Burtici fericite de septembrie-octombrie (92)
Raspunsuri - Pagina 19
cristina_ana spune:
Buna dimineata fetelor!!!
Monica, La multi ani fericiti alaturi de sotul tau, sa va iubiti la fel ca acum toata viata si sa va impliniti toate visele!!!
Andrei e mai bine azi, nu a mai avut febra, multumesc fetelor care au intrebat de el!!!!
Kateryna, bebe isi poate da esarfa jos oricand, asa ca stai linistita! Si cum ziceau si fetele, se poate naste normal si asa, nu trebuie musai cezariana!
Delia, Manga, ma bucur ca sunteti bine!
Dana, durerile alea sigur erau intindere musculara? Mai ales daca zici ca le-ai facut noaptea! Mie imi suna a carcei, ca si astia sunt tot asa suuuuper durerosi! Mie personal mi se par mai durerosi decat nasterea!
(aia cu epidurala
)
Nu mai stiu ce am vrut sa zic! De cas cu rosii mi-ati facut si mie pofta, bineinteles! Dar cas eu luam de la tarani si acum stiu ca nu e voie, asa ca...
Despre intalneala, vreti intr-un parc? Ce ziceti de Parcul Tineretului, la Terasa actorilor (parca asa ii zice). E pe malul lacului, eu nu am mai foswt de vreo doi ani acolo, dar stiu ca aveau niste salate absolut imense si pizza.
Mai ziceti si voi, ca eu nu am idei asa de dimineata!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
30+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
monica_dicut spune:
anamaria, oricum eu sunt la mama, deci la blocul de langa tine ![]()
Cu masina nu stiu ce am pentru ca si eu sunt pasionata si un mic Schumi in oras (doar in oras) dar in sarcina asta parca am fost zapacita rau si nu ma pot concentra.
Cris, la cafeneaua actorilor au bagat niste preturi nesimtite rau de tot. Adica la sensul ca o apa plata costa vreo 7-8 lei ceea e mi se pare cam multicel.
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
29+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
MangaGirl spune:
buna dimineatza fetelor,
poftiti la o cafea 3 in 1...ca tare imi mai place in sarcina asta. multumesc pentru gandurile bune si imi pare rau ca starnesc pofte cu casul si rosiile ... sper sa le astamparati cumva.
mie la nume mi-a iesit dragos, iar lui sergiu stefan. ramanem tot la sasha...chiar dk ai nostri mai stramba din nas...cica e prea rusesc...of, of.
aida, gabriel era pe lista mea si mi-ar fi placut, dar in engleza se pronunta gay-briel si bineinteles ca al meu iubit s-a sucit. dar mie imi place. la fel cum imi place si matei...
ma duc sa mai vad ce-ati mai scris.
lucia cm e cursul...si mai zi-mi o data ce faci ca am sarit cumva mesajul ala si nu mai stiu unde sa-l caut. sper ca esi mai bine azi :)
MangaGirl :-)
27+ cu Sasha Laurian 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
katteryna spune:
Buna dimineata si de pe la noi!
Dana dar cum ai facut intindere musculara?Si numai in gamba dreapta? Pai nu sta asa sa suporti eroic durerea, maseaza-te cu ceva.
Monica La multi ani fericiti impreuna!!!
Nu fi morocanoasa ca n-ai cu cine sarbatori, daca-i vorba de party venim si noi![]()

Si aducem fiecare cate o leguma, un fruct, ne descurcam noi![]()
Io cred ca e ceva in atmosfera ca nici eu nu am dormit bine...
31+ cu floricica
RAISA MARIA
alex25 spune:
Iar o sa fiu invidioasa pe intalnirea voastra, joi chiar nu pot, din cauza de catei si de parinti care se intorc din concediu si trebuie recuperati de la aeroport, dar o sa mai fie si altele, nu???
----------------------------------------------
Alexandra
27+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
alex25 spune:
LA MULTI ANI inainte Monica, si nu fii suparata, voi sa va iubiti si a fiti sanatosi, ca nu petrecerea conteaza!

----------------------------------------------
Alexandra
27+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
katteryna spune:
Fetelor multumesc pentru raspunsuri
M-am mai linistit si astept ca domnisoara sa-si dea seaman ca nu se mai poarta esarfele vara asta![]()
31+ cu floricica
RAISA MARIA
laura78nico spune:
Buna dimineata fetele si o zi buna va doresc!
Vin si eu la o cafea cu lapte![]()
Ma duc sa citesc din urma si revin.
Laura
24+
si
Ramona Cristiana 20.03.2007
cristina_ana spune:
Monica, nu am stiut ca au marit aia preturile! Eu chiar vroiam sa zic ca sunt preturi mici
, ca acum doi ani cand am fost eu ultima data asa erau. Dar s-au fitzosit si ei probabil cu preturi de terasa pe malul lacului!
Ce parc e pe langa tine? Ca poate venim acolo daca vor si fetele!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
30+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
septoct2009 spune:
Monicutz la multi ani fericiti impreuna cu un bebe sanatos si papacios 

... mai nu stiu cum sunteti voi dar si eu am niste nervi de
deja am disperat sotul ...