Mamici de zmeurici de iulie-august (69)
Raspunsuri - Pagina 12
Cornelia spune:
Am vazut si puiutul Yllei! Ce dulce e! Ce balonase avea
!
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
Cornelia spune:
As vrea sa-i cumpar si eu lui bb un balansoar. Ma gandesc sa aleg intre: http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2002&e=product&pid=43886&ncat=thumbnail&pcat=b_v*b_babygear si http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2002&e=product&pid=38824&ncat=thumbnail&pcat=b_v*b_babygear
Ce parere aveti? Ati achizitionat asa ceva?
M-am orientat la tipul asta d ebalansoar pentru ca se transforma in scaunel pt. copil, zic ei pan ain 18 kg (~ 4 ani).
micaalsa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Cornelia As vrea sa-i cumpar si eu lui bb un balansoar. Ma gandesc sa aleg intre: http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2002&e=product&pid=43886&ncat=thumbnail&pcat=b_v*b_babygear si http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2002&e=product&pid=38824&ncat=thumbnail&pcat=b_v*b_babygear Ce parere aveti? Ati achizitionat asa ceva? M-am orientat la tipul asta d ebalansoar pentru ca se transforma in scaunel pt. copil, zic ei pan ain 18 kg (~ 4 ani). Va pup, Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003), Stefan (4 mai 2005) si Vladimir (27 iunie 2009) www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2 |
Cornelia, ambele sunt ok, eu le-am avut in vanzare pe amandoua si lumea a fost super multumita de ele. Intr-adevar le poti folosi pana tarziu si chiar ii incanta pe strunfi si la 2-3 ani. Se gasesc si in Rom modelele astea?
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
37+ cu
TeodoraNasterea printesei

Cornelia spune:
Mica, primul e la Selgros, al doilea se poate comanda pe diverse site-uri. Tu nu mai ai la vanzare
? Ca nu se compara preturile in SUA cu cele de la noi 
Parca l-as lua pe al doilea, imo pare mai solid si are si sunete in plus fata de primul.
uliiasi spune:
Buna, zmeurici!! Am mai trecut putin pe la voi
.
Multumim mult pentru gandurile bune si cuvintele frumoase, sotiorul meu va fi foarte fericit cand ii voi spune ca sunteti de acord ca bebe e varianta lui in miniatura
.
lorelay_28, travaliul a durat in jur de 6-7 ore, au inceput contractii slabe ca la ciclu pe la 1 si ceva noaptea, iar la 8 dimineata am nascut. A fost bine ca a fost noaptea pt ca nu era deloc agitatie acolo, m-am concentrat la ale mele contractii...Moasele si asistentele m-au laudat ca am fost foarte cuminte si n-am scos un sunet...Eu de fapt am aplicat ce am invatat la cursurile lamaze. Oricat de puternice au fost contractiile, eu respiram doar, si-mi imaginam cum se dilata colul si coboara copilul, si cred ca a functionat si a fost de folos.
mushil, conditiile sunt chiar ok acolo, e curat, in fiecare dimineata se spala pe jos in fiecare rezerva si se face curatenie in baie. Eu am stat in rezerva de 2 paturi, probabil sunt rezerve cu si mai multe, nu am intrat sa vad, dar cred ca majoritatea sunt cu 2 paturi. Bebeul il aduce foarte repede dupa nastere (cea naturala, nu stiu cum e la cezariana). Eu inca imi faceam masajul pe burtica dupa nastere cu gheata cand mi-au adus bebeul. Deci nu trecuse nicio ora. Il aduc f repede special ca sa-l puna la san si sa se obisnuiasca cu suptul. Daca esti in stare si vrei sa ti-l lase, ti-l lasa de tot si de atunci sta numai cu tine.
Mai sunt fete care erau f epuizate si nu puteau face fata la bebe toata noaptea, si in cazul asta le rogi pe asistente sa ti-l tina noaptea.
A, am nascut cu dna doctor Marinca Delia, cand de fapt tebuia sa nasc cu dna dr Anca Gherasie. Dar nu am regratat nicio secunda, m-a sprijit si incurajat in fiecare moment.
Cam atat deocamdata. Mai trec pe la voi cand am timp.
Multa bafta zmeuricilor care urmeaza sa nasca, va tin pumnii!
Puup!

Iulia
38+ 
uliiasi spune:
A, inca o idee, un pont pt fetele care au facut/vor face epiziotonomie.
Mie mi-a dat ideea cineva si e de foarte mare ajutor.
Pentru ca nu avem voie si nici nu putem sta in fund o perioada, eu mi-am cumparat un colac (colac normal pt inot, preferabil mai mititle, pt copilasi) si stau cu fundul in gaura si nu ating scaunul. Si nu ma doare nimic.
Hug!

Iulia
38+ 
micaalsa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Cornelia Mica, primul e la Selgros, al doilea se poate comanda pe diverse site-uri. Tu nu mai ai la vanzare ![]() Parca l-as lua pe al doilea, imo pare mai solid si are si sunete in plus fata de primul. Va pup, Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003), Stefan (4 mai 2005) si Vladimir (27 iunie 2009) www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2 |
Nu mai am acum. Stiu ca la noi sunt tare scumpe ... din pacate. Am pus la rublrica anunturi unul care-l am acum, tot fisher dar alt model.
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
37+ cu
TeodoraNasterea printesei

camilucaci spune:
Giova Da, am facut rezervare la salon de lux (om vedea ce lux e) si o sa nasc cu cezariana. Eu am vrut sa imi faca anestezie generala sa nu stiu nimic, dar nu vor, mi-a zis dr ca la Bega nu se practica decat in cazuri exceptionale, urgente, etc. Deci va fi epidurala...

.
Sa speram ca totul va fi bine, oricum deabia astept sa-mi vad bebelina...
Ai niste copii superbi, sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei.
Cami
38+
Maya Raisa
romanitza spune:
Un nou capitol aproape terminat de ieri... Ce mult mai scrieti, fetelor!
In primul rand
Adriana!!! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de un bb cuminte si sanatos!
Bun venit in randul zmeuricilor, Sara!
Luci -
multumesc pentru incurajari, stiu ca si tu ai si ai avut aceleasi ganduri ca si mine, ma bucur mult ca mai avem putin si trecem de linia de sosire si vom discuta despre
Mai e atat de putin! Sa dea Domnul sa fie bine.Ce spuneai, ca avem noi gravidute la aspirante?
Wow, ce mult ma bucur,o sa trec si eu pe acolo sa salut fetele, ca in ultima vreme chiar n-m avut timp de nimic.
mQQm - iti scriu si aici, frumoase nume ati mai ales pentru Pepitu' De Nicholas am mai auzit, dar de Oliver nu prea... e un nume rar si frumos.
Moniland - vad ca ati ajuns la termen.
Felicitari! De acum, e doar o chestiune de timp sa le tii in brate. Elenada, tu cum esti? N-ai mai dat nici un semn pe aici
liluc - si eu am miopie, dar in canada, cel putin, nu iti recomanda cezariana pentru asta. Am auzit in Romania de la prietene de-ale mele ce au nascut cu miopie si nu au fost probleme. Eu stiam ca e recomandata cezariana doar in caz de miopie severa.
Giova -
o imbratisare de aici, e greu in primele zile cu 2 pitici, dar sunt sigura ca vei trece peste asta.Numai gandeste-te ce familie frumoasa aveti acum 
uliiasi - nici nu zici ca ai nascut, arati asa de bine.
Sa va traiasca bbul, e frumusel foc
pooh
Eu cred ca se apropie momentul si la tine, mai ales ca ai eliminat o parte din dop. Suntem aici sa iti facem galerie 
Alinutza78 - se pare ca nu sunt singura care mai sunt pe la birou... La mine asta e clar ultima saptamana, sotul a jurat ca ma va inchide in casa, ca altfel risc sa nasc ori la birou, ori pe autostrada la cat de activa sunt in ultima vreme
Multumim pentru materialele postate
ylla- foarte frumos bb Luca
Ce mici sunt in comparatie cu fratiorii mai mari
Cornelia - e zic sa nu te mai dai disponibila de acum, de acum esti mamica si nu de unul, ci de 3 copilasi superbi 
37+
Moniland spune:
Romanitza, pe cand s apregatim majoretele pt tine.
Fetelor, eu nu ma mai joc. Cum adica dispar la cezariana si de doua zile nu mai avem vesti de la ele?????!!!
37+
Laura Ioana
Irina Maria