Mamici de zmeurici de iulie-august (69)
Raspunsuri - Pagina 13
blanca000 spune:
Ai dreptate Moni..insa fetele cred ca inca sunt in spital dupa cezariana cu bebe mic in brate si nu au instruit pe nimeni sa intre sa ne zica....si nu or fi luat tel de pe contul comun :(..sper sa ne dea un semn curand ca e totul ok cu ele si cu 
Pooh a mai zis ceva..ca se ducea la spital la Medias si a zis ca ne tine la curent..?
s38
Eva Ilinca
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
CRIXIA spune:
Buna seara!
Pooh, nu cred ca te mai lasa cei din urgenta sa pleci!
Cornelia, sa nu se mai intample! Ai condus tu? Taceam daca faceai 5min pana la birou, dar tu faci doar pe drum 40 min, daca ai noroc de trafic..... 
Cri mami de
Ale ( 2003) &
+32 sapt 
Moniland spune:
Blanca, asa e, nu se mai gandesc la noi. Numai sa fie bine toata gasca si imi trece supararea.
Crixia, si eu asa cred ca Pooh e la spital la Medias. 
37+
Laura Ioana
Irina Maria
Giova spune:
fetelor multumesc pt. cuvintele frumoase adresate puilor mei. Toti zmeureii sunt superbi, unul mai mumos ca celalalt
.
Noi am fost in mall, a 2-a jucarie lui Marco
si ceva hainute pt. ei de la Zara, mai multe la marco, edi o camasa si un solex.
Camilucaci saloanele de lux sunt chiar de lux....dementiale.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze
poze
pogos spune:
cornelia, eu am al doilea leganut, pe care il foloseste Ana, care are 2 ani si 9 luni. ii place f mult. eu l-am luat de pe bimbomarket, insa este si in romania in jur de 400 ron.
la multi ani adriana!
bafta pooh!
uliiasi, aveti o minunatie de baietel!
ylla, sa va traiasca piticutul frumos!
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
cu
Tudor Petru
AMR aprox 2 saptamani
Moniland spune:
Vesti de la Pooh:
e la spital la TgMs, are dilatatie 1 cm, si bb e monitorizat.
Deci e pe maini bune. Hai Balasz!!!! 
37+
Laura Ioana
Irina Maria
pogos spune:
Bravo pooh, pana la urma ai ajuns la Tg Mures. Tinem pumnii!
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
cu
Tudor Petru
AMR aprox 2 saptamani
blanca000 spune:
In sfarsit Pooh..
..si a ajuns si la Tg Mures. Bravos.

POOH 

nastere usoara si travaliu scurt..hai bebe Balasz ajut-o pe mami sa te aduca pe lume
s38
Eva Ilinca
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
sara_amira09 spune:
POOH tin pumnii!

Fetele puteti sa imi dati si mie adresa si parola contului comun?ms
38+
Giova spune:

hai POOH

lucialu asa e, am termen de comparatie...pe marco care s-a nascut un grasan si care de la 8 luni nu a mai luat mult in greutate. bb Edi o fi exact pe invers
.
Cornelia lasa bocitul...eu nu sunt chiar asa. Imi place si mie ca ma pot misca in voie, tare bine ma simt dupa nasterea asta.
camilucaci am inteles ca Dorneanu are si salonul lui pt. cezariene. e misto si ala, cu baie in camera, 3 paturi, tv...aproape ca cele de lux, dar la cost 0. Vezi tu acum unde nimeresti. Poate ai mai mult noroc decat mine.
Haide ca e ok peridurala, e naspa anestezia locala, dar e ca orice anestezie. pe urma nu mai simti nimic....pt. o nastere naturala e mana cereasca peridurala asta.
Doina chiar ca e ciudat dr. Tu monitorizezi miscarile, altceva nu ai ce face. la cat timp ri-a zis ca nu e bine daca nu misca?
Maine pleaca mama cu Clau si cu Marco la Alba. raman eu cu bebu pana sambata. Al meu sot are treaba la Cluj, sapt. trecuta nu a ajuns din cauza ca am nascut
.
Sper sa nu planga picul dupa tat-su', caci e tot dupa el, nici la baie nu-l lasa sa miste.
si eu trebuie sa ma uit dupa un leagan pe net. Imi trimite vara-mea din canada la mijl. lui aug. si m-a pus sa-i zic ce vreau....vreau unul electric, acum sa vedem, bouncer avem. poate am timp maine sa caut pe net.
ma duc si eu la somn, sunt chiauna.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze
poze