Licurici de Ianuarie-Februarie 2009 (37)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

alina super tare Ana pe motocicleta. Mie mi-a palcut si fustita

fil lily eco de sold obligatoriu. Si Nadia a fost suspecta de displazie, iar la eco a iesit OK. Oltynth am folosit la Ioana, dar dupa 3 ani si, chiar la varsta asta, nu e chiar indicat. Oricum, nu la bebei asa de mici.

Avem
POZE NOI

ASTA ne arata in toata splendoarea de castigatoare la titlul "cel mai slab copil din grup"

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

printese scumpe.

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvi4LuniSiJumatate#5355024905056396242

http://www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

anculet pt ca tot spui ca ai pregatire medicala ma intreb cum poti sa compari stomacul unui bb de 2 luni jumate cu al unuia de 6?

apoi sa stii ca eu am facut un sondaj pe 30 de persoane din anturajul meu; majoritatea au fost diversificati pe la 4-5 luni; si da, multi au probleme de sanatate care vin de la amimentatia din copilarie...

eu iti doresc sa nu fie nici o problema cu bbul tau dar recunosc ca sunt socata ca cineva care are acces la informatie si mai e si cadrul medical poate sa inceape diversificarea la 2 luni jumate pe motiv ca stie mai bine...

eu atat am avut de zis si subiectul il consider inchis.

cami imi pare tare tare rau pt cumnata ta

eu vreau sa va intreb, voi folositi aparatori pt pat? unde ii lasati pe bbii sa mearga taas? ca patul nu ii mai ajunge; am perne pe 2 laterale ale lui si la un capat stau eu cu masuta cu laptopul; dar il vad ca incepe sa se ridice pe antebrate si ma gandesc ca in curand o sa poata trece de perne... inca mai cade pe laterale si de aia nu l-as pune inca pe jos...

si ii sf da semne ca ar vrea in fund (semne mai serioase asa)

hihi se face mare piticul; azi avem 5 luni si 2 saptamani

si sa adaug.... pare ca a revenit la programul lui de o trezire pe noapte pe la 3 si apoi mai doarme un pic dupa trezirea de la 6; si ziua nu mananca mai des ca de obicei (cam la 3 ore, 3 ore si ceva) asa ca azi sunt happy ca am ramas pe pozitii si nu i-am inceput diversificarea acum cateva sapt;

si ca sa ma rasplatesc mi-am cumparat inghetata vienetta si o voi combina cu afine si pepene glaben...

tot 58-59 de kg am desii vroaim 55 pana sapt viitoare cand plecam in concediu da lasa ca o sa tin regim dupa (sper )

Mergi la inceput

ooof camiacum am citit ... ce grozavie! Multa putere va doresc!

ciufik bravo pentru reusita cu biberonul!

aresa frumoase poze; aveti grija cu tigarile alea ; verisoarele dragute, mama frumoasa, plimbarea sper ca v-a priit.
79 de ani zici?

Vad ca vorbiti de cum se facea diversificarea pe vremuri - mie mi-a inceput mama la 6 saptamani cu toate ca eram alaptata exclusiv (asa i-a spus dr., unul din cei mai renumiti pediatrii din acea vreme) si ... nu stiu daca din cauza asta sau nu dar am un sindrom de intestin iritabil si o gastrita de toata frumusetea care ma chinuie zi de zi. Am auzit multe persoane din generatia mea cu aceleasi probleme.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

buna ziua si de la noi(in sfarsit...sunt pe ora Romaniei)

cami,imi pare tare rau pt Alina,multa putere familiei!
nu stiu cine a intrebat despre rasp[unsul la telfon al doctorilor in USA,va raspound eu: sunt obligati sa ne raspunda la telefon la oric ora,sunt doctori ON call! samabta si duminica sau in zilele de sarbatoare,este o peroana angajata de ei care preia mesajul,suna doctorul,acesta la randul lui/ei ne suna inapoi in max 10 min.

la raspunsul despre diversificarea prea devreme,sa stiti ca si cristi al meu are problema stomacale,la fel si sora-sa.ei nu pot bea laptwe de vaca,laptele de capra le face bine. fac in fievare an (de 2X) tratament pentru viermisori
pupici

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Salut fetelor, pupici la toti licuricii '

Intru si eu rapid,
In general noi suntem bine. Am inceput D la sfatul medicului si am de gand sa o ascult in continuare chiar daca mama sau soacra spun altceva...adik dai si aia dai si aia etc. Am hotarat asa pt ca sunt de acord cu fetele in ce priveste dr. personal care o urmareste si e bine sa ii stie exact curba de crestere si obiceiurile.
In plus aici exista un caiet special in care se noteaza tot - aproape tot: ce si cand mananca, cum creste, cum se dezvolta...in caz ca apare o problema acolo se uita prima data.
Alice nu prea statea pe burtik si eu am inceput de vre-o saptamana sa o pun in patul mare si sa ma joc cu ea pe butrik, sa o invartesc pe toate partile si deja a inceput sa se tarasca ca omiduta. Deci unii copii mai trebuie si ajutati.

Cami - imi pare tare rau ca treceti prin asa momente - multa putere tuturor
Am trecut si eu prin astfel de momente cu primul sot si din pacate le retraiesc alaturi de voi Imi aduc aminte ca eram cazuta rau psihic si am intrat intr-o biserica, am cumparat lumanari si m-a pufnit plansul...am intrebat-o pe femeia de acolo: cum ma pot oare ruga pentru o persoana care se chinuie ingrazitor, care nu mai are sanse sa traiasca, iar daca traieste...Femeia a spus sa merg cu credinta, sa aprind lumanarea si sa ma rog ca Domnul sa aline ii suferinta.

Alina super Ana pe moto :) si mie imi plac motoarele si nu ma consider baietoaica iar Sabina cu Andu sunt tareeee dulci
Miere - eu intrebam de ochelari de soare, merci de raspuns .
Eu personal nu ma simt prea bine, am asa o slabiciune generala, parca imi tremura genunchii si nu am chef de nik... cred ca am sa incep sa iau niste vitamine poate imi mai revin.
De citit am citit din urma da nici nu mai stiu ce...o fi de la caldura
cristi. alinuk Felicitari fetelor
Asparagus dulce rau Lucas la baita felicitari
Am admirat si joaca lui Razvanica cu balonul si copii dragalasi de pe mail Daria de Selene si pisoi cu motan de Daiopri si frumoasa Timea, iar de pozele lui Miere...no comment super.
A da, Alinuk super super fotografia de familie.

Vad ca unele dintre voi aveti dificultati cu papica...
uitati ce frumos papa Alice http://www.youtube.com/watch?v=ZxYBX4CQD3Y
a fost prima incercare sa vad daca papa ceva si acum papa la fel de frumos. Cand se satura incepe sa "maraie" si sa intoarca capul iar eu ma opresc, nu fortez nimic.
Si Alice tuseste sa atraga atentia
La multi ani tuturor licuricilor sarbatoriti
Pupici la toata lumea merg sa pregatesc papa pt Alice.

Fotografii noi si vechi
http://b1.lilypie.com/fsVKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Buna fetele!
LA MULTI ANI LICURICILOR CARE ASTAZI IMPLINESC LUNITE!
Cami imi pare nespus de rau pentru Alina si pentru voi!Totusi speranta moare ultima...sa dea DD sa treceti cu bine peste!
Iaca intram si noi dupa cateva zile in care ba ne pregateam sa plecam,ba mai ramaneam o sapt...pina la urma plecam tot cand ne programasem inainte adica in jur de 18(luna asta)!
Noi ne prezentam destul de bine! Cu D mergem la fel de lent ca si inainte ca de' noi am inceput destul de devreme!Si noi facem KK muuult mai rar(adica cam la 2 zile) si destul de tare.Noi pina acum am introdus:marul,sucul de mar si morcov,cereale de orez fara gluten ,biscuiti fara gluten si supita de legume!Pe toate le accepta dar in cantitati mici! Baza este tot lapticul de la mami!Azi o sa incercam para!
Aresa se gasesc si aici magazine cu specific dar nu cred ca ai sa gasesti chestii speciale...
Uite cateva site-uri care sper sa te ajute:http://www.babyentiener.nl/
http://www.baby-dump.nl/
http://www.babypark.nl/
gasesti si adresele de rigoare pe site-uri
Poop gasca!

Poze

Mergi la inceput

crisspy

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Ciufik ufff rusine mie chiar voua nu v-am raspuns
Am vazut frumoasele pozici cu Andrei si eram cu Alice in brate...sa fi vazut ce discutie bebeluseasca a inceput cu Andrei am ras cu lacrimi...stie ea ce stie
Si felicitari pentru bibe vreauuuu si euuu poate ii vinde potu si lui Alice.
Aresa - mey bunica ta face valuri aci pe forum...arata super. Si voi sunteti toti frumosi.
Micola vazut si pozicile cu Alexutu cel pletos si frumos foc si pt tine cum adik sigur ai fi luat 5 schimba-ti te rog atitudinea. eu nu cred pana la proba contrarie.
Am terminat papica lui Alice Ea inca doarme Azi ii dau prima oara cartof cu morcov preparati la vapori si facut piure mai subtirel - sincer l-am gustat si eu si chiar e bunnn. Sper sa ii placa si ei.
Ada sa stii ca sunt de acord cu tine
Lisa ma bucur ca ati ajuns cu bine - vacanta placuta;
Naty cum mai sunteti? a trecut raceala?
Alina2700 - vacanta placuta si poate reusim data viitoare sa ne vedem. Eventual faceti o vizita la domiciliu, asa sigur nu ratam Dupa aia mai vedem noi.
Voiam sa te intreb : tu cum calatoresti cu David? i-ai facut pasaport?

Fotografii noi si vechi
http://b1.lilypie.com/fsVKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koruccia spune:

Buna fetelor,

La multi ani Ilinca, Eduard si Carla, sa cresteti mari!

Noi azi ne resimtim dupa razboiul cu tantarii de azi noapte, ca deh, tot traim in imparatia lor. Se pare ca furtuna de ieri a miscat plasele pt tantari, lucru de care nu ne-am prins decat azi noapte, mai precis cand s-a trezit speriata si deranjata Caterina pe la 11..Ne-am apucat noi de ucis la ei, dar tot ne-au "marcat" pana la urma, inclusiv pe Cati pe care o ocolėsera pana acum.

In rest toate ca si pana acum: sta tot cu gatul stramb, dar ea e happy asa, ce sa-i fac...Diversificarea se pare ca o amanam pt ca sambata vrem sa mergem la munte; oricum nu am de ce sa ma grabesc ca noi suntem printre cei mai mici licurici..

Fetele, am si eu o problema: maine voi lipsi pt prima data o jumatate de zi ca trebuie sa merg la Milano si i-as lasa soacrei ceva lapte praf sa ii dea fetei in caz de nevoie. Ce marca sa iau, ca habar nu am cum e cu laptele asta, ea pana acum a papat doar san..

Mergi la inceput