Burtici fericite de septembrie-octombrie (92)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Mai Mimika, asa sa faci! fa si lista invidioaselor..o sa ne ingramadim care sa fie pe primul loc

Dana 26s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Raluca, imi pare nespus de rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva. Doamne ajuta sa fie bine de acum incolo si sa te poti linisti. Multa sanatate tie si copilasilor.

Monica 24+ cu Rares Stefan POZA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

1.io
2.monikus
3.cristina_ana
4.ioanna81
5.techila
6. moni?
7.raluca_u
8.andraiulia

propuneri: preferabil in cursul saptamanii, saptamana asta ar mai fi maine sau vineri. Saptamana viitoare luni sau marti. Eu pot sa ma duc devreme la control, deci as ajunge si luni. Ce ziceti?

30+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimika

1.io
2.monikus
3.cristina_ana
4.ioanna81
5.techila
6. moni?
7.raluca_u
8.andraiulia

propuneri: preferabil in cursul saptamanii, saptamana asta ar mai fi maine sau vineri. Saptamana viitoare luni sau marti. Eu pot sa ma duc devreme la control, deci as ajunge si luni. Ce ziceti?

Grasii mei iubiti
hi5

Eu pot vineri asta dupa 18.00. In weekend pot oricand.

Monica 24+ cu Rares Stefan POZA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

of, raluca, imi pare rau ca te-ai speriat. Bine ca e BB bine

Grasii mei iubiti
hi5

Mergi la inceput

Techila, monikus, cristina,aida, iulika, kiki un pentru fiecare!
iulika am un feeling ca daca o tin tot asa, sotul va trebui sa se obisnuiasca si cu locul din dreapta
Kiki o sa reusesti si tu! sunt convinsa! cand o sa fii pregatita, te vei urca la volan si "nothing gona stop me now"

raluca ufff...bine ca sunteti ok! asta ca sa retin bine ca nu numai de mine depinde sa conduc corect (ca tot ma laudam eu ca am fost cu masina azi)

Aida unde-i restaurantul aista? csardas? ca cica plecam in 17 iulie la vecini si sa nu cumva sa-l ratez! (o fi vreun lant de birturi care se gasesc in toata ungaria? ce bine ar fi!)

Edit 2: kiki oferta ramane valabila! noi 90% ajungem si in Budapesta, deci probabil ne vom baga un pic si la Baby outlet;
Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

no, ca m-am prostit..numele linkului
EDITEZ!!! Aida heeeeelp!! ceva nu fac bine!!
Thank God I'm a woman!

deci daca vrei sa pui un link , atunci mergi sus la adresa si te pozitionezi pe adresa , apoi dai clik dreapta si selectezi 'copy' , apoi mergi iar in fereastra in care ne scrii (pe forum DC) , pozitionezi mousul , dai clik dreapta si selectezi 'paste'
= linkul care doresti sa ni-l arati

daca doresti sa pui linkul sub un cuvant ascuns , atunci folosesti formula :
[url=*link*]cuvant cheie[/url] , dar in loc de * sa pui "

asta e tot
spor

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Aida; cand am vrut sa-i explic lui Fare nu am stiut sa pun * in loc de "..si ai vazut ce a iesit!

Dana 27s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Multumesc mult pentru primirea calduroasa!

Dana, nickul ales este de fapt originea numelui meu (Kinga), care imi place f mult cum suna...imi plac legendele, cred ca de acolo mi se trage afinitatea pentru numele vechi

Ma doborati cu viteza cu care scrieti, abia va mai poate urmari omul...cum imi iau ochii de pe monitor, cum mai rasar 3-4 pagini...

Ideea cu masajul mi-a placut foarte mult, sa vad cum o sa pun eu problema acasa...hehehe

Maine ma duc sa ma intzepe pentru analizele de rutina, sper sa iasa bine, ca nu sunt deloc prietena cu medicamentele, parca am alergie cand vad pastile..De musai iau elevit, dar abia astept sa scap de corvoada asta. Offf.

Si mi-e o foame de nu va spun, abia astept sa ajung acasa sa papam.
Sunt o pofticioasa

_
27+ cu dragostea noastra

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunea initiala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Fetelor, legat de meeting , eu pot maine pe seara...dar vineri,nu....ca e ziua mea. In week-end mergem la o cununie, iar de luni cred ca plec. Soo...sper sa pot cand stabiliti.

Andrutza 30 + bebelusa mea iubita

gogosica

Mergi la inceput