Burtici fericite de septembrie-octombrie (92)
Raspunsuri - Pagina 13
aidaciolac spune:
am plecat la 'plimbareala' si miscare ... revin 
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC 
Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
mimika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Iulika29 Da fetelor eu ma uit si la ceremonia lui MJ..Si acum cand aud bucati din mai toate melodiile lui imi aduc aminte ce fan inrait eram eu pe la 11 anisori cred.. Si aveam si insigna cu poza lui..Doaamne ce mandra eram si un tzånc neispråvit mi-a furat-o Si mi-a rupt si puloverul in locul unde tineam acea insignå.Mi-a smuls-o![]() ![]() ..Auleu ce m-au nåpådit amintirile pe vremea cand eram super fan MJ...Iulika, cea mai fericitå 32+cu Bruce Nicholas |
Adevarata tragedie la varsta aia. Eu aveam niste poze autocolante si nu ma hotaram deloc unde sa le lipesc. Le-am pus in "caietul cu amintiri". Parca asa se chema, nu? Ala in care iti scrie lumea una alta. Erau aproape cat o pagina A4, lucioase, imi amintesc una in care avea o manusa smechera

. Aveam o caseta cu "Dangerous" si o ascultam non-stop.
30+
Matei Aram si
Luca EzramGrasii mei iubiti
hi5
Dana15 spune:
Mimika pepenele pe care l-am mancat astazi (mai am putin
) a fost de la Dabuleni
cel putin asa mi-a zis nenea de la care l-am cumparat
Plimbare placuta Aida!
Iulika un
ca sa nu te intristezi prea tare;
Dana 27s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Iulika29 spune:
| citat din mesajul lui aidaciolac am plecat la 'plimbareala' si miscare ... revin ![]() Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC ![]() Aida ... 30+ ... cica Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Plimbårealå plåcutå...
Iulika, cea mai fericitå
32+cu
Bruce Nicholas
mimika spune:
| citat din mesajul lui Dana15 Mimika pepenele pe care l-am mancat astazi (mai am putin ![]() cel putin asa mi-a zis nenea de la care l-am cumparatPlimbare placuta Aida! Dana 27s mamica mandra de ![]() Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Cam multe coincidente
Strange
30+
Matei Aram si
Luca EzramGrasii mei iubiti
hi5
mkunigunda spune:
Dana, am raspuns pe pagina 6 ref la nickul meu. Probabil ca scriam simultan mai multe de-odata si cand s-au publicat mesajele, s-a si umplut o pagina, de asta nu ai vazut raspunsul, cred eu...
Nu stiu sa citez
, ca asa ar fi mult mai simplu sa va dati seama cui ii raspund..Poate imi dati un link catre locul unde s-a mai vb despre asta..cu citatele..pliiz
Aida, sunt chiar "bebelusa" in ale forumului, doar ca am o inclinatie spre logica, de asta poate vi se pare ca ma descurc f bine. Sincera sa fiu, tot citesc de vreo 3 zile postarile voastre, asa ca am mai invatat cate ceva pe parcurs..![]()
La ce te referi cand zici sa-mi postez datele? DPN este 05.10.09.
Cat despre mine, va pot spune ca sunt ardeleanca din Brasov, mutata in Bucuresti, casatorita cu ardelean, de cativa ani buni, am dus ceva munca de lamurire pana am convins consoarta ca e timpul ptr un bebel, dar am reusit pana la urma
...si cu ajutorul soarcei, recunosc![]()
_
27+ cu dragostea noastra
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunea initiala.
Iulika29 spune:
| citat din mesajul lui Dana15 Mimika pepenele pe care l-am mancat astazi (mai am putin ![]() cel putin asa mi-a zis nenea de la care l-am cumparatPlimbare placuta Aida! Dana 27s mamica mandra de ![]() Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Si al meu din Dabuleni(Spania)

Iulika, cea mai fericitå
32+cu
Bruce Nicholas
delia79 spune:
Salutam fetele dragi 
Greu tare de recuperat.......capitolele astea
, dar nu imposibil.
Sa vad daca am retinut ceva cu mintea mea creata de gravi ![]()
Luto, trebuie sa fii tare draga mea pentru toti 3. Sotul te intelege, poti sa fii sigura de asta si e bine cum ati procedat, chiar daca e greu pt amandoi. Sper sa nu fie asa rau cum credeti voi. Te imbratisez
si ai grija de raceala aia 
Monica, Aida mamici curajoase si puternice, ne dati un exemplu de viata foarte frumos. Ma aduceti cu picioarele pe pamant de cate ori mi se nazare ca as avea vreo problema si ma gandesc la voi si capat forte proaspete 

Cristina_Ana, un pupic pt Andrei sa-i treaca raceala. Voi fetelor cu atacuri de panica trebuie sa vorbiti cu o persoana specializata, asa cum spunea Iulika exista tratament, fie ca e vorba de terapie psihologica sau medicamentoasa, e ca orice alta problema de sanatate.
Dana, bravo pt perseverenta in ale condusului
. Esti o viteaza 
Techila, mi-a placut tot ce am vazut prin poze: burtica, catei si casa. Felicitari, aveti un cuib numai bun pt bebei 
Iulika, asa tine-te de capul nostru cu masajele alea, eu am anuntat sotul ca trebuie sa presteze si a zis cu multa placere ![]()
De omega 3 am auzit si eu lucruri bune, am sa intreb doctora la urmatoarea intalnire. Stiu ca ajuta la formarea creierului la bb 
Fare, mi-am facut si eu testul cu numele: a iesit Francesca.... e frumos ce-i drept, dar prea italian si greu de pronuntat pt astia de-aici. Merci oricum pt idee, a fost palpitant 
Mimika, vreau si eu pe lista invidioaselor
, chiar nu am cum sa ajung la intalnirea asta ![]()
Selen, frumos tare si la tine acasa cum ai pregatit pt fetita, frumoasa si burtica 
Sa nu credeti ca am scris din memorie toate astea
, m-am uitat inapoi la mesajele vostre ca sunt varza cu memoria. Am transpirat de cand stau nemiscata, revin 
in curand mamy de Sofia scumpa
Iulika29 spune:
mkunigunda
Bine ai venit! Scrie repede si tu 10 mesaje sa vb live..E mai interesant..
Iulika, cea mai fericitå
32+cu
Bruce Nicholas
luhtien spune:
Seara buna!
Lipseste omu' 1 zi si voi scrieti 2 capitole.
Azi nu am intrat de la serviciu, ca am avut o gramada de treaba. Acasa merge netu' ca ochii melcului.
O sa dispar iar ca proverbialul in ceata pana luni, pentru ca ma pregatesc pentru a-mi sustine disertatia vineri (ea este cauza caderilor mele de calciu
), sambata ma duc la o nunta, iar duminica bag somn
.
Va PUP!

Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!
+27