Mamici de zmeurici de iulie-august (69)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

'Neatza,

Nimic....??? of zmeuricile se lasa asteptate dupe ce dadusera tonul la 37 sapt...

Si pe noi ne luase azi noapte ceva ceva..sa intarit burta de catevaori si dureros dar eram in transa de somn si nu am bagat de seama f f tare..Oricum azi la 3 avem control la doctor ca maine tot pleaca el in concediu si e bine sa ne vedem si noi si sa vedem ce si cum..tare imi e ca bebe nu il asteapta pe el pana se intoarce pe 18-19..dar mai stii..

Imi e fomita deja...sa ma gandesc ce mic dejun sa halesc..dar dupa ce strang prin casa ca tocmai a plecat sotul spre job.

Pup si revin

s38 Eva Ilinca

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

micaalsa eu aveam 114 cm circumferinta abdominala la 33 saptamani. Astazi am programare la medicul de familie si o sa am o noua masuratoare

eumada felicitari pentru bebelina grasunica. Super...daca poti sa slabesti si bebelina sa ia in greutate. Eu m-am cantarit azi dimineata pe nemancate si am avut un soc...in doua saptamani am pus aproape 3 kg...de unde? ca nu inteleg...ma misc toata ziua, fac sport cel putin de 3 ori pe saptamana, transpir ca o "purcica"....si e perioada in care mananc cel mai putin din cauza caldurii. Sa vezi ce ma ia medicul la puricat...

cred ca a fost o noapte cu peripetii pentru toate...si eu m-am trezit la 2 si ma cam durea mijlocul...eram cam nauca ca nu stiam cum sa interpretez durerea...nu era tare dar sacaiitoare...am luat si eu un no-spa si a trecut...baiii, poate am gresit si o fi fost noaptea trecuta luna plina

Alinutza s36 viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

blanca bafta astazi la medic...sa vii cu vesti bune

moniland lasa serviciul...vrei sa nasti fetitele la birou si sa le faci deja contabile??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

'neatza
ClaraJ zici tu 22 iulie...hmmm, sa dea Dzeu cum doresti, dar hai sa-ti zic: Alexia mea trebuia sa vina la inceputul lui august, eram convinsa ca va fi leu si pe 22 iulie, in ultima zi din rac a aparut. Sotul meu a zis: pai puiul a 2 raci se numeste tot rac, nu-i asa!? La noi a fost copila motivata, poate la tine va sta sa fie leutz!
Moniland si tu la servici?? mai ales dupa durerile de noaptea trecuta!!!!
Hehe, frumoase oferte! Fetele tale vin pe 14 iulie cumva?! Imi place sa cunosc cat mai multi oameni nascuti in aceaisi zi cu mine!
Meleea nu toate bibe Nuk sunt free BPA, intradevar doar cele gama Disney, dar scrie pe ele, este mentionat intr-o bulina la vedere "free BPA". AM luat eu unul din Carrefour, si ca sa-l diferentiati de celelalte plasticul parca e albicios/opac, fata de celelalte clasice - transparente total.
Blanca stai cuminte, ca tre sa fie leutz! Cam devreme zic eu!

M-am masurat si eu, am 110 si azi implinesc 33 de sapt. sapt viitoare merg la control si d'abia astept s-o vad pe puturoasa!

Cri mami de Ale ( 2003) & +32 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pony spune:

Buna zmeurici,
Eu de regula nu scriu,va citesc din umbra si am invatat o multime de lucruri de la voi.
Nu stiu ce m-as fi facut fara voi.Cand am cumparat lucrusoare pentru bebe am tinut cont si de sfaturile voastre.
Felicitari zmeuricilor care au venit pe lume, sa fie sanatoase si papacioase, multa sanatate mamicilor lor.
Am vazut si zmeuricile care au venit si m-am topitdupa ele.
E adevarat ca doar o parte dintre ei deoarece am pierdut adresa si parola de la contul comun.
Noi mai avem un pic si terminam saptamana 39, am fost ieri la control, bebe are 3700g.Ma bucur ca e maricel, dar pe de alta parte ma gandesc ca mie o sa-mi fie greu la nastere( vreau sa nasc natural) deoarece sunt micuta si mi-e sa nu i se intample ceva lui bebe.Cred ca nu o sa nasc mai devreme de duminica, deci bebicul o sa mai creasca.
Sa cer doctorului ceza?
Si acum bag si eu niste majorete pentru fetele care vor naste:

+ 39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Alta chestie pe acre am zis sa v-o impartasesc ....fac dexametazona si asta nu se face in general daca ai tensiune peste 13 cu 8 sau 130 cu 80,si se monitorizeaza tensiunea ca sa nu creasca pentru ca la unele gravide poate provoca crestere de tensiune si.......stiiti voi..
deci mi-a zis saraca doctoritza care ma monitorizeaza in bacau sa nu mananc sarat macar pe perioada cat fac....
Zis si facut de trei zile am scos sarea cu desavarsire din alimentatie....gateste mama fara sare,paine fara sare......si m-am dezumflat foarte tare la picioare........nu-mi vine sa cred ca imi zaresc si eu venele si tendoanele....de asta am inceput sa elimin lichidele.....pai atunci scot eu de tot sarea si uite minune....
Nici eu nju credeam dar se pare ca functioneaza....am dat o parte de apa jos... deci greutatea nu e valabila ca si greutate e doar retentie de lichide.

Nu mai mancati sarat delocc si o sa vedeti....e naspa si foarte greu,nimic nu are gust dar....face bine.....

o zi buna va doresc

Madalina s34Eva-Maria
AMR 31 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Eumada, si eu tind sa cred asta, am inceput sa mananc fara sare ( paine fara sare, pepene, legume, iaurt...) si am observat ca parca nu ma mai dor asa tare picioarele ( aveam senzatia ca-mi plesneste pilelea). Plus ca am observat si la baie...parca bausem ceai diuretic!

pony ne bucuram ca ne-ai fost aproape, chiar si din umbra! Esti atat de aproape....
Daca iti e teama de nastere naturala, te-ai gandit la epidurala? Trebuia s afi discutat asta cu medicul la control! Daca vrea sa vina bb pana duminica!!??

Cri mami de Ale ( 2003) & +33 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Crixia si eu de vreo patru zile sunt la baie de cinci sase ori pe noapte si ziua nu nmai zic..noapte de noapte transpir de ud asternutul pur si simplu stau si curge apa din mine...dar suntusoara dezumflata si am dat inapoi doua kg,in timp ce bebitza a crescuuuuuuut..cred ca nu voi mai manca sare toata sarcina..de acu` incolo..pentru binele meu si al fetei. bine este necesar sodiul si iodul din sare nu trebuie scoase dar poti bea apa minerala si e aceeasi chestie...plus ca aia o elimini si raman mai putine..elemente....

Madalina s34Eva-Maria
AMR 31 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Gata, am mancat...cu sare ..stiu ca e bine ce ziceti voi acolo..dar pe doua oua ochi daca nu pun putina sare mai bine nu mai mananc..si rosie cu branzica..tot sarat...

Alinutza, sa stii ca si eu m-am cantarit acum de dimineata si de unde sapt trecuta nu luasem deloc acum am mai pus 1 kg..de unde nu stiu ca nu mamanc decat dimineata si seara pe la 5-6 iar intre timp pepene, iaurturi, fructe...si ziceam eu ca maxim maxim 15 sa iau iaca ca am 15 si inca vreo 2 sapt de sarcina.

Crix eu sambata fac 38 implinite..e adevarat ca nu sunt 40 dar daca ma apuca ceva eu zic ca nu e prea devreme..ai vazut in listuta la cate sapt+zile s-au nascut zmeuricile noastre.

Eumada mai sta bebita inca 3 sapt lejer, la ce mamica grijulie are.

s38 Eva Ilinca

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coccorina spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinutza78
....cred ca a fost o noapte cu peripetii pentru toate...si eu m-am trezit la 2 si ma cam durea mijlocul...eram cam nauca ca nu stiam cum sa interpretez durerea...nu era tare dar sacaiitoare...am luat si eu un no-spa si a trecut...baiii, poate am gresit si o fi fost noaptea trecuta luna plina

A fost luna plina aseara.....de asta oare?

Coccorina 37s Isabelle
AMR 3 SAPTAMANI Bebelina in burtik

Mergi la inceput