Burtici fericite de septembrie-octombrie (92)
Raspunsuri - Pagina 17
katteryna spune:
Mimika
dar se poate sa-si desfasoare cordonul din jurul gatului?
Intreb si eu ca habar nu am
31+ cu floricica
RAISA MARIA
aidaciolac spune:
manga bine ca esti mai bine
ca sa vezi ce face odihna si repaosul
... profita acum si baga la ghiozdan tot ce iti este pofta de la romanica 
mimika
usor si vise placute
katteryna ptui ptui pe ea de grasunica dondoneata ... sa speram ca renunta la 'esarfa' 
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC 
Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
diana_n spune:
Delia ma bucur ca te-ai linistit
Monica bine ai revenit, si cu vesti bune 
Jumate din canalele tv au dat ceremonia, dar n-am deschis tv-ul. N-a fost genul meu, desi i-am recunoscut geniul muzical. Tin minte ca in '91 uitandu-ma la un spectacol de-al lui am zis " pe asta nu-l detroneaza nimeni, o sa si-o faca cu mana lui". Pff... am avut dreptate![]()
Diana
30 saptamani si Peter (3 oct 2005)
Ioanna81 spune:
i-ete ca apar si eu la ceas de seara. a ramas pentru joia asta (9 iulie) la 18.30? unde mai exact?
Ioana
29+ cu
bebe Carol Ioan album Webshots
raluk16 spune:
Am citit pana la pagina 13 si apoi m-am reintors la pagina 1 pentru ca nu mai stiam la cine ce vreau sa raspund
minte de gravida... 
Dana felicitari pentru condus!!!
esti foarte curajoasa!
Monica
ma bucur foarte tare ca te-ai hotarat sa intri, si inca din motiv ca te simti mai linistita. Imi pare rau ca ai probleme, dar bine ca ai medici buni care te urmaresc. Ne rugam pentru voi! Pentru ficat ti-a dat regimul asta?
Si eu vreau pe lista invidioaselor... ![]()
Kiki ma sperii. Si in cazuri din astea nu are nimeni nici un simptom? Pai cred ca voi sta ca pe jar in acele ultime saptamani...
Raluca imi pare rau ca ati trecut prin asa ceva! Si cand nu esti graviduta te afecteaza, d-apoi asa.
Si sa stii ca nici eu nu cred pana nu vad burtica ![]()
Dana pe autostrada catre Budapesta pe la km 70 parca este un restaurant la care lumea spune ca se mananca foarte bine. Noi nu am oprit, dar asa ne-au spus multi oameni. Oricum, e singurul restaurant de pe autostrada. Nu stiu daca am fost pe aceeasi autostrada, dar eu cred ca din Miskolc se intra in asta... o sa ma uit. Noi am venit de catre Nyregyhaza. In Budapesta mai stiu engleza unii, dar in restul tarii eu nu am intalnit pe nimeni care sa stie un cuvant in alta limba, nici macar germana, care as fi crezut ca o stiu de la vecinii austrieci, imperiul austro-ungar, etc. ![]()
Uau, Katteryna n-as fi crezut ca trebuie sa masam si inauntru... cred ca mai aman putin sa-mi spuneti daca reusiti... Ma bucur pentru vestile bune de la medic. Sa speram ca isi descalceste el cordonul, nu ma pricep deloc.
Aida uite, Gabriel ar fi in ambele limbi. Si mi-am mai amintit un nume dintr-o familie mixta care imi place: Eduard, toata lumea ii spune Edi.
Crocodana, felicitari pentru vestile bune!
Delia ce ma bucur de rezultatul analizei! ![]()
Maria ma bucur ca esti mai bine!
Si acum ca am ajuns la zi, va parasesc ca mi-e somn si ma doare fundul... vad ca facem un club. Noi care credeam ca in ultimele luni vom vorbi mai mult ca vom fi mai libere... ![]()
25+ 
raluk16 spune:
Mi-am amintit ca a zis Roxxy de poze. Sunteti tare frumosi! Dar mie mi se pare ca ai cam slabit de la pozele din aprilie la astea de mai... poate ai ramas la aceleasi kilograme si bebe a luat de pe tine ![]()
Acum chiar va spun noapte buna! 
25+ 
aidaciolac spune:
raluk16 vad ca stii bine , e vorba de km67 pe autostrada Budapesta-Szeged si acolo sunt 2 restaurante , dar restaurantul de langa Shell e 
Cat despre nume
i-am zis de Gabriel si a zis clar NUUUUU , dar de Edi nici eu nu sunt incantata ca deja cunosc o multime mare + baietelul unei prietene bune forumista de pe Timisoara ...
Se pare ca pana la urma asa o sa ramana Eric Tudor - scuze fetelor cu bebe Eric si Tudor , dar ce sa fac daca zmeu asa a gandit ... cine stie , poate ca mai schimbam ![]()
Va pupalesc de nu va vedeti si fug si eu la
... sper sa nu ma perpelesc prea mult 
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC 
Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
Iulika29 spune:
Delia då-o incolo de treabå mama da' acu de unde iau eu cas??

...
Manga imi imaginez ca e nasol cu caldurile alea in Romania dara ce så ii faci , macar iti rezolvi problemele cu dintii..Så fii cuminte si så nu mergi mult pe jos..
Luto eu te astept..Am facut si o pizza ca så am ocupatie pana vii tu--cate o firimitura![]()
--Daca adorm maine dimineata pe tine te caut
Delia tare amuzant sotzu![]()
Iulika, cea mai fericitå
32+cu
Bruce Nicholas
delia79 spune:
Iulika, eu ii uram pofta mare lui Manga la cas cu rosii
. Daca te incalzeste cu ceva nici eu nu am de unde sa iau cas ca in ro
si-mi curg balele ca si tie 

in curand mamy de Sofia scumpa
Iulika29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui delia79 Iulika, eu ii uram pofta mare lui Manga la cas cu rosii si-mi curg balele ca si tie ![]() ![]() in curand mamy de Sofia scumpa |
Parcå ma simt mai bine..
Iulika, cea mai fericitå
32+cu
Bruce Nicholas