Burtici fericite de septembrie-octombrie (92)
Raspunsuri - Pagina 9
cristina_ana spune:
Io's de acord cu ziua si ora!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
30+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dana15 Am incercat si eu generatorul de nume..mi-a iestit EVA; imi place, dar oare ce sa fac ca sa iasa SMARANDA?!! ![]() ![]() Dana 27s mamica mandra de ![]() Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
SMARANDA iese , doar ca nu ai vazut tu bine
katteryna eu am stopat Prenatalul , dar imi e frica sa nu fi facut o prostie si din cauza mea sa faca si alte fete prostia mea
, intelegi?fare asta e linkul?
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
monikus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimika Joia asta la ora 18.30-19.00? 30+ Matei Aram si Luca EzramGrasii mei iubiti hi5 |
Eu spun prezent. Dar cred ca maine o sa stabilim cand apar fetele din nou.

Katteryna, multumim pt ajutor.
Eu o sa zic pas o data pt ca sigur fac cezariana si a doua oara pt ca mi se pare foarte complicat sa respct ce scrie acolo si cu siguranta fac eu si altceva la cum ma stiu.Monica
24+ cu
Rares Stefan POZA BEBE
monikus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
SMARANDA iese , doar ca nu ai vazut tu bine katteryna eu am stopat Prenatalul , dar imi e frica sa nu fi facut o prostie si din cauza mea sa faca si alte fete prostia mea , intelegi?fare asta e linkul? Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC ![]() Aida ... 30+ ... cica Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
ha ha haaaa nici la tine nu merge. nah, sic sic sic.

Monica
24+ cu
Rares Stefan POZA BEBE
aidaciolac spune:
yep , nu merge
... ma duc sa vad si eu cum se face si ce imi da ![]()
Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
monikus spune:
Gata fetili, vorba cuiva nu mai stiu a cui dar am preluat-o doar, am plecat si eu acasa. Dar e o ploaie afaraaaa. Noroc ca vine soata sa ma ia. Va pup si ne auzim maine dimineata.
Va doresc o seara placuta tuturor.
Monica
24+ cu
Rares Stefan POZA BEBE
aidaciolac spune:
Gabriel , Ionut , Denis
husbantu face semn ca nu
Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
Dana15 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui monikus
Eu zic sa iti schimbi tu numele Monica 24+ cu Rares Stefan POZA BEBE |
Super tare Monikus!!

Aida ai vazut ruta pe care vom merge in ungaria? cj-oradea-debrecen-miskolc(unde vom dormi 2 nopti)-budapesta?
avem vreo sansa sa dam de birtul respectiv? ne bagam si noi cu tiristii

Dana 27s mamica mandra de

Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi