Licurici de Ianuarie-Februarie 2009 (37)
Raspunsuri - Pagina 12
Anculet spune:
Buna seara!
Hop si eu pe aici,va urmaresc din umbra,citesc tot ce scrieti,numai ca eu scriu ori cand ma duc cu Alexandra la control,ori cand am vreo problema
.
Acum e valabila prima varianta
,controlul de 5 luni (5 luni si 5 zile ca a fost pediatra in co),si preventam urmatoarele dimensiuni: 7800gr si 65 cm
.
In continuare pediatra nu stie ca am inceput diversificare cu Alexandra de la 3 luni si jum
,si acum papam asa:
- laptic praf ora 5 dim 180-210 ml
- suc de mar+morcov =60 ml zilnic ora 10
- mar cu biscuiti/urmatoarea zi branzica(facuta in casa) cu banana pe la 11
- supa crema morcov,telina,pastarnac,ardei gras,ceapa,rosie (nu le pasez pe cele 3),dovlecel,cartof si de 2 ori pe sapt piept de pui fiert pe la ora 14...nu mananca niciodata toata supica,pt ca iese un castron mare
- la ora 5 laptic
- la ora 21 laptic iar...si nani cand are fata chef ![]()
Am marele noroc ca Alexandra e un copil mancacios
...azi am experimentat prima cazatura din patul mare...a plans ptin,dar mai mult pt ca s-a speriat.
Pediatra mi-a zis ca pot s-o pun deja in fundulet rezemata de perne,pt ca isi tine capul f bine....si m-a atenitonat ca de luna viitoare incepm diversificarea
.
In rest cand ii e somn se intoarce si adoarme pe-o parte,sta numai pe burtica,se intoarce de pe spate pe burta,si azi am descoperit ca si invers
,nu prea mai baleste,isi tragele piciorusele sa-si bage degetele alea in gurita,merge precum rama,scoate tot felul de sunete,a invatat sa se strambe de vreo 2 zile
..e cumintica foc,deh pt ca are mama o fetita cat un ghemotoc
.
Cam atat ds noi,va pupam si va citim in continuare
fetele vesele
Alexandra Maria- 02.02.2009
aresa spune:
...doar asa rapid ca tre` sa-l ajutam pe tati la alimentat crocodilu`.

..pentru licuricii sarbatoriti saptamana asta!!...si inca un rand de 

pentru licuricii bolnaviori!!
Fill..nu ma baga neaparat in seama ca poate nu-i cazu`..da` doar ca sa stai un picut mai linistita iti zic ca se pare ca la noi practica asta cu "aruncatul la diagnostice care mai de care" mi se pare deja exagerata..Asta nu inseamna sa nu cercetezi pentru linistea ta ce anume se intampla...si noi tot asa am fost trimisi val-vartej la ortoped ..care dupa ce a mustacit de cateva ori ne-a trimis la kineto..Nu ne-am tinut noi prea tare ca daca tot bantuim ca tiganii cu cortu`..in schimb de cate ori il prindeam pe crocodil il masam pe la talpi...acu` ca-i de la masajul meu..sau ca diagnosticul a fost pre din pripa nu's ce sa zic.ideea e ca crocodilul nu pare a avea nici o problema.Daca medicul de la cealalta"casa" a urmarit-o de la bun inceput si nu a remarcat nimic ..ma indoiesc ca ar fi atat de superficiali in Canada.
In alta ordine de idei..sar`mana de complimente(btw buni belea are 79de ani
)
Am bagat poze noi de la Olanda mai jos nitel la semnatura
Bebelusi desi nu-ti prea vine a crede este de la D ..si noi am avut aceiasi problema..inca o avem..ce-i drept acum facem ceva..un fel de gloante(pleoscaie in buda)

Nu spun ca sa producem gloantele astea cam cat zgomot facem(de cele mai multe ori cum naiba se face suntem in public)..si ce ne inrosim si bulbucam ochii!!La noi s-a petrecut la fel la primele 3 mese de suc de morcov..cum l-am bagat asa l-am scos..dar a trecut.Acum bem dimineata cam 70-80ml suc morcov+pere(maru` a zis crocodilu` ca nu pace!!)..la pranz cam 150-160g piure legume (morcov,brocoli,dovlecel si telina-la asta tulpina ca la astia aici vaz' ca radacina nu-i pe lista) in care eu pun si cate o lingurita de unt(de cand cu untu` am inceput sa producem gloante..macar asa) iar seara piure de fructe(avocado,nectarina,para si azi pepene galben) cu biscuiti.Toate mancarurile enumerate sunt urmate de sticloanta de lapte far` de care croco nu percepe ziua.
A,si ceaiul de musetel + ceva baby drink functioneaza!!
...si nu stiu cum ziceti voi de licurici care merg stil omida ca asta-l meu..fie a petrecut prea mult timp in Turcia si simte strigarea Meccai fie e el mai precoce
..ca sta in 4 labe si-n cap si se bataie fata-spate ,de seamana a cu totul altceva ..e mortal!!![]()
Si-n incheiere ca deja cred ca am umplut pagina..cred ca ne apar dintii (ca eu sper sa nu fie manifestari de alint) ..croco e nervos tare..nimic nu-i convine..acu` rade acu` maraie..roade tot(mai rau decat inainte)
Pup toti licuricii+mamicile aferente
Mami Alex si Vic cel mic
CROCODIL MORCOVIT
Best of Victor Cristian
frumos ca o fetita
[/url]" target="_blank">CROCODILU`
Ciufik spune:
Wow, ce tare e Alexandra! dar d c ati inceput D asa rpd? (sorry dc ai zis, dar neuronu' e in vacanta, de vreun an, asa..)
Bey, cand mai puneti poze pe gmail mai ziceti si voi aici, ca eu uit sa intru.
So, vazut febletea mea cheliutza - Fabi
, pisoi si motan -
(Daiopri dc pisoiul promite sa manance legume il iau eu la D, ca si asa raman mereu cu castronul plin, pacat de truda mea in ale bucatariei
); ghemotocul Micolei - ce frumos sta el in fotoliu; Cati - ce frumos se apuca de talpi, Andrei nu reuseste asemenea performante; daria de selene - ce bine sta in fund si ce palarie mortala are!
aresa spune:
uitasem pozele!!

iaca-le http://picasaweb.google.com/MariaAlexandra.Varga/OLANDARUNDA2?feat=directlink
Mami Alex si Vic cel mic
CROCODIL MORCOVIT
Best of Victor Cristian
frumos ca o fetita
Ciufik spune:
Mda, a intrat rpd aresa sa ii faca reclama crocodilului
. Ce ? crezi ca nu m-am prins?
mama, dar ce baloteaza, ce cantitati. bvo! cu miscarea vrem film, ca eu nu am inteles ce vrei sa spui
.
si zici ca buni belea are 79 de primaveri ? 

respect
.
LE: vazut pozele. ce imi place aia in care e "parcat" pe tine. e asa dulce.
IRINA.C spune:
Anculet trecand peste faptul ca nu dai2 bani pe pediatra ta, care e printre putinele care pare ca se adapteaza, sper macar ca biscuitii sunt fara gluten.Si dc nu sunt ma rog ...sa i fie bine Alexandrei.
Si ..ca nu ma pot abtine, de ce te mai duci la medic?ca eu imi masor plodu singura..
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
aresa spune:
![]()
hehehe m-ai prins..manance mama crocodilu`..deh!ma laud si eu cu Gargantua lu` mama..!!
Irina ,ca tot esti in zona zi-mi si mie ,te rog,cat Nurofen baby sa-i dau crocodilului ca poate-l mai "linisteste la gingii"
Mami Alex si Vic cel mic
CROCODIL MORCOVIT
Best of Victor Cristian
frumos ca o fetita
miereamara spune:
Aresa, vezi ca pt gingii e un gel ORAJEL. Nu are sens sa ii dai Nurofen dc nu are febra, doar pt simplu motiv ca il chinuie dintii.
Ma rog, eu asa as face.
Foarte frumoase pozicile si bunica e mortala, cati ani ziceai ca are?
Pupici lui croco' de la little gator:))
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
aresa spune:
..Miere ,i-am luat gel..stai sa ma uit cum ii zice ..GENGIGEL BABY..,ma gandisem la Nurofen ca se cam fierbinteste seara..plus ca raguseala lui (al'minteri cercetata de diversi doftori) ca urmare a chiuielilor zilnice...apare-dispare si ma gandisem ca impusc ambii iepuri!...A,Nurofenul e inca-n farmacie,da` ziceam asa in caz de ...
Returnam pupaturile Gatorului..mai ales ca el e exemplul de fiesce data ![]()
Mami Alex si Vic cel mic
CROCODIL MORCOVIT
Best of Victor Cristian
frumos ca o fetita
miereamara spune:
Al meu copil a invatat sa "tuseasca" cand are nevoie sa fie bagat in seama:)) O sa-l filmez ca sa-l vedeti, e mortal. Tuseste asa in figuri (eu l-am invatat
, de cate ori ii schimbam diaper-ul tuseam asa ostentativ:)) ca sa-l fac sa rada). Si ieri eram in biroul agentului de asigurari si imi faceam asigurarea la masina, normal ca bebe nu era bagat in seama si a inceput sa tuseasca, ca si cand s-a inecat cu ceva.
A intrat doamna aceea in fibrilatii, ca ce are copilul, daca stiu sa fac CPR, ca ea nu vrea sa se inece copilul la ea in birou
, i-am zis sa stea linsitita ca se "prosteste". E total, mi-e un drag de el!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery