Burtici fericite de septembrie-octombrie (92)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

mai e cineva pe aici?
Merg sa recuperez ca azi iar ati avut "tastarnita"

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 31+, cu -Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

da, Mary, mai sunt eu.... dar cred ca am ramas singurica, fetele au plecat la

Ma ling pe degetele, am facut mujdei cu dovlecei pané si cartofi fierti , abia astept sa pap . Cred ca primul aliment la diversificare pt iubitica va fi usturoiul la cat am ingurgitat in lunile astea

in curand mamy de Sofia scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

In sfarsit am terminat de citit..numai ca nu prea stiu exact ce si cui sa zic
Pe lsita invidioaselor ma inscriu si eu
Monica,bine ai revenit printre noiSa dea DD sa fie totul bine pana la 40 de sapt
Mi-au ramas intiparite in memorie rosiile si casul Marieiso,pe maine dimi am micul dejun programat
Aaa,si mie tot Eric mi-a iesit...dar nu renuntam la Razavanel pt nimic in lume
Nu mai pot de somn,mi se inchid ochii...si prevad ca Alex iar imi da desteptarea la ore muult prea matinale pt mine (8,8-30)
Delia,pofta buna
Am plecat la somn,noapte buna

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 31+, cu -Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Neata fetelor! cafeluta este gata, numa' buna..si am si ceai de sunatoare rece de la frigider, asa, pentru varietate

a fost tare grea trezirea la mine de dimineata si asta pentru ca noaptea trecuta am avut niste dureri (am facut intindere musculara) in gamba dreapta de am zis ca ma urc pe pereti...mi-au dat lacrimile efectiv..asa-i ca durerile nasterii sunt mai usoare?!!!
(nu-i nevoie sa-mi raspundeti..)

Dana 27s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Delia ma bucur ca ti-a iesit bine analiza pentru diabet;
Katty probabil ca asa este cel mai bine..sa refaci urocultura si sa ai mai multa grija la recoltarea probei;
Manga pentru vestile bune
Raluk ..am notat restaurantul (plus completarea Aidei); sper sa reusim sa comunicam cumva cu vecinii;
Aida mie imi plac ambele nume alese, iar daca aveam baietel unul din nume era sigur Tudor (desi stiu ca tu ai spus ca ai o..chestie cu numele asta)

Dana 27s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

'neata si io fete cucuiete care lipsiti si care nu
proaspata si de la mine pt cine mai pofteste ... merg sa mai fac cate ceva pana va treziti

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Neatza si de la noi. N-am doprmit prea bine ca a fost luna plina si sunt cu o falca-n cer si una in pamant.
Tre sa ma duc sa imi cumpar de mancare si nu stiu ce??? N-am deloc idee. Vai de regimu meu. Bine ca mai e putin.

Manga, ma bucur ca esti bine si ca s-a dus sangerarea. Sincera sa fiu am carat si eu aseara ceva inainte sa plec la doc si mamaaa ce contractii am avut. DEci nu trebuie carat fetelor, NIMIC. In plus nu va mai spun ca eu am si de la aerul conditionat Cum simt rece, cum se face burta pietroi.

katteryna, esarfa poate sa o mai dea jos stai linistita. PLus ca as acum ti-a zis doc asta nu inseamna neaparat cezariana.

Ce-am mai vrut sa zic?

Unde-i intalneala maine. EU nu sunt 100% ca vin pt ca maine s-ar putea sa se intoarca si soatza din doatre deci... depinde. PLus ca nu ma mai incumet cu masina prin oras iar RATB-ul la ora aia e cam full si irespirabil... vedem.

O zi frumoasa si racoroasa va doresc.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 29+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Uffff, am reusit sa va prind din urma, acum sa vad daca imi aduc aminte ce am de zis:

Dana15, sa o tii tot asa cu condusul, ma bucur mult ca ti-ai facut curaj. Fetelor, va spun din experienta, condusul nu se invata si frica nu se opreste decat prin exercitiu, mult exercitiu...la mine e pasiune, nu ma pot compara (am antecedente cu raliuri, curse si alte tampenii), dar se poate sa conduceti normal, numai sa vreti...eu va tin pumnii!

Monica, bine ca ai revenit, nu a trecut zi sa nu ma gandesc la tine, nu stiu de ce, dar tare bine era cand scriai....tinem pumnii si ne rugam la DD sa fii bine in continuare si tu si puiutzul si te rugam sa stai cumintica.

Crocodada, Katteryna, felicitari pentru puiutii sanatosi si sa ajunga la termen cu bine....abia astept sa ajung si eu la eco vineri, ca iar nu mai am rabdare.

Delia, bine ca ai scapat de stresul cu glicemia, eu sigur o sa am un mare morcov saptamana viitoare.

Manga, ma bucur sa aud ca esti bine, tinem pumnii la dentist si sa papi toti ce iti este pofta, sa nu iti para rau cand pleci.

Eu mamanc in fiecare seara pepene, dar asa, cu simt de raspundere, adica cate un sfert odata...normal ca toata noaptea fac carare la baie, dar deja nu mai conteaza, ca e atat de cald incat oricum nu ma pot odihni ca omul.

----------------------------------------------
Alexandra 27+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Am uitat sa va spun ca eu azi cica fac 3 ani de casnicie... Oricum n-am cu cine sarbatori ...si nici cu ce... asa ca mi-am aduc aminte de ce mai sunt moroconaoasa...

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 29+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Monica felicitari pentru casnicie si anii sa se adune fericiti peste voi. Ma bucur ca esti bine si tu si bebe.
Roxxy am vazut si pozele tale care sunt foarte dragute.
Manga ma bucur sa aud vesti bune.
Mimika confirm ca vin si eu joi 9 iulie la 18.30. In Cismigiu a ramas, unde anume este intalnirea? Tot acolo in fata in parc?
Monica din pacate nici eu nu ma prea incumet cu masina. Dc vrei iti propun o intalnire la metrou Titan ca sa mergem impreuna in Cismigiu pana la Univ. dupa care luam ceva sau pe jos ca simt nevoia de miscare. Invitatia este valabila si ptr alte gagici gravide din sectorul 3 care merg cu metroul.
Fug repede in piata pana vine caldura mare.
+ 31,

Mergi la inceput