Mamici de zmeurici de iulie-august (69)
Raspunsuri - Pagina 11
doina2222 spune:
Adriana

!
Giova imi pare rau ca esti necajita. Lasa ca toate trec. Marco e bolnavior si e normal sa fie mai marait, tu cu hormonii si cu grija noului pui si uite asa. Nu te descuraja ca pe zi ce trece o sa ti se schimbe starea de spirit. Sunt convinsa ( n-am experienta nasterii, dar asa cred).
Uliasi felicitari pentru bebic ! Sa creasca mare si frumos !
Pooh, unde ma lasi ?
Eu am fost azi la control la spital si dr. nu mi-a zis mare lucru. Am deja 4 zile peste termen si inca nici un semn. A zis dr. ca daca nu ne vedem pana saptamana viitoare, el e de garda Marti si ma asteapta.
Credeam ca-mi face monitorizare sau echo, dar nimic. M-a ingrijorat un pic mi-a zis sa fiu atenta la miscarile lui bebe. Adica cum? Pai daca nu mai misca, cum ? Pai eu astept pana constat ca nu mai misca ? Asta nu am inteles-o si nici nu mi-a placut. Sunt acum cu drobul de sare. O singura modificare a fost la control si anume ca nu m-a mai durut tuseul. De unde, am dedus eu, s-a mai muiat colul. Dr. nu mi-a zis nimic, poate nu vrea sa ma panicheze.
Dar asta cu miscarile, m-a terminat. Sunt ingrijorata .
+ 40 sapt cu
Darius
lorelay_28 spune:
Liluc dar ce ai primit de la dr oftalmolog? Ce l-a speriat asa de mult pe medicul ginecolog?
Sara Amira cum ai rezolvat durerea de masea la inceputul sarcinii? Cumnata mea tocmai a aflat ca e insarcinata si o deranjeaza o masea si nu stie ce sa faca...
Uliiasi asa scump e David Andrei

si tu asa bine arati dupa nastere normala. Cat de lung a fost travaliu? Chiar ca David este o miniatura a tatalui sau![]()
Inca nimic de la fetele care au nascut ieri...Sper ca sunt bine si cu bb in brate.
Si nici azi nu se intrevede nici o zmeurica? de trei zile nu mai apare nimic in listuta...
34+viitoare mami de
Maya
burtica la 34 s
Euphoria spune:
Doina, nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme cu miscarile...Mie mi-a zis de la 36 de saptamani sa fiu atenta, in sensul sa "am grija" sa o simt mereu in burtica....Nu cred ca e motiv de ingrijorare, ci doar te atentioneaza ca trebuie sa simti bebelu' mereu...Zic si eu :)
lucialu spune:
Pooh no hai ca eu bag niste agitate,cred ca e pe vine domnisorul tau

Giova al meu e nebunit dupa da toni si i-o trecut instant de cand a probat-o pe astalalta
Ai copii frumosi mamico,sa-ti traiasca!Si sa stii ca m-am uitat mai bine la BB Edi,poate tu ai termen de comparatie,dar mie nu-mi pare chair atat de mic fatza de alti nou nascuti,chiar e bine.
Uliasi al tau e deja cu freza,domle' sunt asa un dulcel si asa par lung am
MC nu vreau sa fiu eu cea care te dezumfla dar cu Johnson sa stii ca au fost mai multe mamici nemultumite,produce iritatii.Daca mergi pe ele acum ca tot le-ai luat sa fii atenta la reactii si daca ceva nu e ok schimbi.
Doina daca spui ca esti peste termen poti sa bagi niste plimbareli mai lungi,incurajeaza venirea BBisorului.Nu te ingrijora,peste termen esti de la UM insa cine stie cand ai ovulat.
Alinutza chiar ma gandeam pe une esti si deja imi faceam prob.Si tu si Cornelia la lucru,pai ce facem?Una cu BBeu la purtator,cealata cu BBel acasica,offf!
Cornelia poate scapati,fiecare BB are ingerasul lui si va fi bine.
Monica tu ce faci?Bagam o majoreta-doo

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine
ylla2009 spune:
ADRIANA 

Tastez cu Luca pe picior..tocmai a papat.
Recunosc ru ![]()
![]()
ca nu reusesc sa recuperez si sa va citsc deloc...vineri merg la scos fire..si de buna ce o sa fiu dupa episodul asta spre dupa amiaza vine mama..in weekend vine si soacra si tot asa.
Bebe Luca e un cuminte papa doar tzitzi si ma minunez intr-una de el.
Povestea nasterii..hmmm..NE-am inernat joi la 10 dimi si la 9 si ceva seara am intrat in operatie ,toata ziua am stat cu perfuzie intr-un pat de reanimare cezariene..iar in perfuzie am avut doar niste saruri..mi-a fost frica de rahianestezie si am optat pentru totala.Cand m-am dezmeticit un pic dupa anestezie l-am vazut pe bebe pe aparatul foto..mi s-a parut un brunetel falcos si m-am indragostit iremediabil de el ,forever and ever. Vineri m-am mobilizat foarte repede pentru iubirea mea mica...dar din pacate iubirea mea a fost un pic mai lenes si s-a adaptat un pic mai greu inafara burticii..asa ca a fost pus la oxigen si apoi a primit si o perfuzica cu glucoza.Abia de duminica dimineata am fost impreuna in salon..NE-am adaptat incet unul cu altul..cu tzitzi a fost mai greau ca obosea repede..dar de luni dimineata am refuzat suplimentul si iubirea mea mica s-a indragostit de tzitzi.Sincer nu am fost data pe spate de conditiile din spital..atat cat esti "dragut"si personalul e ok.Primeste nota 7 pentru curatenie si igiena.Am nimerit un salon unde dupa-amiaza era un calvar, atat de tare batea soarele incat te rugai sa vina seara.Am un pic emotii la scosul firelor,medicul meu e plecat in concediu si m-a lasat pe mana altcuiva pt scos firele..dar avand in vedere ca gatesc,intind rufe si toate alea,cred ca nu voi avea probleme.
Luca adora perna mea de gravide ...cum il pun pe ea ..se cufunda asa in mijloc si doarmeeeee .
POOH
Am pus pozici cu Luca pe contul comun..va pupam si ne pare rau ca s-a imputinat timpul de stat pe forum dar ne bucuram nespus de comoara noastra.
Ylla foarte fericita mami de
Luca 2.07.2009 si
Carmen,8.10.2003
matcha-oana spune:
a inceput sa ma intepe acolo jos,dar chiar rau,de stau in picioare ,ma cocoseaza,in schimb burta e la fel de tare,dar nu am doare,sa imi fac griji?
ce crede-ti?
37
leon
sara_amira09 spune:
Lorelay_28- am rezistat eroic o saptamana cu paracetamol, era frectie la picior de lemn, dupa care am fost la dentist si mi-a plombat-o.Asta fara anestezie, eram la inceputul celui de-al doilea trimestru.Am luat si antibiotice amoxicilina am inteles ca sunt permise in sarcina, dr ginecolog mi-a zis sa iau pentru ca pericolul este mai mare daca ajunge infectia la bebe, mentionez ca aveam abces.De atunci nu mai am probleme dar incerc sa ma feresc de curent, nu dau drumu la AC decat atunci cand nu sunt in camera.Sanatate cumnatei, sa mearga la dentist sa nu stea asa cu durerea... stiu pe pielea mea cat este de naspa
Pentru bebe am luat SANOSAN. Sper sa fie ok, daca observ vreo reactie urata le schimb.
Giova, Uliiasi, aveti niste zmeurici extraordinare!

38+
Mushil spune:
Uliiasi, felicitariiii
Si eu voi naste la CF2, e foarte ok sala in care ai stat, ai mai stat cu alte mamici?
Ma bucur ca am si eu vesti d ela cineva care a nascut 100% acolo. Sper ca si la mine sa fie la fel de ok.
Poti sa-mi spui cum se numeste dr cu care ai nascut? Dr. meu pleaca pe 28 chiar inainte de termenul meu si o sa ma repartizeze altcuiva dc nu nasc pana atunci.
Mai asteptam vesti.
36 s si 3 z cu Darius Matei
liluc spune:
Pai un buletin de consultatie in care scrie la diagnostic miopie mica si ca am tensiunea oculara buna, dar nu zice nimic de nastere si de acest lucru s-a legat medicul meu... In schimb fetita deja e pozitionata pt nascut normal, parca ar vrea sa zica ca asta isi doreste...
32+ saptamani cu
Cleo Marie
Cornelia spune:
Pup fetele!
Pooh, bafta multa! Suntem pregetite pentru galerie!
Matcha-oana, contractiile ar trebui sa fie regulate. Uita-te la ceas. Daca nu ai dureri, nu cred ca e inca momentul. Intepaturile de jos sunt oarecum comune in ultimul trimestru. Dar daca ai un feeling ca se apropie momentul, mergi la doctor!
Da, am ajuns la birou. Nici macar nu am cum sa ma plang, doar la voi
, ca intr-un fel mi-am facut-o singura
. M-am dat disponibila oricand si nu am reusit sa invat tot pe altcineva. Macar daca faceam cine stie ce lucruri marete
.
Pe drum, la intoarcere, puneam mana pe burtica
. Eram obisnuita cu puiul mic dupa mine
. Ce dor mi-a fost de el!!!
Giova, e perfect puiul mic!
Am vazut atatia bebei. Imi vine sa ii mananc pe toti: grasunelul Dienutzei, frezatul lui Uliasi, micutul Rares.
Ma uit si la pozele voastre si bazai
. Nu stiu cat o sa ma tina faza asta lacrimogena, dar parca vad ca pana insor baiatul
.
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2