Mamici de zmeurici de iulie-august (69)
Raspunsuri - Pagina 17
Galarina spune:
Felicitari proaspetelor mamici si nastere usoara celor care urmeaza!
Fetelor, eu am circumferinta burtii 95(sapt 37). Acusi m-am masurat dupa ce ati scris voi ce si cum. Asa am fost si la prima sarcina. Nu stiu daca sa-mi fac griji. De-aia n-or avea loc copiii mei sa se faca grasani...of of
Si mananc, sa nu credeti ca ma abtin...
Cornelia, lasa-l pe bb Vladimir putin. Cred ca va cobori testiculul singurel. Noi dupa un an am inceput cu problema testiculelor flotante. Nu-ti zic ce stres, unguente cu testosteron, amenintarea operatiei...Am avut norocul ca s-a rezolvat de la sine, nu am ajuns la operatie. Deci nu e usor sa ai baiat
![]()
In fiecare zi dupa 6 ma duc la plaja
. Stau imbracata, ma rog...dar e placuta briza![]()
Va pup!
Cornelia spune:
Pooh 
Ayda_m 
Pana la urma o sa comand balansoarul nr. 2, cel pe care il are si Alinutza. Sper sa fie o alegere buna. Oricum, initial am zis ca nu iau balansoar, ca e moft, dar acum mi se pare util si dragut
.
Cele care ati luat 12-14 kg (ca la carte
) in sarcina, sunteti niste fericite. Eu am luat 20 (dintre care 17 in primele doua trimestre
). Am dat jos 9,5 pana acum (la nastere, plus ca m-am desumflat
) si probabil se vor mai duce 2-3 in timp, fara nici un efort. Dar cu restul ce fac?
Nici eu nu am dormit prea bine azi noapte
. DIn cauza caldurii si a baietelului umblaret toata noaptea, ca Vladimir a mancat pe la 11 aseara si s-a trezit la 5. E un superbebe. Daca ar si manca mai bine...
Azi primele zmeurici implinesc o luna!!! Ingrid Cristiana, Tudor Mihai, sa fiti sanatosi, sa cresteti mari, frumosi, destepti si sa fiti fericiti alaturi de cei dragi!
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
Cornelia spune:
Galarina
. Eu sper sa coboare singur. Dar avand experienta de la Stefan cand am tot asteptat sa se retraga hidrocelul si nimic, nu pot sa nu ma ingrijorez. Plus ca in salon cu noi, cand l-am operat pe Stefan, era un baietel marisor (vreo 8 ani) operat a doua oara pentru asa ceva
si ii era tare greu mititelul.
elenada spune:
Hello
Scuze ca nu am mai scris. V-am citit sa stiti.
Adriana te asteptam cu vesti bune despre printesica ta.
Pooh bafta multa si nastere usoara daca nu cumva ai nascut deja.
Ayda tinem pumnii stransi. Nastere usoara
Bun venit pe lume zmeuricilor noi sa fie sanatoase si mancacioase.
Moniland poate te vad pe la stiri ca ai nascut la birou doua fetite. Ai grija.
Uliiasi e superb bebelusul tau. M-am topit cand l-am vazut cum doarme el cu manutele sub cap. E dragalas foc. Sa fie sanatos si mancacioas.
Maine avem si noi cntrol la 10:30. Avia astept sa vad cat au mai crescut piticii.
Am pus poze la semnatura cu burtoiul meu de 36 de saptamani.
Va pupic dulce pe toate fara exceptie

elena
+36
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 9 zile
Data cezariana 18 iulie
Burtica mea la 36 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Cornelia spune:
Elena, si de tine e numai burtica
. Foarte frumoasa cu doi bebei in ea!
anielas spune:
Saluty dragele mele!
Felicitari proaspetelor mamici!!!! Sa aveti super zmeurici cumintele si papacioase!!!!
Tare rarutz reusesc sa mai intru si eu pe net. Azi a luat-o mama pe Ina cu ea la serviciu si asa parca mai am putin timp liber..altfel...cand nu sunt cu Ania la san incerc cat mai mult sa stau cu Ina, care oricat de mult zice ca o iubeste pe "aia mica" tot da semne de gelozie. Toate jocurile noastre acum sunt cu ea care se preface ca e bb mic..si tb sa o schimb, sa o alaptez...tot tacamul.
Ieri ne-am cantarit...ne laudam cu 3.250kg la 2 saptamani si 2 zile, ceea ce e ff bine. Ne mai supara burtica uneori...dar ne linistim stand la mami pe burtica.
Cam atat despre noi...sa stiti ca sunt cu gandul alaturi de fiecare..si va tin pumnii sa aveti nasteri usoare si puiuti cumintei si papaciosi.
Pupici dulci!
Inutza (23 oct 2004) si Ania (22 iun 2009) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

liluc spune:
Doina2222 - eu abia am trecut in 33 de saptamani - deci loc ar mai fi de miscat dar fetita e foarte inactiva, pana la pragul de ingrijorare (o simt la program 15 min dimineata, tot atatea la pranz si ceva, ceva seara). Cand i-am zis doctorului mi-a zis ca atata timp cat o simt chiar si odata pe zi nu sunt probleme si ca asa e ea, mai linistita. Acum nu stiu ce sa zic.. sper sa aiba dreptate!
32+ saptamani cu
Cleo Marie
MC2008 spune:
Neatza fetelor!
Va pupa o graviduta fericita, careia ii trec bubitele pe zi ce trece si.....care a dormit incontinuu aseara
, fara treziri de manacrimi. M-am culcat la 2 si m-am trezit la 10, cu o singura pauza de toaleta, la 8. Imi pare asa de bine ca imi trec astea, eram f stresata cu ele
. Trat dat de dr a fost mana cereasca ptr mine.
O sa am ceva treaba zilele astea...cumnata mea a plecat din tara si mi-a lasat mie nepoata de 10 ani pana luni. Deci, o sa imi ocupe mai tot timpul, intrucat este intr-o perioada dificila, usor adolescentina, fan "Hannah Montana" (pentru cunoscatoare
), si deja o da in rebeliuni, de la varsta asta
. Era altfel in zilele noastre
.
Azi am schimbat semnatura, am trecut in 36s
.
Bun venit pe lume tuturor zmeuricilor si zmeureilor!!! Sa fie sanatosi, mancaciosi si sa nu le terorizeze mult pe mamici
Azi as vrea sa merg sa ma pensez, nu am mai facut de mult asta, si e suparator. Insa, o sa ma tina cu burta in sus, si stiu ca la eco mi s-a facut rau.
Ce bucatariti azi? Trebuie sa ma gandesc la o mancarica si un desert. Si mai trebuie sa fac si curat in casa, si am un munte de calcat...
. Ce repede o sa treaca ziua de azi
Pupici pe burtici! 

36 saptamani
Mami de Tudor
!!!!
AMR 4 saptamani 
meleea spune:
Si eu am tot 124 cm la burtoi,iar aseara parca simteam ca nu mai are loc si ar mai vrea ....
, bine ca nu mai e mult ca ...cine stie ![]()
Eumada ,imi pare bine sa te vad, unde ai umblat?!
ma duc la imperecheat sosete ca s-au strans o gramada si le detest dar n-am ce sa fac
. nu stiu cum de ale sotuluiajung razlete as...ca ale mele stau cumintele
Meleea
37
AMR 3 sapt pana la DPN
AMR 1sapt pana la cezariana
http://picasaweb.google.ro/meleea9/20090411?authkey=Gv1sRgCIfljvvPyfiGIg#
http://picasaweb.google.ro/meleea9/CameraALEX?authkey=Gv1sRgCMzs7o-x8ar4Hg#
Giova spune:

Am ajuns sa intru aici doar sa ma plang.....sper sa nu ma dati afara
.
Cum spuneam, Marco e cu gura plina de afte. Ieri nu a mancat nimic, azi la fel...bea dooar ceaiuri si apa. Ii e foame dragul meu, baga ceva in guritza si urla de durere.
Il dau cu forta cu nistatina(plangem amandoi), cu tantum verde spray si hexoral spray.
Febra a facut ieri dim. si aseara. azi nimic. Mor cand il vad asa, dragul meu....
Dupa amiaza pleaca la Alba cu mama si Clau. Cred ca numai pe sambata se intorc...sper sa ma descurc cu bb sa nu-mi trebuiasca ceva si sa plec cu el la cumparaturi. Nu ca nu mi-ar place, dar suntem la faza de geam.
Cornelia sunt convinsa ca va cobora testicolul, stai linistita. daca nu ii faci bai in apa calduta sa vezi daca coboara.
eu am luat 14 kg, am scapat de 5, de restul cum fac sa scap? pana acum nimic...sper sa ma ajute si faptul ca alaptez, caci balotez la greu papica.
Elenada mama ce burtik ai...super
. se vede ca sunt 2 bebei acolo. bafta la eco, sa vii cu vesti bune.
Ingrid si Tudor la cat mai multe luni! sa cresteti mari si sanatosi puilor! doamne ce a trecut timpul.
MC2008 ma bucur ca esti ok cu bubitele si dormi cum trebuie noaptea.
Doina marti e evenimentul? asta in cazul in care nu se intampla de la sine, nu? nu te mai stresa atat, caci bb simte tot. stiu ca pe mine cand m-a pus la CTG-ul ala pt. pulsul lui bebu, eram atat de stresata(cand s-a rupt apa), caci urcase si la 190 batai/minut
.
Bebu meu doarme de 5 ore, ca-n gara. sanii ma dor, la dreptul am o rana de toata frumusetea....cand il pun sa suga, imi vine sa fac pe mine de durere. si ii dau cu mameloane de silicon....
Avem si noi azi o sapt.
. Nu-mi vine sa cred....acum o sapt. cu 20 min. in urma i-am vazut fatzuca pt. prima data
.
iar ma apuca nostalgia, merg sa pregatesc bagajul lui Marco.
sper sa recuperez cu cititul diseara, dupa ce pleaca gasca la Alba.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze
poze