Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(15)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
Mona40 spune:
Gagici, spalate si nespalate intern...va pup si ma grabesc , ca mergem la Ice edge 3 ...misto ..
pup si bafta tuturor...
Mona
:)
In pauza. de-o vara.. , pusa pe prostioare....
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
MayanMistica spune:
Io am reusit sa calc din ele , am facut coca si compozitia ptr o tarta cu praz si slaninuta .Bag aspiriciul , spalat baia si wc-ul si pe urma as pune de o cheesecake cu lamaie.
uratica spune:
no..voi calcati,gatiti,mergeti la desene animate..
io imi pusei visinele cu zahar sa fac visinata!fiecare cu ce-l doare!
amu..sa vad cine mai invata..ca asa mi-s dragi visinele alea cu zaharel pe ele..yami yami! la gagici!
Mona40 spune:
Uratico, parca trebuia sa inveti mecanica...
si cand colo..tu cu visinatele
Mona
:)
In pauza. de-o vara.. , pusa pe prostioare....
blue_flower spune:
Tot din categoria 'fiecare cu ce-l doare', plec acasa si promit sa nu fac nimic, decat sa ma joc cu rottweiler-ita mea si sa zac pe leagan in curte. Barbata-miu daca vrea mancare, sa isi faca si sa imi faca si mie. Io sunt insarcinata si obosita...vai...cat de obosita sunt!!
Ma dor ochii de la laptop, toata ziulica ma holbez in el. Ma duc sa ma uit la firele de iarba si la floricelele din curte. Macar seara sa stau si eu linistita.
Fetelor, sincer va admir energia la bucatarie. Eu nu reusesc. Am noroc cu barbat bun, nu ii plac ciorbele si ar manca non-stop branza cu rosii. Mie daca imi dai un cartof fiert cu sana deasupra, altceva nu imi trebuie. Toate mancarurile alea gatite.....sincer, repet, va invidiez energia.
hai, plec acasa, seara frumoasa la toate!!
uratica spune:
no monule..ce sa fac si eu..nu stiam insa de ce am ocolit asa tare capitolul infarctiuni!!citeam si nu intelegeam!da...daca acolo nu-i specificata visinata..inseamna ca am voie nu???
hihi..oricum primea mea zi petrecuta la volan a fost sub influenta unui pahar de coniac combinat cu pepsi!era ziua unei prietene si eu am uitat ca trebuie sa merg la condus-si daca tot venise instructorul dupa mine..ce era sa fac?sa nu ma duc?nu se poate!ar fi fost urat din partea mea!si mai ales ca asa impresionat a fost instructorul-ca eram atat de relaxata!dac-ar sti el saracu
.....hihihi!da promit sa nu mai fac!
floricico-bravo tie fata frumoasa si bortoasa!9 luni sa stai in puf!
simonia spune:
am si eu intrebare. cine a fost la un botez de curand in bucuresti? ma intreb care mai sunt obiceiurile!
ancamac spune:
Buna fetelor!
Blue Flower-pupici pe burtica! Sarcina usoara in continuare! Rasfata-te acum, dupa ce nasti, bebe va avea nevoie de o mamica activa.
Uratico-spor la invatat!
Babyblue-mult succes la inseminare!
Pupici tuturor! Ne vedem la schimbul 3!
MayanMistica spune:
Fetele sunt suparata , plang de mor.Prietena mea care locuieste in Anglia e gravida in aproape 2 luni si din cauza ca iubitul ei nu vrea copilul a hotarat sa il dea afara.