Burtici fericite de septembrie-octombrie (92)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui delia79

Sa va spun ce descoperire mareata a facut sotul meu: el poate pupa burtica si eu nu si e tare incantat pe tema asta

Ha ha ha ...si mie imi spune ca sunt ofticata ca daca as putea as pupa-o tot timpul....asa il pun pe el....sa o faca.....

Cea mai fericita 30 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui katteryna

Pana aici toate bune numai ca zapacita are cordonul ombilical infasurat in jurul gatului...deci s-ar putea sa ma pregatesc de cezariana.Desi doctorul a zis ca se poate naste natural si in conditiile astea...nu stiu ce sa zic?

DA, se poate, am vazut eu in film aseara....revin cu povestiri dar trebuie sa recuperez de citit si sunt intr-un galop maxim....
Sunt invidioasa pe intalnirea voastra si pe faptul ca puteti sta de vorba.
Va pup !!!!
Azi sunt putin mai libera si promit ca scriu ce am invatat ieri...a fost iar super interesant.

Cea mai fericita 30 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

hellou!
sa scriu cate ceva ca sa nu uit, si spoi recuperez si celelalte pagini...
nu am mai ajuns azi la curs, s-a amanat pe maine..

Delia, ma bucur pt test, deci liber la dulciuri, ha?

Monica si Kateryna, felicitari pt vestile bune de la doctori. Monica, missed u, nu ne mai lasa atat fara tine

Uve-got-mail, ma bucur ca ai decis sa nu-ti mai bati capul cu doctorii, sa vedem putin optimism si la tine, nu?

Apropos de pediatru...cum se procedeaza, trebuie vorbit dinainte cu un pediatru, pe care apoi il anunt ca am nascut si sa vina acasa, sau cum?? ca stiu ca primele controale au loc acasa, nu?

31+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput