Burtici fericite de septembrie-octombrie (92)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui septoct2009

Monicutz la multi ani fericiti impreuna cu un bebe sanatos si papacios

... mai nu stiu cum sunteti voi dar si eu am niste nervi de deja am disperat sotul ...

scuze se vede ca sunt cam tzacanita azi si mai ales capsata la nervi ... nu ma intrebati de ce ca nu stiu

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Cristina Ana in parcul Titan (IOR) nu prea sunt terase. Au fost daramate de primarie cred si au ramas cateva pe marginea parcului. Hai sa vedem ce zice si MOnica.
+ 31,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Aida, eu am nervi tot timpul, asa ca welcome in the club!

----------------------------------------------
Alexandra 27+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Vin si eu in clubul cu nervi! Pot sa ma ???!!!!
Tocmai m-a apucat tusea si parca ma racaie asa, ceva, pe gat!!!! Sper sa nu fi luat raceala de la Andrei si sa fie doar o alarma falsa! Deocamdata nu am alte simtome, dar mi-a intrat rau morcovul! Ma duc sa iau din siropelele copilului de tuse, ca sunt din plante! Nu de alta, dar daca chiar am racit, nu o sa pot veni la intalnire, ca va contaminez si pe voi!!!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 30+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Cristina, baga si ceva ceiutz cu miere si lamaie, poate te lasa!

Bbelusa cea iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Cristina, baga si ceva ceiutz cu miere si lamaie, poate te lasa!

Bbelusa cea iubita

Saru'mana de sfat, o sa bag, ce sa fac!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 30+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Proba de semnatura

32+ cu floricica RAISA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Neata si de la mine fetele,

Am stat intai sa citesc ce ati zumzait voi aseara, asta-noapte si acum de dimineata si acum sunt gata de raport.

Luhtien, bafta multa la disertatie, iti tinem pumnii si distractie placuta la nunta. Astept povesti de acolo. Sa ne spui ce mult ai dansat si tu si bebele.

Crocodana, felicitari pt bebe sanatos.

Uve_got_mail, nu stiu de ce dar sunt sigura ca bebe e ok. Ma bucur foarte tare ca esti optimista. Bine faci. Asa trebuie gandit si o sa vezi ce bebe sanatos vei avea in brate la finalul sarcinii.

Delia, eu intru in concediu de odihna pe 28 iulie. Sper sa mi se aprobe cererea. Apoi voi intra direct in prenatal, am vb deja cu medicul de familie si a zis ca e ok. Ma bucur ca testul de diabet a iesit ok. A fost oribila rau solutia aia pe care a trebuit sa o inghiti? Sper sa nu fie nevoie sa fac asa ceva dar ma pregatesc pisihologic de pe-acum. Cat despre faza cu sotul tau, suuper tare. Are dreptate ce sa-i faci....

Monica, la multi ani inainte sanatosi si fericiti impreuna. Eu am ramas cu e nelamurire, tu de ce tii regim? Ti-a recomandat dr tau? Pentru binele bebelui? Multa sanatate.

Katteryna felicitari pt bebelina. Asa cum au zis si fetele, se poate sa scape de esarfa bebelina ta. Totusi, nu e un capat de tara nici cezariana atata timp cat sunteti bine amandoua.

Aida, suna bine Eric Tudor. Ti-a iesit numele asta la link-ul pus de Fare? Nu de alta dar mie tot Eric mi-a iesit. Cand am bagat ambele prenume ale mele mi-a iesit un nume pe care nu l-am mai auzit Norbert.

Manga, imi pare rau ca nu mai scapi odata de problemele astea cu maselutele. In acelasi timp, e bine ca ai scapat de sangerare. E un pas inainte.

Eu nu ma pot abtine sa nu mai car cate ceva... si simt ca o sa imi faca rau. Vorba Monicai, tre sa ma obisnuiesc sa ma abtin de acum incolo ca sa nu o caut cu lumanarea.

Mimika, unde-i lista? Ma interesa mai tare cea cu invidioase. Chiar asa, sa stabilim unde exact ne vedem ca sa nu cumva sa nu va gasesc.

O zi excelenta tuturor.

Monica 24+ cu Rares Stefan POZA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

doamnelor va invit la capitol nou

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata burtici

primiti o sau un ?

eu sunt suparata .. am aflat ca fetita prietenilor nostri de la constanta, are tetrapareza spastica .. imi vine sa plang de drama prin care trec ei .. si ma tot intreb de ce? vor veni la bucuresti ptr inca o parere .. voi stiti ceva de asta?

nu stiu daca pot ajunge la intalnire joi .. nu cred ca am cu cine s-o las pe eva si cu ea ... va fi ca si cum n-as fi cu voi caci nu are rabdare sa stea la masa .. si va trebui sa ma tin dupa ea.

mimika dar de ce sa nu scoti grasii afara? eva avea 3 saptamani cand ma scos-o prima oara .. era februarie afara, era frig .. bebicii trebuie scosi afara numai sa nu bata vantul, sa fie ger, sa ploua ..

dana felicitari! o sa vezi ca incet incet nu o sa mai vrei fara masina!

monica imi pare bine ca te vad pe aici. tin pumnii sa fie totul bine, nu are cum sa fie altfel!

raluca imi pare rau de accident. bine ca nu a fost ceva mai grav, Doamne fereste!

mie mi-au iesit la nume AMALIA SI ADELISE .. hmm .. tot la anna sophia raman ..

fug le sedinta, revin! cred ca va gasesc la capitol nou ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput