Burtici fericite de septembrie-octombrie (92)
Raspunsuri - Pagina 15
uve_got_mail spune:
Si dr la care merg este Dragu Roxana, sefa sectiei de medicina materno fetala.
26+ , mami de
Sarah Maria
Roxxy80 spune:
Raluca, nu-mi vine sa cred prin ce sperietura ati trecut cu accidentul de masina. Intra mai des pe la noi si promit ca te vom ajuta sa uiti momentul ala urat. 
Kinga, bine ai venit in gasca noastra de burtici fericite.
Fetelor, de cateva zile ma confrunt cu lipsa apetitului, fapt extraordinar de ciudat pt mine care sunt o super mare gurmanda. Oricum eu am luat deja 12 kilograme, deci e bine ca incep sa pap mai putin.
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 30+
mkunigunda spune:
Pentru burticile care vor sa se bine-dispuna, incerc sa dau un link catre un super-interviu.wahahahaha
[url="http://www.youtube.com/watch?v=Z7zpSVmQ94M" doi cai frumoshi [/url]
_
27+ cu dragostea noastra
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunea initiala.
delia79 spune:
Iulika
, planul e sa merg pana la sfarsitul lui aug
, cel putin asa ar vrea seful, dar vom vedea. Deocamdata am obtinut de la doctor sa merg doar 3 zile pe sapt incepand cu 14 iulie, sa vad cum ma descurc.
Fetelor, a nascut o colega de la canadience :MQQM - ce frumos!, are baietel si totul e foarte bine 
in curand mamy de Sofia scumpa
monica_dicut spune:
Ma inscriu si eu in gasca de seara ca si asa nu prea am somn...
Asa, am venit de la doctor. Momentan totu bine, eu, bebe, placenta. MI-a ecografiat
si mie ficatzoiu... sa nu ne panicam inca, nu e cazul, peste 2 saptamani inapoi la control si tot asa pana nastem.
Ma omorati cu pepenii ca io n-am ca daca stau mai mult plecata n-are rost sa iau sa se strice in frigorific. Si aveam la mama unul buuuun
Oricum de maine sunt la regim strict (vai de steaua mea) am voie doar legume, fructye si peste. Eventual iaurt si lapte degresat... yaaakkk
CRis, ce face ANdreiutu? A trecut febra? 
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
29+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
delia79 spune:
Salut Monica,
Bravo, ma bucur mult ca tu, bebe si placenta sunteti bine. Asa va fi pana la capat, ai sa vezi, si vei tine in brate minunea plangacioasa si papacioasa
. Succes cu regimul, e pt binele lui bb 
Dupa cum observi nu prea e nimeni la ora asta, dar apar ele mai incolo.
techila spune:
seara buna fetele, eu...prezenta
confirm si eu pentru joi pe la 6.30 la intalneala.
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (30+) de 2 putze
si 
delia79 spune:
Sa va spun ce descoperire mareata a facut sotul meu: el poate pupa burtica si eu nu
si e tare incantat pe tema asta
monica_dicut spune:
Beyyy, zau , apar io si dispareti voi
E frumos????
As cam veni si io joi acu ca m-am mai linistit 
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
29+ cu
O noua viata
monica_dicut spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui delia79 Sa va spun ce descoperire mareata a facut sotul meu: el poate pupa burtica si eu nu ![]() in curand mamy de Sofia scumpa |
Lasa-l mai sa se bucure si el. In curand tu vei putea alapta... el nu... pentru restul exista Mastercard
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Monica
29+ cu

O noua viata