Burtici fericite de septembrie-octombrie (92)
Raspunsuri - Pagina 8
katteryna spune:
Buna,mai tarziu asa si de la mine!
Desi va citesc de azi dimineata...
Lucia ma gandesc la tine sa te descurci singurica pana vine sotul si sunt de parere ca ai procedat bine!
Te asteptam sa vii de la cursuri!
Monica o duzina de pupici
Ma gandesc la tine!
Apropos de vitamine...eu am luat pana acum 1 saptamana centrum materna zilnic, ceas.Pt ca am luat multe kg din cauza lor si pt ca la ultimele analize stateam bine cu vitaminele am decis sa le stopez.Sper ca am procedat bine.Aida parca tu spuneai ca ai facut la fel.
mkunigunda bun venit printre noi!
31+ cu floricica
RAISA MARIA
Dana15 spune:
Am incercat si eu generatorul de nume..mi-a iestit EVA; imi place, dar oare ce sa fac ca sa iasa SMARANDA?!!

![]()
Dana 27s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
katteryna spune:
Am vazut ca ati vorbit de masaj perineal. Postez si eu ce am citit despre cum se procedeaza.Si m-am hotarat sa ma apuc...de maine![]()
"Cum se face masajul perineal?
Inainte de a incepe masajul perineal spalati-va bine pe maini si verificati unghiile degetelor mari sa nu fie mari, altfel putand provoca rani sau iritatii. Asezati-va confortabil intr-o zona intima din casa, camera sa fie bine incalzita, desfacandu-va picioarele, intr-o pozitie semiasezata. Pentru a va familiariza cu zona perineala este util sa folositi o oglinda intimpul primelor masaje. Utilizati ulei de masaj, cum ar fi uleiul vegetal pur sau o solutie lubrifianta pe baza de apa, pe care sa o puneti pe degetele voastre, pe degetele mari precum si in zona perineului.
• Introduceti degetul mare in vagin cat de adanc se poate si departati picioarele. Apasati zona perineala in jos, catre rect, si catre laterale. Continuati incet cu blandete, pentru a intinde deschiderea pana cand aveti o senzatie usoara de arsura sau gadilatura;
• Mentineti aceasta intindere pana cand dispare senzatia de arsura sau gadilatura si masati cu blandete partea de jos a canalului vaginal cu miscari de du-te-vino!
• In timp ce masati, indoiti degetele mari pe marginile canalului vaginal si trageti cu blandete inspre in fata de acest tesut, la fel cum va face capul bebelusului in timpul expulziei.;
• La final, masati tesuturile dintre degetul mare si aratator timp de aproximativ 1 minut;
• Repetati aceasta procedura de 2-3 ori lasand pauze de relaxare a musculaturii locale .
Daca masajul este facut dur sau in forta puteti determina invinetirea sau umflarea tesuturilor, acestea fiind foarte sensibile. In timpul masajului evitati exercitarea de presiune pe uretra deoarece ar putea provoca iritarea sau infectarea acesteia.
Pe masura ce va acomodati cu aceasta procedura poti mari intindere si presiunea pe care o aplici, apoi adaugati Exercitiile Kegel la rutina voastra pentru a imbunatati tonusul muscular al etajului pelvic. Executati acest ritual zilnic incepand cu saptamana 34 de sarcina."
31+ cu floricica
RAISA MARIA
Dana15 spune:
Ce mai faci Katty?
ai fost la medic sa vezi ce zice de infectia cu e.fecalis?
Multumim frumos pentru explicatii!
pentru mine este clar ca lacrima!![]()
Dana 27s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
monikus spune:
Fare am folosit likul dat de tine si mi-a iesit Eric. Pazea Cristina_ana
. Din pacate noi ne-am hotarat deja asa ca.... ai scapat Cristina_ana.
Mimika, eu pot si joi dar dupa ora 18.30-19.00. 
Monica
24+ cu
Rares Stefan POZA BEBE
adriana_m spune:
Fare si eu am incercat generatorul de nume si mi-a iesit Cesonia. Nu am auzit de numele asta in viata mea
. M-am distrat oricum. Multimim pt rabdarea cu care te-ai straduit sa pui link-ul si uite ca ai reusit pana la urma. 
Adriana
26+ cu
si
Robert Cristian (08.26.2004)
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut Aida, un special pentru cum le tii in forma pe fetele astea. Si daca eu sunt o persoana tare tu esti de infinit ori mai tare decat mine. Si sa sti ca te-am visat azi-noapte, pe tine si pe Emma A fost un vis frumos in care ea era foarte vesela si ochii ii sclipeau dar tu erai putin suparata sau mai degraba sceptica. Stateam amandoua cu ea pe o bancuta si cu un baietel mic care se juca singur (nu vorbea) si Emma ne povestea cate in luna si in stele si era tare tare vesela si fericita. Sper sa nu te fi suparat ca tiam povestit dar sincer m-a marcat visul si m-am trezit din somn cu gandul la voi ![]() |
ah nuuuu , nu eu le tin in forma , ele sunt niste super-burticutze cu care imi place la nebunie sa imi petrec timpul

cat despre vis
. Eu sufar foarte mult de dorul ei , e cumplit cum dupa atata timp inca mai sper sa fie doar un cosmar ... nu vreau sa detaliez aici suferinta asta , nu e locul potrivit , exista alt loc pe forum unde plang de dorul ei ... dar ce este foarte interesant este ca ai povestit asa niste chestii care se cam potrivesc dintr-o prima vedere.Iti multumesc mult ca mi-ai povestit visul este foarte important pentru mine. Cu cat sunt mai multe vise care imi transmit ceva din ceea ce doar eu cu ea stiam , cu atat am o speranta in plus ca ne vom reintalni candva.

te

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
katteryna spune:
Dana acum ma pregatesc de plecare.Intru cand ma intorc. Va pup pe toate!
31+ cu floricica
RAISA MARIA
monikus spune:
link fare
Mie mi-a iesit? Asa ca s-o ajut nitel. Sper sa nu ma fac de kko.
Edit: fetele, nu face ea nimic gresit, chiar nu se poate. Aida, ia vezi tie iti iese asa de curiozitate.
Monica
24+ cu
Rares Stefan POZA BEBE
monikus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dana15 Am incercat si eu generatorul de nume..mi-a iestit EVA; imi place, dar oare ce sa fac ca sa iasa SMARANDA?!! ![]() ![]() Dana 27s mamica mandra de ![]() Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Eu zic sa iti schimbi tu numele
Monica
24+ cu
Rares Stefan POZA BEBE