Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(15)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/babyblue/babyblue.jpg)
babyblue spune:
LA MULTI ANI SORI!!!!
fetelor, hai scularea ca e sambata si aveti treaba! ::))
sigura exceptie sunt cele care ovuleaza azi...cred ca pot fi ocupate de dimineata..
restul, nu in front...:)))
eu m-am relaxat, am gandit problema...
ma voi duce curajoasa ca o floricica la inseminare si mai departe cum vrea DD.
uratica, galli, guze, mona.....
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/babyblue/babyblue.jpg)
babyblue spune:
Citat: |
citat din mesajul lui guzelnico Buna dimineata, fete dragi! Uratico, pe vremea cand am dat eu de carnet (acu 17 ani), nu se "prescria" si mecanica. Dar imi placea sa ma bag la motor/ carburator si sa ma murdaresc de ulei. ![]() ![]() Si apropo de self-IA sau self- FIV, ma batea gandul la un moment dat sa-mi "injectez" cu viteza gigeii sotului dupa ce ii colectez intr-o seringa (ca sunt ametiti si prostanaci, nu nimeresc locu' neam ![]() Am vazut eu un film: un tata dintr-o secta injecta sperma lui fiicei sale si ... a functionat. ![]() |
..brr...
![](bang.gif)
ma intrebam intr o zi, ce semnificatie are ca..fortam soarta...prin aceste IA si FIV. (apropo de chestii morbide), nu tin sa fiu morbida la ora asta de dimineata. asa un gand imi trecuse prin cap..suntem, unele cupluri, care in mod firesc poate nu am fi avut niciodata copii, prin FIV ei apar in viata si evident este tot un miracol al lui DD si cu toate astea, e si o fortare a naturii...bine, ca si avorturile sunt o fortare a naturii.
ufff...nu cred ca ar trebui sa ma mai gandesc. sunt insa, dezamagita. exista barbati atat de buni sufleteste si femei la fel, care pur si simplu au bulit aparatul reproducator. desi sunt oameni exceptionali, cu toate astea, altcineva in afara de noi hotaraste ce si cum, iar noua ni se pare injust. e o greseala, sau pur si simplu un stadiu de evolutie la care am ajuns si nu depinde complet de noi?
aseara am visat in amanunt cum faceam IA, desi habar nu am cum va fi.
am o mie de ganduri, destul de morbide...cred ca e spaima...nu?
_
Babyblue va pupa pe toti!!
![](rugaciune.gif)
![](images/user_woman.png)
guzelnico spune:
Babyblue, lasa exu' si concentraza-te pe actualu', ca doar cu el vrei bb, nu-i asa? Sau ... cu dr, cum spunea Uratica-nebunica?
Nu stiu unde faci IA, dar spune-i sotului sa se blindeze cu reviste de "specialitate", lasa-l sa vizioneze "documentare", ca sa dea ce-i mai bun.
Ancutica, mersi de sfat, dar ... n-ai sa-l vezi! Cand sunt plecata in RO mai mult timp si el ramane aici, la camasi isi calca doar gulerul si pieptul, ca poarta costum si doar partile astea se vad.
Monicuta, la noi a dat o ploicica mica-mica aseara, dar nu se simte.
Galli, in weekend-ul acesta ce mai culegi?
Spor la treaba, fetelor aflate la ovulatie!
guzelnico spune:
Multi ani traiasca,
Multi ani traiasca,
Cine sa traiasca?
Sorica sa traiasca
Si sa ne cinsteasca!
La muuuuulti aaaani!
guzelnico spune:
Babyblue, nu te mai gandi atata cat de nedreapta e uneori viata, ca ajungi la nebuni. Ai incredere si spera ca totul se va rezolva de la prima "strigare". Uite, avem exemplul chiar aici la noi in gradina- BlueFlower, FIV reusit din prima.
Cred ca are Mona dreptate, anul asta se poarta turcoaz (adica o nuanta de BLUE ). Imi voi schimba nickname-ul in GuzelBlue sau BlueNico.
galliciana spune:
fetelor, mi-am intrerupt treaba, ca sa va spun ca, soricica noastra ne pupa pe toate,si are parte de o surpriza imensa!!!
e dusa din viena, direct la praga!!!
la hotel de 5 stele!! hihihi, si nu ii spusese nimic!!!
f frumos din partea sotului ei!!!
apropo, fetelor, oare nu ati vazut prea multe filme??
babyblue, ce e cu starea asta????? nou nu mai avem butoaie, poate nu stiai!!!
fug inapoila treaba! pupici la gagici!!!
astept inca o minune in viata mea!!!
galliciana spune:
nico,nu cred ca mai culeg nimic.....
m-am saturat si de afine, gemul e gata, 3 feluri, mai am si de anul trecut, asa ca.... e bun la clatite, ca in rest...
pupici la gagici!!!
astept inca o minune in viata mea!!!
guzelnico spune:
Vezi, bine o ascultai pe Uratica si puneai si de-o afinata. Sigur se termina mai repede. Iti dadeam si noi o mana de ajutor!
uratica spune:
uff..eu facui mancare..ardei umpluti si ciorbita de perisoare..apoi fac un tort si m-am scos..insa mergea si o afinata!
guze..eu cred ca numai soatei i-ar surade ideea sa ma tavalesc un pic prin ulei!cred ca e fantezia oricarui mascul!
ca mie..yeachhhhhhhhh..nu-mi place!
babyblue-nu te mai gandi la prostii!ca vin cu la tine!baga-ti mintile in cap!nu mai filozofa tu atat si lasa-l pe Doamne Doamne sa-si faca treaba!pana la urma ne fericeste El si pe noi!tu fa partea ta..si lasa-l pe El cu jobul Lui!
galli-
soricica musai sa puna de-un plod acum! la gagici!
ancamac spune:
Buna fetelor! Sunt si eu prezenta!
Va doresc tututor un weekend placut.
Soricica sigur se va distra la Praga, e un oras minunat. Mie mi-a placut foarte mult. Mancarea nu e prea buna, dar ea va manca iubire!
Uratico- m-ai facut sa cu gateala ta.
Mona-am fost la opera Carmen de Bizet la Arena din Verona.Guzelnico, Galliciana, Babyblue, Mayan si toate fetele vizibile si invizibile!