Burtici fericite de septembrie-octombrie (92)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Delia dar ai scris ceva si mai ales ai dovedit ca ai citit tot tot.Fetitza silitoare..A mai si transpirat mititica scriind si citind..

Iulika, cea mai fericitå 32+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Ah, ca mi-am adus aminte ce-am ami vrut sa scriu.

Roxx, si eu am avut si inca mai am atacuri de panica. Tot asa simt un nod in gat, inima parca iese din piept si nu pot respira. AM ajuns si la urgente si am fost trimisa frumos al psihiatru ca n-am ce cauta la urgente... trebuie sa iti impui ca totul este si va fi bine sau sa incerci sa vorbesti cu cineva despre asta, cineva in care ai incredere si care te poate ajuta. Eu incerc sa imi impun in mintea mea ca totul este bine... dar dupa ce nasc vreau neaparat sa ajung la un psiholog ca am mai spus ca eu am multe baiuri (mai ales cu masina la drum lung...)

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 29+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Monica, ma bucur ca esti bine!
Eu care sunt cred cea mai panicoasa si speriata de pe aici va admir pe tine, pe Aida, pe Madalina si ar mai fii exemple; nu stiu de unde aveti atata putere sa va incurajati pe voi dar si pe celelalte. Intr-adevar in lipsa ta, Aida a tinut viu subiectul...asa ca eu nocturna cum sunt, pana citesc tot ce s-a scris pe timpul zilei se face de somnica...
De maine o sa am si eu program redus cu doua ore; o sa merg la munca pana pe 17 august, pe urma concediu medical si apoi pre si post natal! Mi-am calculat in asa fel incat sa fie pana la sfarsitul anului zilele de postnatal. Cand se depun actele pentru CIC-cu cata vreme inainte sau dupa ce se termina postnatalul?

Eu am fost azi la prima consultatie la dr noua de la Titan; mi s-a parut ok; analizele, chiar si cu o usoara anemie mi-a spus ca sunt bune si ca Elevitul e suficient; La eco am avut o problema - dr mi-a zis ca e totul ok-doar ca eco a durat 5 minute si la masuratori HC-cred ca diametrul capului a iesit cu 3 saptamani mai mic...dar am vazut ca nu era atenta si vorbea si cu altcineva intre timp, asa ca nu imi fac probleme mai ales ca la morfologie era in regula; cica bebe are 865grame; Oricum, nu mai sunt nerabdatoare acum sa fac ecografii din astea la norma - eu stiu ca bebe e bine - o sa fac ecografia de 32 saptamani la Medicover, unde ai 20 minute si bebe este masurat cum trebuie, cu atentie; o sa mai vizitez dr pentru eventuale analize si atat - o sa evit ecografiile - asa s-or face in spital

26+ , mami de Sarah Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Dana, sa-ti fie de bine pepenele, dar ma indoiesc ca ar fi de Dabuleni... Din cate imi amintesc, la noi prin august se coc pepenii..Eu deocamdata sunt pe pepeni galbeni, pana apar astia rosii si zemosi de pe la noi...

Iulika, tre sa-ti marturisesc ceva...anul acesta vroiam sa mergem la inceput de iunie in Stockholm, dar nu am mai gasit cazare ca era ziua voastra nationala si nu stiu ce concert...imi pare si acum rau ca nu am ajuns, desi sunt cam rea de frig...si vad ca inca e racoare la voi. Poate data viitoare vom avea mai mult noroc

Noapte buna burtici, sa va odihniti ca maine e o noua zi, mai aproape de nastere

_
27+ cu dragostea noastra

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunea initiala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Ok Kinga..acum m-am intors la pagina 6 si am vazut! scuze! eu asa o sa-ti spun..imi place cum suna!
vad ca se strange iarasi "gasca de seara"..din pacate eu trebuie sa ies, ca vrea si sotul sa se uite la tv (avem tv tuner pe calc);

Va pup si sa aveti o seara linistita! maine va astept cu cafeluta calduta (asta daca nu mi-o iau inainte Aida sau Lucia)

Dana 27s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

uve got mail, la ce doctor mergi in Titan? Eu stau chiar langa Policlinica. Daca ai gasit un pediatru bun in sect 3, sa ma anunti te rog si pe mine, sunt in fierbinti cautari..

_
27+ cu dragostea noastra

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunea initiala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Adriana, ma bucur sa te revad , ce mai faci?

Katteryna, multumim pt cartea tehnica la masaj. Vom respecta indicatiile

Monikus, tu cand intri in concediu? Parca ziceai de sfarsitul lunii, asa e? Tu si cu Ioana mai sunteti pe baricade . Si Luto si eu....si mai cine? lista cu fetele care merg inca la munca e mult mai scurta decat cea cu cele care au reusit sa incheie afacerile

Raluca, ma bucur ca sunteti bine in urma accidentului, sa fie ultimul

Si eu ma uit la ceremonia lui MJ. Impresionant si frumos in acelasi timp.

Azi am sunat si eu la doctorita mea sa intreb de rezultatul la testul de diabet si.... totul e normal! Nu va puteti imagina de ce stres am scapat... uufffffff. Am limpait imediat niste biscuiti ca tare mi-a lipsit ceva dulce

in curand mamy de Sofia scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Delia gata a scåpat fata de stres..De acum liniste si bucurie..Pånå cand mai lucrezi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Citat:
citat din mesajul lui mkunigunda

uve got mail, la ce doctor mergi in Titan? Eu stau chiar langa Policlinica. Daca ai gasit un pediatru bun in sect 3, sa ma anunti te rog si pe mine, sunt in fierbinti cautari..

_
27+ cu dragostea noastra

si eu tot in sectorul 3 stau. O sa intreb dr. de familie pe cine imi recomanda, ca eu nu cunosc nimic in domeniu.

30+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

ce ati tastat voi la testul pentru prenume?adica ce ati scris ca sa-l accesati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Delia gata a scåpat fata de stres..De acum liniste si bucurie..Pånå cand mai lucrezi?

Eu merg la judetean ilfov, fostul Titan; in policlinica am medicul de familie - la pediatru...habar nu am - dar e o fata care m-a ajutat sa ajung la dr de la Titan si ea stia parca un pediatru. Nickul ei este litlelight si o sa o intreb si eu.

26+ , mami de Sarah Maria

Mergi la inceput