Mamici de zmeurici de iulie-august (69)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

eu am luat unul electric pentru pitic tot de la fisher price si care, la fel, se poate folosi pana la 18 kg.
http://www. bimbomarket. it/gb/en/swing-3-in-1-P10628.htm

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si cu Tudor Petru
AMR aprox 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Haide Pooh! Ce bine ca ai ajuns la Tg. Mures!

Mica, super si balansoarul pe car eil ai si mai ales f. bun pret, dar mie mi s-a pus pata pe unul pe care sa il pot folosi mai mult.

Pogos, f. frumos si balansoarul de pe bimbomarket. In cat timp a ajuns?

Crix, eu de condus am mai condus si la 5 zile de la nastere si ieri pana la doctor cu bb. Chiar ma simt f. bine fizic. Cu psihicul mai am de lucrat .

Chiar ma gandeam ca am promis ca in ianuarie ma intorc la serviciu, dar in momentul asta nici nu pot concepe sa ma despart de Vladimir. O sa vad cum o sa simt ca e mai bine un pic mai incolo.

www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

pooh nastere usoara si bebe sanatos si papacios

am vazut poze cu bebei scumpi de Giova, Ylla si Uliiasi...sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii

Ylla si Uliiasi bine ati venit acasa si acomodare usoara in noua formula

eu am ajuns aseara dupa sport si am adormit instantaneu dupa dus...cred ca ma lasa si pe mine fraiele

mai fetelor, ori nu mai stiu eu sa folosesc gmail-ul, dar ieri dupa ce-am trimis mail-ul cu suportul de curs de prim ajutor am verificat si era bine mersi in inbox...acum nu mai e. Am dat eu pe acolo search...dar nimic

Alinutza s35 viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

Motana deci asa..bebelina voastra nu se grabeste...o fi vazut ca mami a ei mai are de lucru la tema de doctorat. Chiar...ce ti-ai mai propus in viitorul apropiat? ceva hand made....analize subiecte...? sa ma inspir si eu

Mqqm frumos numele...da' cand vedem si noi posesorul numelui? si cum e in noua postura? obositor sau e ca mersul pe bicicleta, iti aduci aminte de la ceilalti copii?

Moniland felicitari pentru saptamana 38...tare gravidutza...iar burtica e de revista

Giova...m-a impresionat mult ce ai scris...mult optimism, se rezolva in timp, important e sa-ti pastrezi calmul si sa-i acorzi cat mai multa atentie lui Marco ca sa nu se simta neglijat.

danielle multa sanatate....cum mai stai cu raceala? pe mine m-a tinut exact o saptamana...ca in bancuri (7 zile cu tratament si o saptamana fara)

dariaioana felicitari pentru vestile bune de la medic

lucialu bafta la analize..eu mi-s mai lacunara zilele astea...atat am vorbit pe la birou de m-a obosit extrem de mult, ca daca as vorbi numai prin semne o perioada ar fi ok. Spor la cetit...si cat mai putine contractii

Cornelia multa sanatate lui Vladimir...nu te alarma...poate coboara outul singurel Am si eu un bouncer de la Fisher price www.babycomfort.ro/produse/244-cos-bebe-marsupii/278-balansoare-si-sezlonguri-bebelusi/636--sezlong-balansoar-pentru-copii-fisher-price---deluxe-2-in-1-.html" target="_blank">asta. Dupa cum vezi mult mai scump fata de ce-ai postat tu

Am reusit si eu sa spal toate hainutele bebelului, lenjerii de pat, scutece si alte nebunii...si am calcat o parte din ele (in timp ce cascam ochii la comemorarea MJ)...pana acum e bine ca m-am tinut de program Numai ca ma simt cam obosita

As mai scrie multe..dar m-a apucat si foamea si somnul..si ma duc sa profit (doar de somn)..ca maine iar am drumuri de facut

Goooooo pooh....si alte zmeurici

Alinutza s36 viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

POOH,

Giova, sa-ti traiasca baietii ! mi-e mila de marco ,ce o fi in sufletelul lui .....dar trece repede sper .

mai aveam o urare dar nu mai stiu cui....
s-a rezolvat si cu lap-ul si cu netul,i'm back!
mie de la bimbomarket mi-au venit cam inr0o saptamana,si poti sa vezi unde este coletul,cei nde la firma de transport au un site si cu codul coletului poti sa vezi traseul lui, codul ti-l dau de la bimbo market daca ii intrebi cand ajunge coletul.

raportez si eu dureri de spate si ca la ciclu,plus intepaturi jos cand merg. burta are parca 5 tone asa o simt ,dar nu mereu....? Acum credeam ca adorm si eu dar de unde , m-au luat niste dureri de mijloc...mama,mama...sper sa nu am surprize ppana luni.

mai citesc din urma ca am cam mult de recuperat

Meleea 37

AMR 3 sapt pana la DPN
AMR 1sapt pana la cezariana

http://picasaweb.google.ro/meleea9/20090411?authkey=Gv1sRgCIfljvvPyfiGIg#

http://picasaweb.google.ro/meleea9/CameraALEX?authkey=Gv1sRgCMzs7o-x8ar4Hg#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

Salutare dragi mamicute,

Azi am fost si noi la controlul de 35 de saptamini. Totul a decurs perfect, ne-a luat si proba pentru streptococ B, insa cel mai important a fost ca l-am vazut pe Bryce. Vreau sa va spun ca e o dulceata de bebel miscacios si botos. De altfel v-am si trimis o poza pe contul comun ca sa-mi admirati odrasla. :) Eh, ma laud si eu ce sa fac. Oricum, bebe e foarte bine, cintareste deja 3010 g si nu da inca semne ca s-a plictisit de burta lui mami.
Noi vom merge la control in fiecare saptamina de acum incolo insa azi colul se prezenta lung si inchis.
Sunt sigura ca Bryce al meu va sta in burtica pina dupa 22 iulie ca sa iasa leut ca mama-sa. :)
Cam atit despre noi, mai avem cursuri de ingrijire copil saptamina asta plus turul spitalului si bineinteles spalat hainute de bebita si geanta de spital. Usor, usor, le termin pe toate.

FELICIT INCA O DATA MAMICILE CU BEBELUSI IN BRATE!!! Abia astept sa ma alatur acestei categorii.

Va pupam dulce,

Clara

Mami lui Bryce Mihai 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

Neata'

am gasit intr-o brosura e la sensiblu,o reclama in care zice ca gama de biberoane si suzete nuk disney,nu ccontinebisfenol a.

acum banuiesc ,ca si din alte game de la nuk,biberoanele nu contin bisfenol nu stiu ce sa zic......

Meleea 37

AMR 3 sapt pana la DPN
AMR 1sapt pana la cezariana

http://picasaweb.google.ro/meleea9/20090411?authkey=Gv1sRgCIfljvvPyfiGIg#

http://picasaweb.google.ro/meleea9/CameraALEX?authkey=Gv1sRgCMzs7o-x8ar4Hg#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Buna dimineata!
M-a trezit sotul sa vad cate zmeurici au aparut. Cand o sa-i zic ca niciuna o sa fie usor dezamagit .
Aseara era cat pe ce sa o acompaniez pe Pooh la spital. M-am trezit pe la 2,45 cu dureri de burta si ma concentram sa inteleg cum ma doare. Am fost la baie si apoi inapoi in pat. M-am mai trezit odata pe la 4 tot asa ma durea burta. Si acum ma doare un pic. Asa parca toata. Oare sa nu fi avut pozitie buna de somn ?
Bag un no spa si ma duc la serviciu, ca am fost solicitata.

Am vazut aseara la TV ca cei de la Johnson's nu stiu ce sarbatoreau si pentru toti copii ce s-au nascut in 8 iulie dau gratuit produele lor timp de un an. Asa ca .... Asteptam zmeuricile de 8 iulie.
Daca americanii de ziua lor au oferta de viza americana, astept 14 iulie pt oferta francezilor.

O zi buna sa aveti!!!!!

37+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Moni, nu mai ai nici o veste de la Pooh? Si mie mi-a scris acelasi lucru aseara dar eram bagata in pat si ma mai dau jos doar cu escavatorul Dar de-atunci nimic ...

Eu mi-am masurat ieri circumferinta burtii, am 114 cm. Voi cum stati? Ca mi se pare ca-i imeeeensa a mea.

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si37+ cu Teodora
Nasterea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Circumferinta la a mea e 124.Bine si copilul are deja 3000 gr cu eroare de 600 gr,adica 3000 e minimul.De fapt a ramas numai burta de mine deoarece transpir atat de rau noaptea ca am scazut doua kilograme deja.Ud pur si simplu patul.De fapt inafara de dureri de spate nasoale care arata a contractii si injectiile cu dexametazona totul e super ok.
O rog pe grasunica mea sa mai stea trei saptamani........sa fie sanatoasa...
Ce fericite sunteti cele care va strangeti comorile in brate si aveti parte chiar de urlete........mi separe cel mai frumos lucru din lume

Madalina s34Eva-Maria
AMR 31 ZILE

Mergi la inceput