Licurici de Ianuarie-Februarie 2009 (37)
Raspunsuri - Pagina 18
cristi_2003 spune:
si eu am doua masterate, dar sunt de 1 an. si asta fiinf fac de 3 ani ar trebui de 2 ani. daca nu il incep anul asta nu o sa-l mai fac niciodata
asa ca nu stiu ce sa fac ca de scolarizare institutionalizata cu materii cretine si examene aiurea mi s-a acrit.
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/
http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=256 daca doriti sa ne votati
asparagus spune:
multumim Alina!![]()
da, va trebui sa schimbam cadita, e cam micuta. Lucas nu e asa lung, are doar vreo 66-67cm, nici n-are de unde sa iasa lungan, eu am 1,57m si sotul meu 1,65m
Dar mai stii, unde sare gena?
Ioana
mamica fericita de
Lucas 18.01.2009
http://www.foto-la.de/Lucas/
DarkBendis spune:
Hi-hi, ce faceti fetelor, acu' ne batem in masterate
? Io am 3... unu' de Romania, unu' de Norvegia si unu' de UK... pe unde ma duc mai fac cate un master. Ca si Alinuk, si mie mi-ar place sa pot studia incontinuu (macar o limba straina daca nu altceva)...dar acum parca altele-s prioritatile
. Desi daca as castiga la loterie probabil mi-as lua familionul si m-as muta inapoi la Oslo sa-mi fac doctoratul in "Viking Kultur". Asa, pentru sufletul meu. Mai era un nene in serialul cu Guldenburgii (ii mai tineti minte?) care colectiona diplome si titluri universitare, da' ala avea timp si bani....Eh.. keep on dreaming...

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
cristi_2003 spune:
pai dark - asta e problema mea. ca nu mai vreau scoala unde sa fiu obligata sa trec prin ce materii zic ei. vreau sa imi pot alege eu exact ce vreau sa invat. si probabil as face o varza de domenii, ca nu pt diplome as vrea sa mai fac ceva, ci pt mine. da si acolo m-as putea trezi cu teorii greoaie si invechite - si nu mai vreau asa ceva.
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/
http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=256 daca doriti sa ne votati
DarkBendis spune:
Asa-i, Cristi... ultimul masterat (cel facut aici) a fost in Heritage Studies...la prima vedere numa' chestii faine... da' tot nu am scapat de materii aiurea... asta este, daca faci un curs propriu-zis nu poti invata doar la ce vrei. Singura exceptie a fost degree-ul de "vikingi". Acolo intr-adevar mi-a placut sa studiez TOT. Inclusiv cursurile de latina si norvegiana veche...eh, ce vremuri faine!!!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
flowerbee spune:
Insucces total cu marul copt
. A doua incercare, dar nu ne lasam. Si pt ca s-a scarbit de la mar (pe care l-a si varsat), nu a vrut nici cerealele.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
Alina1976 spune:
Asparagus, se spune ca puradeii iau mai multe gene de la bunici decat de la parinti...se pare ca multe lucruri se transmit din doua in doua generatii...so, nu aveti nici un bunic inalt?
...Nici Sabina nu e lunga, avea la 6 luni vreo 66cm, adica mediu a zis D-na Dr, nici mica nici lunga, exact pe curba de 50%.
Draga soacra, iti multumesc din sufletelul meu mic pentru Girafa Sophie...aseara mami a zis ca e prea tarziu sa ne jucam, dar azi de dimineata mi-a dat-o...si zau daca nu e tareeeee buna. Am molfait la ea o ora intreaga si m-am bucurat ca scoate si niste sunete haioase rau
. O declar jucaria mea preferata de acum incolo si te pup ca te-ai gandit la mine...PS. Cum se simte omu'meu dupa seara de aseara? Ca mie mi-a priit intalneala...am dormit neintoarsa si am si papat la greu
.
PS.2 Ai facut niste poze MINUNATE...dar sa stii ca nu sunt o plangagioasa...nush de ce dar eram proaspat trezita din somnul de frumousete...ca deh, ma intalneam cu omu' si trebuia sa arat bine.![]()
Semnat: Sabinutza cea voioasa
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
andre_ea spune:
Buna dimineata,
Dark, multumim de urari!
Azi face si Ilinca 6 luni si are 6.705kg. E o fetita vioaie, sta deja in fundulet, desi eu o pun cam rar ca uit
, a invatat sa-si scoata manuta de sub ea cand se intoarce pe burta si se intoarce in jurul ei miscandu-se mai mult cu manutele.
Am inceput sa-i dau cereale de la 5 luni 2 saptamani si 1 zi
. 3 zile, apoi pauza in week-end ca am tot fost plecati, apoi iar 3 zile, iar pauza ca am fost la munte. La inceput n-a stiut ce vreau de la ea, apoi maraia pe tot parcursul mesei. Ei, s-o fi vazut insa ieri, s-a napustit pe lingurita, era asa bucuroasa ca o vede, si a deschis gurita pana la ultima picatura. De 3 zile ii fac si suc de morcov. S-a scuturat prima oara cand a gustat de ziceai ca-i dau tarie, dar s-a obisnuit repede si-i place. Azi ii fac morcov fiert. Maine oare ce sa-i mai pun pe langa morcovul fiert? Parca nu i-as pune cartof. Ceva idei?
In schimb cu somnul stam foarte prost. Se trezeste si de cate 4 ori pe noapte, poate mai des. Cred ca de la caldura. Io am devenit somnambula, ma trezesc cu ea in pat langa mine si nu-mi mai aduc aminte cand am luat-o.
Si Ilinca tuseste sa atraga atentia. Numai ca nu-i merge cu mine. Daca chiar am treaba, nu o bag in seama. Stiu exact cand se inneaca si cand tuseste ca sa atraga atentia.
Vorbeati de ochelari de soare. Eu am o intrebare: ati gasit undeva ochelari de copii fara dioptrii? Tudor are o pereche, dar nu-mi plac din cauza dioptriilor.
Naty, sanatate multa.
Miere, felicitari lui Aidan pentru ridicatul in picioare. Chiar e precoce copilul tau.
Cami, imi pare tare rau pentru Alina, pentru fratele tau, pentru toata familia... Aveti incredere in Dumnezeu.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta
crisspy spune:
'Neata,
Bravo Ana ... stie fata ce trebuie sa faca Alina, ai vazut? ... l-a vrajit pe baietel si a fugit cu moto... bravo Ana 
....
Miere ma bucur ca Aidan a scapat de dermatita...speram sa nu se mai intample
... si al meu tot asa tuseste de nebagare de seama...a vezut el ca am sarit primele dati si acum face mereu... niste smecherasi... Aaa, si sper ca pisi sa fie OK..asa am patit eu anul trecut cu pisicul si a avea otita...asa ca fuguta la medic...
Alinuk cu intarziere te felicit si eu pentru nota mare de la licenta
... fetelor sunteti de admirat cu copii acasa mai aveti timp sa si invatati... bravo voua...iar de Andu si Sabinutza, ce mai, se vede cu ochiul liber ca sunt facuti unul pt celalalt 

...
Lisa79 ma bucur ca ati ajuns cu bine...speram ca Anuta sa se simta bine pe meleaguri romanesti...
Ai vazut Ciufik ca pana la urma Andreita se imprieteneste cu bibe? ...sigur te-a auzit plangandu-te si a zis sa-ti faca o surpriza frumoasa 
...
Anculet felicitari pentru performante... Alexandra e o scumpica, multi 
...si sa intri mai des da????
Aresa... 79 de ani??? D-zeule mare ...Vazut si pozicile ... familie frumoasa, iara Crocodilu'scump foc... poza in care e cazut ca migu' e mortala 
...
Off Cami... atat de nedreapta e viata asta cateodata...D-zeule mare 
...
Dark bafta maine la control...asteptam vesti...bune, bineinteles...
Pe Mister Mister
Off Irina ...
Ochila tanar si nelinistit...
Si la noi functioneaza tot cu lapticul in mancarica, sau cu cereale (care tot cu lapte sunt facute) ... Ehe Bee fara show e cam greu, sa ma vezi pe mine cum ma stramb...ieri aproape ca mi-a crapat operatia de la gingie de cate scalambaituri am putut sa fac...da' orice pt Razvi, nu? Sunt convinsa ca o sa-si dea bebeii drumul la mancarica in curand daca incet-incet le creeam o rutina... eu astept sa se mai "bateasca" un pic, adica sa-si stapaneasca mai bine caputul si spatele ca sa-l pot pune in scaunel (ca si asa ii place lui la inaltime) si atunci stop jok. Stiu, vorba lui Alinuk... teoria ca teoria 
da' practica ne omoara...
Asparagus...scump foc Lucas...e bineeee la baita....

M-am lungit ca o placinta, I know, da' ce sa fac daca scrieti mult...
Eu stau ca pe ghimpi 
ca inca nu e gata rezultatul la urocultura lui Razvi... Bee ce ati facut? Totul OK?
Multi 
si o zi usoara la toata lumea
Crisspy mamica fericita de
Razvan Andrei 16.02.2009
http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvi4LuniSiJumatate#5355024905056396242
http://www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0
andre_ea spune:
Fetelor, nu stiu daca e cazul de strambaturi si cantecele acum la inceput de diversificare. Lasati copiii sa simta gustul mancarii si dati-le oportunitatea de a va arata preferintele. Acum inca e ok sa le dati lapte daca refuza o masa.
Si copiii se obisnuiesc intradevar cu acest comportament la masa, nu pentru ca sunt smecheri (no offense, Alina) ci pentru ca nu cunosc alt comportament la masa si vor astepta mereu sa faceti lucrurile cu care i-ati obisnuit de la inceput. E tare greu sa dezveti copilul de un comportament gresit. Va spun ca am facut multe greseli de felul asta cu Tudor. Acum mananca numai in sufragerie, la televizor, ca asa l-am obisnuit de mic
.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta