Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(15)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

mneata increzutelor!deci aseara nu ati avut chef de vorba!las ca va prind eu in offside!
la gagici!
menics

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Citat:
citat din mesajul lui uratica
bine..ma uit la seherazad-invat turca in continuare-ca de..sa ma dau bine pe langa guze..si apoi trec la somnorici..uff!
babyblue-

Nu s-a terminat inca serialul ????
Si sa stii ca imi place de tine si daca nu stii turca.
Si nu-mi place cand cineva se "pisceste" in jurul meu, ma "piaptana" sau imi "aduna scamele" de pe sacou.
Am observat moda asta la contabile. Am avut odata o contabila, iar subalterna ei ii facea in fiecare dimineata coc, iar in timpul zilei masaj la umeri. Asta pana le-a surprins domn director si le-a mustruluit. Si eu am avut o secretara care se tooot mataia, pana am intrat in ea: "Fato, tu esti la munca sau la gradinita? Fii serioasa si poarta-te ca un adult!". Sa stii ca si randamentul a fost altul, era mult mai atenta si mai preocupata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Frumusico, cred ca mai degraba tb sa ne spui "adormitelor".
Io sunt topita de caldura. Si am atata treaba.
Ca m-am "organizat": ieri am spalat rufe, exact asa . Azi musai sa calc, altfel ... o sa "scap" rufele peste balcon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

hihi..e si asta o idee!sa arunci rufele de pe balcon!da numai sa nu fie ale tale!nu uita sa le selectionezi intai!
si..nu sunt pisicoasa-chiar deloc!pur si simplu am glumit!nici mie nu-mi plac persoanele care se gudura..mai ales ca sunt o fire independenta si imi place saa descurc singura si sa arat ce pot!insa eu ma refeream la faptul ca uitandu-ma la telenovelele turcesti vrand nevrand am invatat cateva cuvinte in turca-de aici chestia ca ma dau bine pe langa tine-era la figurat!
si..seherazad se difuzeaza din nou..iar eu episoadele de la inceput nu le-am vazut!hihi..bine ca am vazut finalul!
uff..eu amu ma pun din nou pe invatat!
la gagici si spor la munci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

dragelor apropos de rufe pe balcon... a tras o ploaie la noi, cu grindina , iar eu fuguta acasa ca erau toate geamurile larg deschise... norocul meu ca nu a batut ploaia din N dar rufele de pe sarma, murate, adunat rufe aruncat in ligheanul cu apa...si venit la munca , deci bag iar la spalat...
va

http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Buna dimineata dragele mele.Eu ieri n-am fost sa duc posta si rau am facut , pentru ca acum ploua.
Ghiciti unde am fost aseara dupa orele de dans ?La fetite ...ma tineam de manuta cu al meu si ne uitam la ele.
Ele la mine , da cu o moaca sa ma manance si eu nu stiam dece.Pana m-a lamurit M : ele cred ca esti concurenta.
M-am oprit sa vorbesc cu una , era din Franta cica ..la vre-o 40 de ani chit ca arata de mai mult ..si m-a intrebat daca sunt turista .Nu , nu sunt turista ...locuiesc aici , iar sotul meu nu-mi refuza nici o fantezie.Asta ca sa se stie ca sunt cu sotul si el NU e disponibil.Doar eu ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

neatza

mayanmistica...dar disponibila pt ce???
:))

se strang zilele si se apropie data x...de IA si mi se cam face frica.
tot ce-mi doresc e sa nu ajungem la FIV. sa reusim asa..indif de cate ori am incerca.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Pentru o alta femeie , of course

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

hello,hello,hello!!!
mayan!
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

acum cand sunt si eu pe aici, voi unde umblati????
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput