Licurici de Ianuarie-Februarie 2009 (37)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina1976

Ana, "baiatul" tatii

www.youtube.com/watch?v=YOfYx-btKDk" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=YOfYx-btKDk

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Bravo Ana, tupeista fata
si eu am fost "baiatu' lu' tata". acum sunt "baiatu' lu tata care i-a adus pe lume un baiat" (muuuuult-dorit)

mamici si licurici

de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta toti copiii sa creasca mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Patricia vin si eu la spartul targului sa iti spun ce a functionat la noi pt constipatie.
Cand am inceput diversificarea am avut cam o saptamana de tranzitie in care bebe a fost un pic constipat. Am apelat la supozitor doar de 3-4 ori pana acum, in sase luni de cand s-a nascut.

Cand era mic, mic, a functionat sucul de mere, facut o parte suc, o parte apa, cam 30 de ml in total. Acum nu mai functioneaza.

Ceaiul de musetel iarasi a fost f eficient in cazul lui.
Acum am observat ca are scaun imediat dupa piure de morcov sau pere. Morcovul fiert am inteles ca ajuta la scaun, cel crud constipa.
Miscare multa, flexarea picioruselor si masaj pe burtica. Poti sa ii dai si apa, poate nu bea destule lichide, mai ales ca ii dai si altceva in afara de lapte matern. Al meu are scaun foarte usor cand sta in picioare (probabil ii este mai usor sa evacueze continutul intestinului).
Eu am evitat sa ii dau orice fel de medicament ajutator, am mers pe solutii naturale.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

fetele,

toate fructele care incep cu litera 'p' sunt purgative:

portocala, pere, piersica, pepene, pomelo, pruna, mai ziceti si voi

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Vreau sa va spun ca i-a trecut dermatita lui Aidan total.
Asadar eu l-am tinut in fundul gol cat mai mult, folosit crema cu oxid de zinc, spalat si uscat f bine inainte de a pune scutecul, spalat seara numai cu apa si outmeal (tarate) de la Aveeno (fara sapun) (in cazul in care se confrunta si altcineva cu problema asta).

Am vazut pozici de licurici draguti pe gmail, numai unul si unul!
La Multi Ani sarbatoritilor de azi si felicitari lui Alinuk si Cristi pt licente! (e sezon de licente sau v-ati nimerit amandoua in acelasi timp?)

Ada, ti-am vazut printesele, Doamne ce ochi albastri au, ma topesc de fiecare data cand le admir!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

"Smile though your heart is aching
Smile even though it's breaking
When there are clouds in the sky, you'll get by
If you smile through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow
You'll see the sun come shining through for you"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Alinuk, felicitari!!!!

Dragelor, victorie totala cu para . Am papat aproape un borcanel intreg de la Hipp cu piure de pere si ce a ramas am amestecat cu cerealele de seara. Prima data cand atat la pranz, cat mai ales la cina jupan Mister a papat vesel, fericit, fara sa fie nevoie de distractii, jucarele, cantat, spus poezia cu Zdreanta etc

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

in sfarsit si noi,drum lung dar fara probleme.irina poti sa vineri a nu a fost rau delo.
Ana a fost fffff cuminte,sa vedem cum se va descurca cu fusul orar.
pupii la toate

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fil_lily spune:

Mai fetelor,cine nu are de lucru isi face! Am fost azi cu fata la doctor,din cauza nasucului infundat.Pt. nasuc mi-a dat Olynth.Nu stiu daca este pt bebei sau nu.Voi ati folosit?

Mi-a cantarit si masurat fata,asa au vrut, nu am cerut eu,ca in final sa-mi spuna ca fata are displazie de sold si o problema congenitala la laba piciorului--o trage prea tare spre exterior.Concluzia- trimitere de urgenta la un ortoped in Timisoara.

Acum eu pe cine sa cred? In Canada mi-au spus ca am un copilas perfect,iar azi m-a dat peste cap diagnosticul asta. Nu stiu ce sa fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Intru si eu ca sunt prea happy. Stiti SIGUR , ca doar v-am impuiat capu' ca A nu bea din bibe. Ei, azi (o zi proasta pt el, ca a fost marait toata ziua) a baut, adica SUPT 60ml de aptamil. Imi venea sa il mananc, ca nu speram sa vad eu asa ceva.
Ledi - , noroc cu ea ca m-a consiliat un pic cu tetinele astea ca sunt varza si am incercat-o pe aia S, ca in rest le incercasem pe toate si degeaba (pe asta nici nu avema de gand sa o incerc ).
Sper sa tina minunea.

In schimb azi nu cred ca a dormit 2h toata ziua, era cheaun si el si io.

Koruccia, pls nu te mai stresa. Fa o pauza de dri, eu sunt de parere ca dc te duci sanatos la unul, tot iti gaseste ceva.
Dc ai vazut-o tu pe Cati ca a evoluat inseamna ca asa e. Au si ei zile proaste, nu au kef. Uite, ia exemplul Alinei care a fost cu Sabinutza la ctrl si nu a avut fata kef sa faca una-alta in momentul ala si au ingrijorat-o si pe ea degeaba. Nu-i asa Alina?
Andrei nici la 6 luni juma nu se rostogoleste, se intoarce si pe stg si pe dr, isi baga nasu' in cearceaf sa se intoarca si in ult mom se razgandeste . da' nu ma stresez. Asa a fost si vara'sa, se pare ca suntem un neam mai lenes/comod .

Alinuk, Cristi - felicitari! Eu nu's in stare de nimik, dar sa mai iau si o licenta si cu note asa mari!

Andutzu' - LMA iti ureaza Andrei si, cica, sa nu dai tare .

Naty - sa vezi cand o sa te duci cu amnadoua printesele la cumparaturi. Vai de tati!

Irinuco - , am incercat smecheria cu cereale cu lapte in legume si a deschis gura! . e drept ca nu pt mai mult de 5 lingurite, insa nu a tb sa ma mai schelambai ca sa pot sa var lingurita in gura. iar, avand in vedere ziua de kko, consider ca a fost un succes. merci de pont.

Rox, Andre_ea, Spic? noutati, ceva?
jasmi? cami-antonia?

sa nu se supere cele nebagate in seama, dar sunt treaza de la 7 dim si azi am avut copil atomic .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui fil_lily

Mai fetelor,cine nu are de lucru isi face! Am fost azi cu fata la doctor,din cauza nasucului infundat.Pt. nasuc mi-a dat Olynth.Nu stiu daca este pt bebei sau nu.Voi ati folosit?

Mi-a cantarit si masurat fata,asa au vrut, nu am cerut eu,ca in final sa-mi spuna ca fata are displazie de sold si o problema congenitala la laba piciorului--o trage prea tare spre exterior.Concluzia- trimitere de urgenta la un ortoped in Timisoara.

Acum eu pe cine sa cred? In Canada mi-au spus ca am un copilas perfect,iar azi m-a dat peste cap diagnosticul asta. Nu stiu ce sa fac.

Papusa mea Arianna Timea creste...

i-au facut eco? ca dc au zis asa uitandu-se la pliurile de pe picior, e vax!
si noua ne-a zis ca s-ar putea sa avem, am facut eco si nu avem. so, eco e sfanta, dar probabil ca nu aveti nimk.
relax! in ro toata lumea e stresata si toata lumea streseaza pe toata lumea! (mama, asta a fost din putzul gandirii )

Mergi la inceput

Dark si noua ne place para! Ma bucur ca papati mai bine.

Wow, ce tare e Ana de Alina! Mi-a placut motocicleta! M-as da si eu o tura .

Cuscra Vero - ce mai faci? Ce mai face bomboana cu oki ca cerul?

Mergi la inceput