Mamici de zmeurici de iulie-august (69)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pony spune:

Crixia, doctorul meu e plecat trei zile incepand de azi, mi-a dat sa iau nospa si gyni si mi-a zis ca nu o sa nasc.Oricum mi-a lasat numarul de telefon al altui doctor in caz de ceva.
Mi-am luat trus de peridurala, dar eu am o teama ca bebele nu are pe unde sa iasa fiind mare si mi-e sa nu pateasca ceva

+ 39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Depinde de organism Pony, nu trebuie sa generalizam daca bb are x kg nu poate iesi! Fina mea a nascut natural la 21 de ani un bb de 3800, iar al 2-lea la 33 de ani de 4800 ...natural!
Aici intervine dilatatia, epiziotomia, medicul...sunt multi factori! Atunci sa stea bb bine la caldurica sa vina cand revine dr.!

Cri mami de Ale ( 2003) & +33 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

`neata si de la noi
??

bag cateva agitate ptr fetele care sunt la termen.sa vina zmeuricile mult asteptate!!!

alinutza,ma simt mai bine azi insa sunt super obosita.as mai dormi 2 zile naintrerupt,dar nu se poate cu Ebonee atomica de fetita care are grija sa imi dea trezirea dimineata devreme cu pupaturi.ma face sa rad si a sarit somnul meu:((

moniland,te-am visat parca a venit timpul sa nasti,si eu am zis: aha,la fix,oricum e la termen si bebelushele sunt bine
deci...sa bag majorete si ptr tine sau mai vrei sa stea in burtica puiutele?

elena,esti ok?ce fac puiutii tai?

hai pooh,sper sa iti tii deja puiul in brate si sa fi avut o nastere super usoara.

vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Neatza fetele,plec spre spital, m-a sunat dr...s-ar putea ca azi sau maine sa facem cezariana...va tin la curent!Si eu am avut cointractii azi noapte

Ayda 39+

www.flickr.com/photos/12483841@N04/3659842592/in/photostream/" target="_blank">burtica 36 sapt
www.flickr.com/photos/12483841@N04/3681543797/" target="_blank">carucior bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Am primit mesaj de la pooh. Dilatatia tot 1, contactii la 4 min si ... moare de foame

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si37+ cu Teodora
Nasterea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna dimineata fetele ! La noi bebelina nu ar da semne ca vrea sa vina pe lume . Aseara stateam bine cu tensiunea , fac tratament cu dopegyt in continuare , abia astept sa nasc , ca nu mai pot ! E cea mai grea perioada , mai ales cu caldurile astea !
Pooh nastere usoara , un bebe sanatos si papacios!
Adriana , vrem vesti de la tine , ai nascut ?
Giova sa-ti traiasca bebelul , e super scump , am vazut chiar toate pozele !
Blanca tie ti s-a lasat burtica , pentru ca mie mi se spune ca nu mi s-a lasat si ca as mai avea , desi sper ca saptamana viitoare sa-mi faca doctorita cezariana !
s 37+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ayda_m

Neatza fetele,plec spre spital, m-a sunat dr...s-ar putea ca azi sau maine sa facem cezariana...va tin la curent!Si eu am avut cointractii azi noapte

Ayda 39+

www.flickr.com/photos/12483841@N04/3659842592/in/photostream/" target="_blank">burtica 36 sapt
www.flickr.com/photos/12483841@N04/3681543797/" target="_blank">carucior bebe

vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui micaalsa

Am primit mesaj de la pooh. Dilatatia tot 1, contactii la 4 min si ... moare de foame

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si37+ cu Teodora
Nasterea printesei

hai pooh,mai putin si vine bebe

mica

vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecsxa0208 spune:

Neata!
pt fetele care tb sa nasca!
Ayda,tin pumnii sa fie bine la cezariana,de-abia astept sa ne povestesti cum a fost,ca urmez si eu la dr Rotaru
Uliasi,Ylla,Giova,minunati bebicii,de-abia astept si eu sa o tin pe a mea in brate!
Eu ma lupt cu insomniile,m-am inscris la cursuri prenatale(m-am trezit si eu acum in luna a 8-a,sper sa nu nasc pe acolo),si mi-am cumparat primele pijamale pt spital.
In we vreau sa iau la rand toate magazinele de bebici si sa ne hotaram odata ce cumparam.
Ce parere aveti,cam ce greutate ar tb sa aiba caruciorul ca sa fie usor de transportat in lift si pe scari,avand in vedere ca eu o sa ma lupt cu el?Eu zic ca 7-8 kg ar fi ok,nu?
Am vazut ca cel de la Chicco Trio enjoy evolution,cel cu landou si cosulet inclus la 16 mil ar fi convenabil,dar ne mai gandim.Patut si mobilier cred ca luam de la Ikea,sunt si preturi bune,de pe net parca nu m-as risca sa iau fara sa le vad si "live"inainte.
,o zi racoroasa si cu zmeurici noi!

31 sapt + cu Mara-Ioana sau Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina2222 spune:

Buna dimineata si de la noi, suntem cam. Noaptea nu prea dorm si dimineata recuperez.
Dupa cum vad, m-a lasat Pooh singura. Hai Pooh

Giova, da cam dubios cu miscatul. Pai dr. nu mi-a zis nimic decat "sa fim atenti la miscarile lui bebe ", Ce sa inteleg eu ? Bine, copilul misca, nu cred ca sunt probleme. Cu cat ma panichez eu de miscari parca cu atat mi se pare ca misca mai putin. PARANOIA ! A inceput sa-mi fie teama pentru el si ma rog sa ma apuce odata contractiile alea . Raportez 40 sapt si 5 zile....
Eu vad ca sunt elefantul , toate fetele au nascut inainte sau la termen dar nu l-au depasit.
vreau sa nascccc

+ 40 sapt cu Darius

Mergi la inceput