b" dau-ca inca nu am de gand sa ma fac tirista!
iau toate variantele pe rand..una cate una..cand nu mai am, o s-o fac si pe asta..ce sa fac?
si tocmai s-a intors frate-miu din turcia..au fost in concediu..a zis ca e tare frumos..insa unde au fost ei..erau niste preturi de te cam usturau!hihi..cel mai mult mi-a placut si mi-a fost dor de nepotelul meu de un anisor-aproximativ..daca il vedeati ce negru e..cu gaurici in obraz..nu ma mai saturam sa-l smotocesc!si..are o viteza frate........daca nu esti atenta..imediat tasneste pe langa tine-si se opreste in bot!
off off mai mai..da ne vine si noua timpul in curand!numai ca la mine trebuie arbitru-ca o sa ma bat cu plodu de la jucarii!va fi care pe care!saracu tacsu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

buna seara fete scumpi!

gata s-a hotarat: pe data de 15 fac inseminarea. sper sa fie cu noroc.
i-am zis sotului ca m-a sunat doctorita si mi-a zis sa vin miercuri pe 15 si el ma intreaba: si trebuie sa vin si eu, atunci????
si i=am zis, nu draga..ma duc si ma inseminez singura.
era cam perplex asa, apoi mi-a zis ca el credea ca atunci fac eco.

voi credeti in coincidente? pe data de 15 e nascut exul meu...hm..o fi de rau?

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput

babyblue-pai numai eu sa-mi fac fiv singura!poate ma decalezi si faci si tu inseminare singura!
si nu te mai gandi la prostii..ce legatura are exul cu minunea ce va veni in viata ta??hihi..si eu care imi faceam griji ca zbarnaie piticii mereu prin capsorul meu!ma bucur insa sa aflu ca nu sunt singura!
deci fetita..in concluzie-da-i inainte cu tupeu!gandeste-te strict la tine si la bebe!!si cel mai important-gandestete ca vei reusi!Doamne ajuta!
hihi..si are si al tau partener dreptate-stia ca faci inseminarea cu drul,nu?!

Mergi la inceput

off..iar ma lasarati de izbeliste!
bine..somnic usor!sa visati frumos..si celor la ovulatie le urez vise cat mai ude!
aaaaaaaaa..si va rog eu..cand dati desteptarea maine dimineata sa bateti niste tobe sa fiu si eu in stare sa ma trezesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamac spune:

Buna fetelor! Prezenta la schimbul 3, dar am numai un ochi deschis pt ca mor de somn. Asta noapte am ajuns acasa la 2:30, deci am dormit vreo 3 ore si jumatate, azi toata ziua la munca..........
Spectacolul a fost minunat, scenografie super, dar am zgribulit toata seara. Aveam o rochie de matase si afara erau 17-18 grade.
Uratico-mai esti prin zona sau esti deja in lumea viselor?

Va pup pe toate!

Mergi la inceput