Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(15)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns menics spune:

Buna dimineata!

Sorinake, de obicei pe test scrie in cate zile ovulezi... eu stiu 24-36 ore...deci da-i bataie si sa fie cu noroc!

Fetelor, eu nu am noutati, sunt ok, am fost la plaja cu o colega, la plimbare printre pitici cu nepotelul meu, a fost placut, iar ieri dupa amiaza m-am relaxat , cu baita, facut unghii... de astea...
va pe toate

http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

'Neata!
babyblue, fetelor, voi ce stiti referitor la spalaturile vaginale? Le practicati regulat?
Intreb asta pt ca deduc din mesajul tau, babyblue, ca de abia astepti sa te speli, intrebi daca dupa IA ...te speli sau nu, cate zile sa nu te speli.
Ei bine, eu stiu - poate stiu prost - ca vaginul are propria modalitate de curatare si ca spalaturile interne sunt recomandate - ma refer la cele cu irigator - atunci cand exista o afectiune si spalaturile se fac cu o anume solutie/ceai, etc.
Voi ce stiti? Voi cum faceti?

Ref. la statul in pat, parerile sunt impartite. La carte scrie ca ovulul fecundat deja ajunge in uter abia in a 5-a zi de la fecundare si ca de abia atunci are putere sa se prinda de peretele uterului. Eu am stat acasa de joi pana duminica, (embrio trasnferul a fost joi) marea majoritate a timpului in pat, dar am mai iesit si in curte ca amorteam, nu am ridicat aproape nimic, imi aduc aminte ca am bagat rufele in masina, dar le-a intins sotul, nu am facut de mancare prea mult/greu, sambata si duminica am iesit vreo 10 minute la plimbare, m-am ferit sa nu sara cainele pe mine ca e mare si grea...cam asa....de luni pana joi in sapt care a urmat nu am condus, pe ideea ca imi incordez burta si daca mai dau si intr-o groapa....m-a adus sotul la servici....a fost asa ...la relanti.
Ideea e ca daca obosesti, sa te asezi, sa nu tragi de tine. Si sa gandesti pozitiv.

Guze, burtica nu se vede in mod explicit, dar nu ma mai incap blugii si nici o alta pereche de pantaloni in talie, mai mult, ma doare daca incerc sa stau cu ei incheiati. E ca si cum m-as si ingrasat in talie. Si mi-au crescut sanii, ma ung cu toate cremele de sarcina pe care le-am gasit si sper sa ajung sapt asta, inainte sa plec in concediu, sa imi iau o pereche de pantalonei cu elastic in talie, ca rochite tot am, dar ...vreau si pantaloni.

va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

blue flower-fata frumoasa cat si burtica!sa cresteti mari si sanatosi!si apropo de simptome..ce simptome ai avut inainte de a afla ca esti graviduta?
si..toata stima ca ai putut sa stai asa cumintica!u cred ca si daca m-ar lega cineva nu as reusi!si nu ptr ca nu vreu!dar asa sunt de fel-zvapaiata!si fara sa-mi dau seama fac cate o nazdravanie!poate pana la anu la cand o sa fac fiv o sa ma autoeduc!ca mintea la cap tot astept sa-mi vina si...no way..nici cea mai mica sansa de asa ceva!
cat despre spalaturi interne-nu este recomandat in nici o situatie!doar daca asa cum a zis si floricica noastra ai infectii!in rest nu ai voie!ptr ca se strica flora interna!exact asa mi-a explicat nenea dr-ul!sa nu fac niciodata prostia asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

fetele, eu stiu de la Dr ca apa simpla, asa un dus, poate fi folosita dar nu cu sapul, iar cand este recomandat de medic, atunci cu irigatorul cu ceai sau alte smacuri... nu e indicat nici un fel de spalatura daca te duci pt recoltari...
eu sincer o data pe luna... fac o irigare cu ceai de galbenele... mai ales ca mie la un moment dat imi vazuse un medic o rana pe col... naiba mai stie...

http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Fete scumpe si dragi...neata buna...
Despre spalaturi...eu sa va spun sincer...nu ma spal inauntru decat daca doamne fereste trebuie...
in mod normal spalatul temeinic...la exterior cu apa si sapun este suficient..
daca dezvolati candidoza sau altele atunci sunt indicate spalaturile interne , cu tot felul..ceai, bicarbonat etc..
se pot face profilactic astfel de spalaturi...dar nu cred ca este momentul inainte de inseminari...
Deci babyblue...comportate normal..
cat despre activitatea de dupa inseminare...
Sa nu uitam ca este inseminare si nu FVI...nu cred ca are vreun rost sa stai lipita de pat trei zile...
Dupa aprox juma de ora poti sa-ti incepi activitatea normala...evident nu sari peste rauri si vai...nu cara nisip...etc...
In cazul FVI lucrurile stau putin altfel....
Evident cel mai bine ste sa te consulti cu doctorul si cu asistenta...
Tinem pumnii

Mona
:)
In pauza. de-o vara.. , pusa pe prostioare....

Mergi la inceput

cica ma pun pe invatat!
deja am avansat-fac 25-26 de intrebari!binenteles ca prostiile alea de mecanica le-am invatat pe de rost!ca sunt -nu le inteleg nicicum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

buan fetelor!

legat de spalaturi, intreb pt ca eu nu ma spal de regula in vagin. o fac doar dc e musai nevoie. de obicei o faceam cand faceam cistita, ca sa fiu eu sigura ca sterilizez si vaginul, ma spalam cu tantum rosa. in rest, dc am facut vreun tratament, doar atunci.
ma spal f bine cu apa si un spumant gel igiena intima si cam atat.
intrebam dc sa ma spal inainte de IA ca sa fie vaginul curat, dar am inteles de la voi ca nu e cazul si oricum, nici doctorita nu mi-a zis. de fapt, am uitat sa o intreb si nu vrea sa o stresez cu o mie de telefoane.
dupa IA nici atat.

legat de serv, eu ma voi duce miercuri dim sa imi faca eco si in fctie de acel eco fac IA ori miercuri, ori joi...ma rog, zilele astea. deja ma invoiesc miercuri dimineata...si fac astia gura. nu stiu dc pot si joi si vineri. cam trebuie sa ma duc la serviciu..si de aia intrebam, dc pot face mancare...

sunt varza de somn..pisicile au jucat pe mine toata noaptea, nu stiu ce au avut,dar n-au dormit deloc. mi-e somn....

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

[quote]citat din mesajul lui uratica

blue flower-fata frumoasa cat si burtica!sa cresteti mari si sanatosi!si apropo de simptome..ce simptome ai avut inainte de a afla ca esti graviduta?
si..toata stima ca ai putut sa stai asa cumintica!u cred ca si daca m-ar lega cineva nu as reusi!si nu ptr ca nu vreu!dar asa sunt de fel-zvapaiata!si fara sa-mi dau seama fac cate o nazdravanie!poate pana la anu la cand o sa fac fiv o sa ma autoeduc!ca mintea la cap tot astept sa-mi vina si...no way..nici cea mai mica sansa de asa ceva!

Darling, eu am facut nitica hiperstimulare de la minunatii hormoni din FIV, nu mare, dar atat cat sa am burta umflata si dureroasa, cam ca la o colita plus o indigestie in acelasi timp. Tot in acele zile am tusit foarte tare, m-am oblojit cu diverse naturiste...asta asa...ca sa nu fiu linistita.
Simptome nu am avut niciuna si nici nu cred ca are cineva simptome in primele zile. In ziua 11 de la ET am facut BHCG si multe zile dupa ce am aflat nu am simtit nimic. Primii care au dat semne de 'viata' au fost sanii. Acum sunt dubli . M-a mai intepat nitel uterul, zice doctorul de la faptul ca se dilata.
Si mai nou ametesc, mi-am descoperit glicemia sub limita inferioara.
Hai, ca m-am plans destul.

Va doresc si voua burtici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Fete va pup cu drag si sa aveti o zi cat mai frumoasa!Eu sunt plina pana-n gat cu calcatul ..
A calcat si M ieri dimineata , dar au fost atat de multe incat saracul n-a putut razbi
Dupa ce termin de calcat sa ma apuc de smotruiala si p-orma de gatit.
Se pare ca am inceput saptamana bine tare.
Va pup si vorbim mai pe seara.

Mergi la inceput

floricico- plange-te fata frumoasa in perioada asta si de ce nu te doare!acum ai voie!eram curioasa de simptome ptr ca eu nu am ramas niciodata..si vreau sa ma pregatesc ptr cand raman!sa ma tina toti din jur in puf!ca eu pe langa simptomele ce o sa le am-mai inventez cateva si mai bag de la mine!pai mama lui de plod..la cat m-am chinuit sa-l am..macar cu atat sa ma aleg si eu!
fata cu burtica miscatoare!
mayanule-spor la calcat!off..vad ca deja asta cu calcatul e la moda!iti statea mai bine cofetareasa sefa!de mult nu ne-ai mai delectat cu un tort!
la gagici!

Mergi la inceput