Burtici fericite de septembrie-octombrie (92)
Raspunsuri - Pagina 10
Raluca_u spune:
pentru mine este ok joia asta la ora stabilita.
multumim mult fetelor pt gandurile bune.
la spital sambata seara cand am ajuns dupa accident, o dr cand a citit ca aveam aproape 28 de saptamani si burtoiul din dotare mi-a spus foarte senina, aveti gemeni nu-i asa? si eu am spus nu... la care ea f mirata dar burta e MAREEEE
nu exista zi in care sa nu ma intrebe cineva cand nasc, persoane care se asteapta sa le spun ca maine sau cel tarziu sapt viitoare si nu sf lui septembrie...
cred ca ii fac concurenta techilei ![]()
pupici
Raluca
20+ si
www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
aidaciolac spune:
dana15o sa ii arat la husbant ruta , dar mai incolo ca acum am niste "meseriasi" si nu mai termina si au masurat gresit si nu se potrivesc ... si i-am platit in decembrie pt lucrare 

brrrr
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC 
Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
monica_dicut spune:
Nu pot sa cred. La numele meu iese Eric. Eu la bb1 am vrut Eric Andrei si mi-a sarit toata lumea in cap ca e nume de evrei... desi eu am zis ca e nume nemtesc (eu fiind de origine ,adica mama mea... Gertrude...) nu i-a placut nici sotului care vroia Darius Andrei.. si mi-a zis asta exact in ziua cand a murit baietelul lui camy... brr Doamne ce coincidente.
SI daca bag numele sotului iese Florin... ??? Daca pe bb 1 l-ar fi nasit niste prieteni care-si doreau asta foarte mult, l-ar fi chemat Florin...
EU nu ma mai bag la jocuri dintr-astea...
Aida, visul a fost mai lung si imi amintesc chiar ce povestea Emma, dar de teama sa nu-ti fac rau n-am scris prea mult. Dar daca vrei iti dau PM. Sincer, fara sa mint sau sa exagerez mi s-a parut extrem de real si de brrr, dar sincer m-am trezit bine, adica incantata, a fost un vis frumos. Mai mult din cauza asta am si decis sa scriu azi pe forum ca parca mi-a dat asa incredere ca totul va fi bine
Iti jur...
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
29+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut Aida, visul a fost mai lung si imi amintesc chiar ce povestea Emma, dar de teama sa nu-ti fac rau n-am scris prea mult. Dar daca vrei iti dau PM. Sincer, fara sa mint sau sa exagerez mi s-a parut extrem de real si de brrr, dar sincer m-am trezit bine, adica incantata, a fost un vis frumos. Mai mult din cauza asta am si decis sa scriu azi pe forum ca parca mi-a dat asa incredere ca totul va fi bine Iti jur... |
chiar te rog sa imi povestesti

...cat despre joc chiar ca e brrrr
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
selen80 spune:
Monica, ce bine sa mai auzim de tine!
Raluca, imi pare rau ca ati trecut prin asta, dar ma bucur ca totul a fost ok pana la urma....iar cu burtoiul...nu te credem pana nu vedem ![]()
31+ cu
Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni
andraiulia spune:
Yap...pot joi la 19:00. Dar tre sa imi ziceti exact unde![]()
Andrutza 30 +
bebelusa mea iubita
gogosica
Roxxy80 spune:
Fetelor, vreau si eu la intalnire, dar chiar nu pot sapt asta. Nu am cu cine sa-l las pe Matei. As putea in orice seara de saptamana viitoare.
tare mi-ar placea sa ne vedem. Mi-e dor de voi si imi prinde super bine compania voastra.
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 30+
Iulika29 spune:
Fetelor eu am fost si am cumpårat 2 pråji si le-am infulecat pe amandoua ..cica una era pt sot dar nehe i-am zis daca mi-o da mie..Si nu va spun ce pråji era

..Eu nu vå fac 
..
Iulika, cea mai fericitå
32+cu
Bruce Nicholas
monica_dicut spune:
Ah, ca mi-am adus aminte ce-am ami vrut sa scriu.
Roxx, si eu am avut si inca mai am atacuri de panica. Tot asa simt un nod in gat, inima parca iese din piept si nu pot respira. AM ajuns si la urgente si am fost trimisa frumos al psihiatru ca n-am ce cauta la urgente... trebuie sa iti impui ca totul este si va fi bine sau sa incerci sa vorbesti cu cineva despre asta, cineva in care ai incredere si care te poate ajuta. Eu incerc sa imi impun in mintea mea ca totul este bine... dar dupa ce nasc vreau neaparat sa ajung la un psiholog ca am mai spus ca eu am multe baiuri (mai ales cu masina la drum lung...)
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
29+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
mimika spune:
Si eu m-am dus si mi-am cumparat 2 strudele, ca simteam ca mor de foame, sau pofta, sau ambele![]()
Vad ca mai toata lumea e de acord cu ziua de joi, doar Roxxy are ceva probleme. Roxxy, dar de ce nu il iei si pe Matei la intalnire? Si cristina_ana zicea ca poate vine cu Andrei. Si mergem undeva unde se pot juca si ei.
30+
Matei Aram si
Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5