Burtici fericite de septembrie-octombrie (92)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fare spune:

Aida, Dana, multumesc frumos de ajutor. Sper ca am reusit.

NumeBebei

Of, se pare ca nu. Am sa mai incerc. Sa nu va pierdeti rabdarea cu mine va rog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

csardasuri sunt multe foarte bune , dar cele mai 'wow' sunt pe ruta tir-istilor ca este vad mare , mancare proaspata , portii enorme , pret excelent , iar ospatarii in proportie de 80% stiu si romana ... asa ca spune pana unde mergi sa iti spun unde sa te opresti
monikus nu zi de 2x ca nu stii cum fac si ajung la intalneala

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Fare link-ul pe care incerci sa-l pui tu este suprascris de desprecopii.com pentru ca este considerat reclama. Ca sa-l vedem pune-l in clar http://bla-bla si intre numele site-ului si . lasa un spatiu
Ex: in loc sa scrii "desprecopii.com" scrii "desprecopii .com"
si stergem noi spatiul si ne descurcam

Maria
Alex (5 mai 2004) si BB nou 23+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui fare

NumeBebei

28+ cu

Of, se pare ca nu. Am sa mai incerc. Sa nu va pierdeti rabdarea cu mine va rog...

Stai linistita fare! mai incearca..poate iese; sau zi-ne despre ce este vorba in link si cum sa-l gasim pe google..cele interesate il pot cauta singurele; bine ca este mult mai lejer daca ni-l dai tu asa, la botul calului

Dana 27s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Raluca si burtica ei ne-ar face invidioase pe toate Este o frumusica cu o burtica mare mare ( eu mai cred inca ca are gemeni )

Cu intalnirea eu pot oricand ca sunt acasa teoretic. Luni doar am intalnire cu vampiru din nou.

Omega 3 eu iau din cele de la Doppel HErtz. Pe acelea mi le-a indicat doctora.
Cu diabetul nu va faceti griji daca e mai mic, faceti griji daca e mare.
Am mai vrut eu sa spun multe dar...

Aida, un special pentru cum le tii in forma pe fetele astea. Si daca eu sunt o persoana tare tu esti de infinit ori mai tare decat mine. Si sa sti ca te-am visat azi-noapte, pe tine si pe Emma A fost un vis frumos in care ea era foarte vesela si ochii ii sclipeau dar tu erai putin suparata sau mai degraba sceptica. Stateam amandoua cu ea pe o bancuta si cu un baietel mic care se juca singur (nu vorbea) si Emma ne povestea cate in luna si in stele si era tare tare vesela si fericita.
Sper sa nu te fi suparat ca tiam povestit dar sincer m-a marcat visul si m-am trezit din somn cu gandul la voi

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 29+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui fare

NumeBebei

28+ cu

oh nuuuu , rabdare avem berechet , trebuie sa fi doar putin atenta. Stii sa pui linkul de pe o pagina pe cealalta cu copy/paste?
Daca nu vezi ca am scris in prima parte cum se face.

Apoi scrii formula : [url=*link*]nume bebei[/url]

ia vezi ... iese ceva?

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Sarisem ziua de joi din calendar. Vineri nu poate duamna Andra. Joi merge? Adica poimaine.

30+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5

Mergi la inceput

Aida ruta este urmatoarea: cluj napoca-oradea-debrecen (unde ne vom opri la brandon)-miskolk(aici vom sta la niste prieteni: vineri si sambata seara)-budapesta

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Citat:

Aida, un special pentru cum le tii in forma pe fetele astea. Si daca eu sunt o persoana tare tu esti de infinit ori mai tare decat mine. Si sa sti ca te-am visat azi-noapte, pe tine si pe Emma A fost un vis frumos in care ea era foarte vesela si ochii ii sclipeau dar tu erai putin suparata sau mai degraba sceptica. Stateam amandoua cu ea pe o bancuta si cu un baietel mic care se juca singur (nu vorbea) si Emma ne povestea cate in luna si in stele si era tare tare vesela si fericita.
Sper sa nu te fi suparat ca tiam povestit dar sincer m-a marcat visul si m-am trezit din somn cu gandul la voi

Ma scuzati ca intervin si eu in treaba asta, dar mi se pare atat de interesant visul tau Monica..te pune pe ganduri! Emma care este vesela si baietelul care nu povestea nimic...hmm..va pup tare tare pe amandoua! mamici puternice ce sunteti!

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fare spune:

Am urmat intocmai sfaturile, si nu reusesc. Cred ca MariaI are dreptate.
E un link in care introduci numele tau, si genereaza, in functie de acesta, un posibil nume de bebel. Mi s-a parut si haios si interesant pentru ca la o combinatie intre numele meu si al sotului a iesit Sabin, nume la care noi chiar ne-am gandit...

Deci, sa nu va mai pierd timpul cu incercarile mele lamentabile, am sa trec linkul cu spatii http : // www. muccelmic .com/ generatornumecopii .php

Multumesc de rabdare. Va

Mergi la inceput