Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(15)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

off Doamne!acum mi-am adus aminte ce i-am spus odata dritei cand ma duceam sa fac tratamente peste tratamente..si erau o gramada de fete ce isi asteptau randul ptr avort!cu ochii in lacrimi i-am spus daca se poate sa ia un copil de la ele si sa mi-l puna mie in burtica!!e o chestie ce nu o voi uita toata viata mea!m-a marcat profund!atunci pana si dritei i-au dat lacrimile si mi-a zis ca daca s-ar puea cu draga inima ar face chestia asta-dar....
mayanule-nu o lasa sa faca prostia asta!nu se merita!ptr nici un mascul care poate gandi asa!off Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Asta incerc sa o conving acum , dar zice ca s-au hotarat pentru ca nu au casa , nu au job si nu e corect fatza de copil sa vina asa aiurea.Si nici relatia lor zice ca nu mai merge , crede ca se vor desparti.

Mergi la inceput

off mayanule-da-i tema de casa..sa citeasca macar 5 minute cat se chinuiesc fetele de pe forum sa faca un bebe!ce urmari poate avea un chiuretaj..in viata mea nu am facut un chiuretaj si nici nu voi face!!nu le condamn pe cele care o fac-fiecare stie prin ce trece..insa nici nu pot sa le inteleg!
Doamne cat de norocoase sunt unele-si dau cu piciorul..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui uratica

off mayanule-da-i tema de casa..sa citeasca macar 5 minute cat se chinuiesc fetele de pe forum sa faca un bebe!ce urmari poate avea un chiuretaj..in viata mea nu am facut un chiuretaj si nici nu voi face!!nu le condamn pe cele care o fac-fiecare stie prin ce trece..insa nici nu pot sa le inteleg!
Doamne cat de norocoase sunt unele-si dau cu piciorul..

Asa i-am zis si eu .Daca as fi fost in UK , pe cuvant ca il cresteam eu , numa sa nu-l arunce.

Mergi la inceput

I-am zis ca ma voi ruga la DD zilnic ca acest copil sa vada lumina zilei si sa traiasca .Sa le lumineze mintile la amandoi si copilul sa se nasca .

Mergi la inceput

sa dea Dzeu asa sa fie!daca ei nu gandesc macar pe noi sa ne auda Dzeu si sa tina bebicul ala acolo la locsorul lui!sa le mai dea deasemenea Dzeu celor 2 un pic de minte sa nu faca o asemenea prostie!
off...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamac spune:

Buna Mayan, Uratica!
Imi pare rau ca prietena ta a luat o astfel de decizie, din pacate cine are dinti nu are paine si cine are paine nu are dinti! Asta-i viata!

Mergi la inceput

ancuta-
uff..eu sper sa pot sa mai adorm in seara asta!
noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamac spune:

Stai linistita Uratico! Sa speram ca se razgandi!
Cum stai cu invatatul? Cand ai examenul pt permis?

Mergi la inceput

la sfarsitul lunii dau sala..traseul cica pot sa-l dau abia in august!nu stiu ce mama lor de reguli sunt acum..insa trebuie sa treaca nu stiu cat timp de cand m-am inscris ca sa pot da de carnet!o prostie!in fine sala o iau..traseul-sper sa resusesc desi nu ma omor dupa condus..insa de la ccident mi-a intrat mie ideea asta in cap!mai ales ca devin ff panicata cand ma aflu intr-o masina,..la fiecare depasire,claxon sau cel mai mic zgomot sar de pe scaun..simt ca-mi sta inima in loc..dar trece..doar toate-s trecatoare..pana si noi..pana si bebelul ala nenascut!
off..sper sa se razgandeasca si sae termine cu bine cosmarul asta!Doamne ajuta!
tu?te-ai apucat de treaba?sper sa reusesti cat mai repejor!

Mergi la inceput