Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(15)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
ancamac spune:
SORICICO-LA MULTI ANIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!
PENTRU FIECARE LUMANARE DE PE TORT SA AI CATE O SURPRIZA PLACUTA!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ancamac spune:
Babyblue - iti tinem pumnii pt inseminare! Lasa-l pe ex acolo unde e si nu te gandi la coincidente, ai lucruri mai importante acum. De exemplu sa te relaxezi si sa gandesti pozitiv!
Guzelnico-cred ca ar mai fi o solutie pt calcat! Sa-l inveti pe sot sa calce!
MayanMistica spune:
Soricel drag si scump iti urez un sincer La multi ani si indeplinirea tuturor dorintelor!
Si un bebe cat mai curand sa va faca zilele cat mai frumoase.
Mona40 spune:
Neata si eu la schimbul " Dimineata devreme"
Soricico.....................sa fie multi ani, buni si plin de nebunii care dau farmec vietii..
Nu uitat: Mai bine sa-ti para rau de ceea ce ai facut decat de ceea ce n-ai facut...
Distractie placuta , si sa ne vii sanatoasa si plina de putere
Babyblue, IA este floare la ureche...
Mai mult tre' sa lucre....Domnul.....pe la camarute intime...
Tu stai bien merci...desfacuta pe masuta cu un domn doctor in fata , care te va conversa...si intre timp te va insemina....
Bafta multa...si nu uita ca FVI ne este operatie....este doar o inseminare mai speciala...
Ce te sperii? Oricum sunt sigura ca vei reusi...
Uratico, esti bestiala....aia cu nepotelul care se duce in bot m-a facut sa hahaiesc.....
Da' ce crezi ca al tau o sa fie mai cumine...?
Genunchii belitisi cucuiele vor fi prajitura zilnica pana pe la 14 ani...
Apoi...bicicleta....si apoi soldatel....A...am uitat ca in ramanica nu mai e armata obligatorie....
Mayanule, menics, suflati si voi mai tare...poate ne ajunge si noua un pic de ploaie....eu si Guze...va vom ramane recunoscatoare toata viata....
Gali, tu cu afinatele tale...ma faci sa-m schimb traseul....
Ce sa fac eu in Retezat..cu zimbrii? Mai bine in Maramu'..cu ursii si fructele de padure...hmmmmm ma mai gandesc....inteleg ca si o sarma' ceva ...la tine mai tot timpul este...
Ancamac, Bonjiorno Italia......la ce concert ai fost?.....
Si nu mai munci atat..ca nu avem resurse pentru statuie...toate avem planuri de comcediu......
Blueflower....scumpa noasttra.....ingrasata.....
Mona
:)
In pauza. de-o vara.. , pusa pe prostioare....
Mona40 spune:
Ada29- Z19 CM
Amy2007- Z19 CM
Ancamac- Z9 CM
Babyblue- Z7 CM, 15 iulie marea IA
BlueFlower- saptamana 10 de sarcina
Dandana69- 28 zile intarziere de menstra
Galliciana- Z17 CM
Guzelnico- Z8 CM
Libra- Z5 CM
Lumy_clt- Z20 CM
Lylymar- Z5 CM
MayanMistica- Z11 CM
Menics- Z3 CM
Micomic- Z14 CM
Mona40- Z14
Sorinake- Z11 CM
Soricica- La multi aaaaaaaaaaaaaaniiiiii.....
Simonia- a scapat de chisturi
Uratica- Z24 CM
Mona
Mona40 spune:
Fete, daca vad eu bine...eu si cu Micomic....am putea sa ne permitem o ovulatie zilele astea..
Spor la treaba
Mona
galliciana spune:
Soricica noastra draga, LA MULTI ANI!!!!!!!! LA MULTI
La multa,multa fericire, la multi bani!!!
si in rest, tot ce iti doresti tu!!!!
astept inca o minune in viata mea!!!
galliciana spune:
neataaaaaaaaaaaaaaaaa
mona, multumim pt listuta!!!
cu mare drag, oricand!!!
va pup pe toate, week end frumos,plin de iubire!!!
pupici la gagici!!!
astept inca o minune in viata mea!!!
uratica spune:
neata fetele!
hmm..anca-mi-ai tras teapa aseara!ai asteptata sa parasesc frontu' si apoi ai aparut!las ca ne mai intalnim noi..te prind eu la cotitura!
monule-daca o sa-mi semene plodu mie..va fi vai de steaua mea!eu am fost o baietoasa incurabila!din 3 pasi doi ii faceam in genunchi!
plus de asta eram ca s la varsta asta o mare amatoare de cataraturi in copaci!tin minte ca trebuia tati sa vina sa ma recupereze-ca ma urcam in varful copacului si poi imi era frica sa ma dau jos!
plus de asta..nu trecea o zi si eu sa stau cumintica acasa in fata blocului..ori eram cu baietii la fotbal-ori eram in padure..prin pesteri..si desi eram fff nabadaioasa,desi mereu agitata si pusa pe sotii-sincer asa imi doresc sa fie si plodul meu!sa aiba ce isi aminti cand ii va veni mintea la cap!asta nu pot spune cand-ptr ca inca mie si acum imi zbarnie piticii prin cap si sunt haladita rau!dar daca nu as fi asa..chiar nu stiu cum as trece peste probleme!da o sa ma fac eu mare..mai ales ca stiu ca Dzeu nu mi-a dat pana acum un copchil ptr ca eram in stare sa ma bat cu el de la jucarii!
da va veni si vremea lui!Doamne ajuta la toate!
guze,galli-
waw..cat am scris-ar fi cazul sa incep un roman!imi cer scuze ptr atat vorbaraie!
fetle care sunt la ovulatie-va doresc oute babane si iubacioase rau de tot!bafta multa!
weekend placut!
guzelnico spune:
Buna dimineata, fete dragi!
Uratico, pe vremea cand am dat eu de carnet (acu 17 ani), nu se "prescria" si mecanica. Dar imi placea sa ma bag la motor/ carburator si sa ma murdaresc de ulei. Maaaama, ce mandra eram cand schimbam bujiile!
Si apropo de self-IA sau self- FIV, ma batea gandul la un moment dat sa-mi "injectez" cu viteza gigeii sotului dupa ce ii colectez intr-o seringa (ca sunt ametiti si prostanaci, nu nimeresc locu' neam ).
Am vazut eu un film: un tata dintr-o secta injecta sperma lui fiicei sale si ... a functionat.