Burtici fericite de septembrie-octombrie (92)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Dana15 deci am intrebat husbantul de o csardas buna si pe drumul ala de Miskolc stiu ca ne-am oprit de fiecare data razna , dar niciodata nu ne-au inselat asteptarile oricum pune pe prietenul ala al vostru sa va duca si mai ales sa va traduca meniul , care de obicei e si in romana (comercianti domne') si nu o sa va para rau ... aaaa si nu uitati sa incercati noi gusturi
delia huh , bine ca ai scapat de stres si e buna glicemia ... super tare sotul tau
mkunigunda bravo pt formula , dar ai uitat sa inchizi prima paranteza dreapta casa iasa cum trebuie si repede inca 4 mesaje si deja o sa fim in timpi reali
serios ?MQQM a nascut? wow , super , nici nu stiam ca este insarcinata , huh , multa sanatate sa aibe si multa bucurie sa le aduca in viata
monica_dicut huh super , acum o sa fi mai prezenta , nu? Te ... mergi mah la intalneala si pt mine ca tare nu as fi lipsit daca eram macar putin mai aproape

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Am revenit si noi de la doctor...Mi-a zis ca nu e infectie cu E.fecalis daca nu am usturimi sau alte simptome si ca e posibil sa fi fost contaminata proba...asa ca repetam urocultura. Mi-am vazut ratusca la ecograf, sta bine mersi e mai mare cu o saptamana cica are 33 saptamani
Pana aici toate bune numai ca zapacita are cordonul ombilical infasurat in jurul gatului...deci s-ar putea sa ma pregatesc de cezariana.Desi doctorul a zis ca se poate naste natural si in conditiile astea...nu stiu ce sa zic?
Merg sa citesc din urma si revin

31+ cu floricica RAISA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Citat:
citat din mesajul lui delia79

Sa va spun ce descoperire mareata a facut sotul meu: el poate pupa burtica si eu nu si e tare incantat pe tema asta

in curand mamy de Sofia scumpa

Lasa-l mai sa se bucure si el. In curand tu vei putea alapta... el nu... pentru restul exista Mastercard

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Se termina si ceremonia lui MJ. Si placinta mea cu branza (ca merdenele n-a gasit soata) si nectarina mea...

OK. Deci ramane intalneala joi la 18.30

delia si monica, l-ati facut pe barbata-miu sa rada in hohote cu pupatul burticii si cu alaptatul

Monica, te-au bagat pe regim? Bleah! Da' lasa, ca te faci tu mare

Eu le urmaresc aproape zilnic pe zmeurici, sa stiu ce ne asteapta. Sunt si 2 mamici de gemeni acolo, care rezista eroic.

30+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna seara fetelor...dar vad ca scrieti nu gluma. imi ia juma de seara sa ajung la zi cu cititul.

lucia sigur adi te va intelege. imi pare rau ca se intampla toate acum, dar ai grija acolo de tine si incearca sa keep busy. eu ma gandesc la tine

monica sa dea D-zeu sa fie totul bine. MariaI iti doresc acelasi lucru.

eu sunt mai ok, de fapt s-a oprit sangerarea. inca nu merg prea mult, mai ales ca e cumplit de cald. am inceput iar vizitele la dentsit. inca o reoturare mica azi la un dinte si de maine incepem reconstructia si lucrarile. iar restul...sper sa mai tina vechile opturatii inca vreun an pana oi avea cum sa vin si cu ce sa platesc.

intre timp sufar de caldura ca un animal din ala cu blana...cred ca e prima oara cand ma pot plange de asa ceva.

azi am fost la coafor si mi-am bagat vreo cateva suvite mai deschise si mai inchise ca sa se potriveasca cu radacinile. iar in rest mananc...mult dulce si fainoase. cred ca trebuie sa ma mai gandescv si la o leguma ca e pacat de sezon.

m-am uitat si eu la ceremonia mj...trist...mi-am adus aminte de clasa a 8-a cand ma trezeam cu muzica lui si ma culcam cu muzica lui. si de frica sa nu pik examenul de admitere mama mi=a ascuns cablul la casetofon. stiam versurile si scrisesem versurile la toate melodiile lui. eram disperata. si pana la urma tot gasisem cablul si ascultam cand ei erau la munca

v-am pupat. ma duc sa bag niste rosii cu cas.

MangaGirl :-) 27+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui katteryna

Am revenit si noi de la doctor...Mi-a zis ca nu e infectie cu E.fecalis daca nu am usturimi sau alte simptome si ca e posibil sa fi fost contaminata proba...asa ca repetam urocultura. Mi-am vazut ratusca la ecograf, sta bine mersi e mai mare cu o saptamana cica are 33 saptamani
Pana aici toate bune numai ca zapacita are cordonul ombilical infasurat in jurul gatului...deci s-ar putea sa ma pregatesc de cezariana.Desi doctorul a zis ca se poate naste natural si in conditiile astea...nu stiu ce sa zic?
Merg sa citesc din urma si revin

Da, posibil sa fie contaminare. Cat despre esarfa fetei, stai linistita ca poate se plictiseste de ea si isi schimba garderobaBine ca e sanatoasa si grasuta

Grasii mei iubiti
hi5

Mergi la inceput

Manga, ma bucur ca esti bine. Sa ai spor la dintar. Ce noastalgice ne-a facut ceremonia asta. Cica vreo 250 de milioane de oameni au urmarit pe TV. E ceva...

Grasii mei iubiti
hi5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Manga, ma bucur ca esti mai bine, ai grija de tine in continuare . Pofta buna la rosii cu cas

in curand mamy de Sofia scumpa

Mergi la inceput

Ma bag la patut ca ma doare funduletul Noapte buna!

Grasii mei iubiti
hi5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Aida eu am discutat cu doctorul despre vitamine si mi-a zis ca daca au iesit analizele fara carente de vitamine pot sa nu le mai iau...Eu am vrut sa le stopez de mai multe ori dar am tot amanat insa acum nu se mai putea.La mine chiar se cunoaste am o saptamana de cand nu le mai iau si ma simt mai usoara parca...
Crocodana ma bucur pt vestile bune de la eco!
Delia felicitari pt testul de diabet!!!!Pai biscuitii cat pot fi de dulci?Mai bine baga un strudel ca Mimika Si daca te tine, chiar doua
Monica ma bucur ca sunteti bine!Te-au bagat la regim? Hai gata fetelor!Nu mai vorbiti de mancaruri si dulciuri!Ce atata mancare pe capul nostru?

Mergi la inceput