Burtici fericite de septembrie-octombrie (92)
Raspunsuri - Pagina 11
crocodana spune:
seara buna
,
in sfarsit am recuperat cele 20 de pagini aparute in cateva ore....
m-am intalnit cu mandra mea azi la eco, totul e ok si ma bucur tare. era un pic cam incruntata si a lovit cu putere tot timpul.mi-e drag de ea de mor.multumesc tuturo fetelor pt sustinere
mimika, merci frumos, m-a linistit inca o data medicul azi, totul parea normal la rinichi.
legat de vitamine, medicul ginecolog mi-a recomandat doar fier, am facut analizele si mi-a iesit prost glicemia (f f fmica) si toate celelalte la limita inferioara (Ca, Mg)..ca atare alt medic mi-a zis ca ar fi bine sa iau centrum materna. de cand am inceput sunt 3 sapt, am luat cate un kg pe sapt in conditiile in care reuseam sa mentin f bine greutatea sub control.eu consider ca mananc sanatos si suficent de echilibrat...asa ca o sa iau una la doua zile sau deloc..ramane fierul si omega3
ma bucur ca mai sunt fete care iau omega 3 de maine incep si eu..uite ce am gasit pe net despre subiect
"Omega-3 are un impact deosebit de pozitiv pentru dezvoltarea functiei cognitive la copii, inca din perioada prenatala, ultimul trimestru de sarcina, precum si pentru dezvoltarea unei dentitii sanatoase.Trebuie vazut ca aceste suplimente sa nu aiba Omega 3 extras din ficatul de peste, pentru ca acestea contin foarte multa vitamina A, relationata cu defecte de nastere.
Pe timpul sarcinii este recomandata o cantitate de cel putin 250 mg de acid zilnic. O atentie speciala trebuie acordata mai ales in ultimul trimestru. In aceasta perioada bebelusul se foloseste de Omega 3 pentru a-si forma aproximativ 70% din sistemul creierului, din sistemul nervos."
faza e ca mi-au fost recomandate lysi care sunt capsule cu ulei de peste extras din ficat de cod....se pare ca are si vitamine A si D, iar cu A ar trebui mai moderat asa...
iar important am citit ca pestele trebuie sa fie :" mercury free" si "Toxins build up in the liver, guts and heads of the fish. That’s why you want to be absolutely sure your Omega-3 fish oil supplement is well-formulated using only the flesh of wild fish from pure clean waters. So, make certain the company says (in print) that it uses only clean flesh."
asadar ma pun pe cautat 
32 fericita mamica de
jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea
mimika spune:
Mie nu mi-a recomandat dr. nici o firma pentru Omega si nici nu retin de prin prospecte din ce anume era extras uleiul. Dar nu cred sa aiba cantitati asa mari de vitamina A, chiar daca este extras din ficat.
30+
Matei Aram si
Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5
Roxxy80 spune:
Mimika, doar nu am innebunit sa vin cu Matei
. Vreau si eu sa ma simt bine, sa stau la taclale. El nu e genul de copil care sa stea mai mult de 15 minute sa se joace intr-un loc. El e genul maimuta: se catara, alearga, are o energie de te da pe spate.
Multumesc f f mult tuturor burticilor care mi-au dat sfaturi referitor la problema mea
.
Monika, in primul rand ma bucur ca ai reaparut. M-am gandit mult la tine. Sunt convinsa ca treci prin momente grele dar puiul tau va fi bine iar anul viitor te vei plange si tu ca are julituri pe picioare si cucuie si ca nu are astampar in fundulet. Este minunat ca ai parte de doctori competenti care iti urmaresc cu atentia problema.
Referitor la atacurile de panica, e clar ca la mine e un inceput. Nu mi s-a intamplat decat o data (eu numesc atac de panica momentul ala in care mi-a batut rau de tot inima si simteam o teama exagerata in suflet). Eu sunt convinsa ca pot sa ma ''vindec'' singurica pt ca am constientizat ca am o problema, dar care e la inceput. Deja lucrez cu mine in acest sens. Stiu sigur ca sursa acestei problemute se trage de la cele cateva spitalizari pe care le-am avut cu Matei+fondul sensibil de sarcina. Sper sa-mi revin rapid, mai ales ca puiul meu e sanatos tun si plin de energie si veselie.
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 30+
Roxxy80 spune:
Am mai pus si eu cateva poze in album cu burtika (facute acum o luna) si cu piticul meu.
Fetelor, nu e absolut nici o problema daca va intalniti joi. Voi ajunge eu la alte intalniri. Nu scapati voi de mine asa usor
.
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 30+
mkunigunda spune:
Am revenit!(Ce bine am mancat..yumi!)
O sa o intreb si eu pe doctora mea ce parere are de Omega 3. la cate beneficii aduce, mai ca m-as incumeta sa iau si eu..
Apropo de morfologie sarcina trim 3, voi credeti ca este absolut necesara? Oare nu ajunge o ecografie normala pentru determinarea evolutiei sarcinii? Ce parere aveti?
Pentru fetele care merg in Ungaria (va invidiez ca sunteti asa aproape de granita!), daca aveti nevoie de un ajutor legat de lb maghiara, cu mare placere va ajut, doar sa aveti putina rabdare cu mine, s-ar putea sa nu va pot raspunde in aceeasi zi.
Pe cand plecarea?
_
27+ cu dragostea noastra
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunea initiala.
mimika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mkunigunda Apropo de morfologie sarcina trim 3, voi credeti ca este absolut necesara? Oare nu ajunge o ecografie normala pentru determinarea evolutiei sarcinii? Ce parere aveti? |
Pe mine nu m-a trimis doctorul sa fac. cea de trimestrul II este cea mai importanta.
Ai dat datele pentru listuta? Sa ingrosi randurile mamicilor cu baietei
Nick-ul tau inseamna ceva? daca tot e asa de greu de citit/pronuntat/tinut minte...
30+
Matei Aram si
Luca EzramGrasii mei iubiti
hi5
Dana15 spune:
| citat din mesajul lui mkunigunda Am revenit!(Ce bine am mancat..yumi!) O sa o intreb si eu pe doctora mea ce parere are de Omega 3. la cate beneficii aduce, mai ca m-as incumeta sa iau si eu.. Apropo de morfologie sarcina trim 3, voi credeti ca este absolut necesara? Oare nu ajunge o ecografie normala pentru determinarea evolutiei sarcinii? Ce parere aveti? Pentru fetele care merg in Ungaria (va invidiez ca sunteti asa aproape de granita!), daca aveti nevoie de un ajutor legat de lb maghiara, cu mare placere va ajut, doar sa aveti putina rabdare cu mine, s-ar putea sa nu va pot raspunde in aceeasi zi. Pe cand plecarea? _ 27+ cu dragostea noastra O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunea initiala. |
Eu spuneam ca plec in 17 iulie in ungaria; speram sa ne descurcam cu engleza/franceza; avem si varianta "un prieten"
spune-ne mai multe despre tine..eu sunt mai insistenta, dar n-am ce-mi face

Dana 27s mamica mandra de

Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Dana15 spune:
Mimika gand la gand![]()
Crocodana ma bucur ca a fost placuta intalnirea cu minunea din burtica! nici nu putea fi altfel 
Pe mine ma puneti pe ganduri cu omega 3; inca nu mi-a recomandat medicul, eu intru in trim 3 de sapt viitoare..cu siguranta o sa intreb la urmatoarea intrevedere![]()
Roxxy am vazut si pozutele tale..copilasul tau este un dragut iar tu arati f bine!
Dana 27s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui Iulika29 Fetelor eu am fost si am cumpårat 2 pråji si le-am infulecat pe amandoua ..cica una era pt sot dar nehe i-am zis daca mi-o da mie..Si nu va spun ce pråji era ![]() ![]() ..Eu nu vå fac ![]() ..Iulika, cea mai fericitå 32+cu Bruce Nicholas |
tzaca sa iti fie de bine

monicut merci mult de tot
o fi ceva si cu visele astea ...crocodana super vestile
huhmimika sa iti fie de bine si tie ... dai ai mancat tu 2 strudele
cam greu de grezut mkunigunda merci de oferta , dar eu am tranzlator si de altfel toata familia sotului si 80% din prietenii sotului ...

... da si tu datele sa te punem in listutza. Ai mai fost pe forum? Ca nu pari incepatoare deloc
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
mimika spune:
au cam disparut fetele de pe forum. Feteleeee, va uitati la ceremonia pentru MJ?
Eu imi fac bagajul pentru spital. Azi ma zbat cu al meu. Ca mereu mai imi vine cate o idee...![]()
30+
Matei Aram si
Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5