Licurici de Ianuarie-Februarie 2009 (37)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

buna dimineata!

ieri am descoperit la baita ca ne place sa ne jucam in apa:

http://www.youtube.com/watch?v=izC_udAl8DE

Enjoy!

Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009

http://www.foto-la.de/Lucas/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Buna dimi fetelor!

Cami, imi pare nespus de rau pt Alina Dumnezeu sa va dea putere si sanatate sa puteti indura atatea Nu e drept, atat de tanara...

Aresa m-am prapadit de ras Imi si imaginam scena, sa mori de ras, nu alta. Asa o hraneam si eu pe Daria, ma luau valuri de caldura, cand trebea s-o hranesc... Dupa ce am epuizat personajele din casa am trecut la cele virtuale (diverse videoclipuri, cel mai mare succes l-a avut Gummy Bear ).

Eu nu cred ca se invata asa, Daria mananca cu noi la bucatarie, dormea leganata pe picioare, acu adoarme singura, tre sa stii cum sa iei copilul si sa te adapyezi varstei lui. Eu nu cred in mituri gen "nu fa asa/cutare...ca se invata asa", pt ca am exemplul cert in fata.

Asa ca nu va stresati si spor la scalambaieli

Va pup, ca nu mai are stare ghiftocica mea.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Neata,

Aoleuuuuu Bee, NU face asa!! Crede-ma!! Asa am facut eu la Ana cand inca de la 4 luni nu vroia sa pape bibele si faceam ca toate alea, teatru de papusi, mama in spate cu jucarii...nu stiam ce sa inventam ca sa pape.
Concluzie: de atunci nu a mai papat aproape nici o masa decat asa! Si are 2 ani si 9 luni! Si acum la masa trebuie sa facem ceva (o carte, un joc...ceva). Este cel mai rau lucru pe care puteam sa-l fac...desi Dr pediatra de atunci imi spusese "La masa in scaunel, papa bine, nu papa jos si o pui mai tarziu"...dar noi, nuuuuu, stresati ca nu papa bebe...uite ce-am facut.
Acum Sabina nu papa cu nici o jucarie, cu nimic. Si papa cat vrea ea.
Stiu ca ce faceti voi vine din dorinta de a fi bine, de a o face sa pape, dar mai tarziu o sa regretati, o sa fie chinuitor....OFFFF, daca as putea sa timpul inapoi...

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

'neata buna!

Venim si noi cu o cafeluta si uram LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi: Ilinca de Andre_ea, Eduard de Oana si Carla de Idaira

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Ada, iti spun ca eu la Ana asa am patit. Ei sunt smecheri inca de mici, ea s-a prins ca daca nu papa atunci noi facem cele mai frumoase si speciale jocuri si ii aducem toate jucariile, inclusiv cele "interzise" gen chei, casete...pe care de altfel nu avea voie sa puna mana. Si atunci a speculat asta la maxim! Nu manca pt ca stia ca urmeaza FUN-ul! ...desi poate la unele mese ii era foame...dar noi de unde sa stim. Ne executam ca atare...

Ciufik, imi plac ideile din "putul gandirii tale"...ca mare dreptate ai....suntem un popor de stresati si stresanti cateodata...

Cami, ce pot sa mai zic este ca-mi pare foarte rau...este cumplit si ingrozitor pentru ca nu iti poti explica de ce D-zeu a vrut asa...viata nu e dreapta si aduce de multe ori mult prea multa suferinta...stiu cum e, la 13 ani am avut un soc enorm (tatal meu a murit, nefiind bolnav)...atunci am inteles ce inseamna durerea, ciuda, razvratire, furie...desi eram doar un copil. E greu si din pacate nu se va uita niciodata....ramane in suflet ca o rana....o rana deschisa.

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

si la noi mai merge ceva - il punem la masa cu noi si cand ne vede ca mancam i se scurg ochii. atunci orice ii dai mananca ca un disperat.

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=256 daca doriti sa ne votati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Alina te cred. Exact asa am procedat si noi cu Daria, era un stres pt mine cand stiam ca nu manaca decat daca ma scalambaiam, aprimit si ea toate obiectele "interzise", pana si tel meu mobil, care acu nu mai are sonor , dar in timp s-a dezvatat si ii face o deosebita placere sa pape impreuna cu noi, se urca singurica pe sacun la masa si cere mancare (bineinteles in limba ei). Daria are 1 an si 11 luni si e o scumpa, acu a inceput sa repete dupa noi si eu ma topesc toata dupa ea. Nu zic ca nu am mai avut episoade cu "uite papa si ursu' si baietelul si nenea"...de la calculator, dar per total e ok. Ana nu papa cu voi la masa? Cred ca pt ei e ceva special sa stea cu mami si tati la masa

Dar cum copiii sunt diferiti, nu putem sti cum reactioneaza toti. Nici Karina nu papa cu scalambaieili, dar ea papa, nu am probleme cu ea Ai dreptate cand spui ca nu poti lasa copilul flamand, daca nu vrea sa pape, nici eu nu am putut, am tot insistat, ca treceau 4-5 ore de la ultima masa

Aaaa....o vazui pe Ana pe moto Bravo girl Are mama o fetitza curajoasa.
Va doresc ca toti licuricii sa fie papaciosi!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aresa spune:

Fetelor din Olanda,

bai ,voi n-aveti aici jucarele(ma rog,jucaroaie) pentru bebei ..gen jumpere..premergatoare..d-astea mai mari.Am inebunit in ultimile 3 zile am batut in lung si-n lat Amsterdamul,Aalsmeerul,Aamstelveenul..Hoofdorful(la asta nu-s sigura ca scrierea-i corecta)..si cu exceptia unui magazin Prenatal in Aalsmeer unde am gasit un topaitor ca al lui Miere..nimic nimicut.Daca-l trimiteam pe tati singur sunt convinsa ca aveam sa-i zica ca n-a vrut sa cumpere ..n-as fi crezut in ruptul capului ca nu a gasit.
Ca de,ca tot romanu` m-am gandit ca-i cumpar ceva mai cu mot de aici..da de unde..tot Turcia rules cand vine vorba de distractia licuricilor.

Mami Alex si Vic cel mic
CROCODIL MORCOVIT

Best of Victor Cristian

frumos ca o fetita

[/url]" target="_blank">CROCODILU`

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristi_2003

alinuk - felicitari pt licenta. tu mergi la master?

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=256 daca doriti sa ne votati

Cris

la mine e ca nelumea...

cam bizar traseul..in 97 am terminat prima facultate (Universitatea Politehnica/Transporturi) apoi in 2005 masterat ul SNSPA Comunicare si Rekatii Publice ..si acum na Sociologie-Psihologie (ca aveam si io o dambla...deh, o frustrare ca facusem luata de val o facultate si pana la urma un master pe ceea ce profesez in practica)

nu mai am de ce sa fac un alt masterat

..daca n-oi avea ce face ar putea urma un doctorat...habar nu am daca s-ar justifica

pana la urma toata viata ar trebui sa invatam (institutionalizat sau altfel) ca sa ne tinem treaza functia creierului...

deocamdata iau o pauza

vreau sa ma bucur de copii, sa-mi fac timp pentru copii si pentru relatia cu omu'meu (sic!) (..vorba bunicii mele)

PS: subscriu si eu la o actiune de papa ..obisnuita, far'de bazbuzuceli.. ca apoi ne ies pe nas (am vazut live la o prietena care intinde mancare prin toata casa dupa fisa cu avioane, tvuri desene samd)
ora de masa e o activitate normala, in care tb sa existe o disciplina, o regula... la masa lui (sau a noastra) ..un timp de
nu a papat, no pb, papa la urmatoarea masa..nu lungim sa-si faca copil numaru'

din fericire cu Teo ne-a mers, sper si cu Andu

ca stiti cum e ..teoria ca teoria, da la practica ne mai impiedicam

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Asparagus, e haios rau de tot Lucas ...se vede ca-i place activitatea subacvatica ...dar cadita aia o sa fie mica in curand, ca am vazut ca e un lungan si jumatate

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput