Licurici de Ianuarie-Februarie 2009 (37)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

fil_lily waaaawwwww. Bravo Ariannei, e fetita mare deja.

Asparagus sanatate lui Lucas sa-i treaca burtica repede.

Aresa super bine arata bunica Ce faceti, cum sunteti?

Ciufik spor la bucatareala si sa pape Andrei tot tot Vazut poze, tare frumos a crescut Andrei

Daiopri frumosi baietii tai Sa creasca mari si sa fie sanatosi. Numai sanatate de la noi.

Crisspy sa treaca falca umflata. Pupam Razvanelul sa-i vina pofta de mancare

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Andu mic de Alinuk
Andrei de Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

La multi ani Andrei (bebe de Mara), sa cresti mare!!

Aresa, ne lipsesti!! Cum sunteti? Ce face Patagruel?

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koruccia spune:

Buna fetelor,

Vad ca va diversificati de zor
Noi inca nu, tot astept un moment bun, aka linistit, fara oaspeti, sarbatoriri si alte nebunii. Daca nu mergem la munte, incep wkendu asta, oricum mai intai trebuie sa cumpar borcanase de fructe, ca nu am decat lingurita..Citindu-va pe voi imi vine sa mai aman, dar nu e ca si cum suptul la san merge mai bine..asta e
Nu am mai scris de luni pentru ca mititca s-a resimtit un pic dupa vaccin, a facut febra si a fost cam agitata.
Si colac peste pupaza, ca sa nu raman eu optimista prea mult timp, ieri am observat ca nu mai tine capul drept nici cand e asezata sau tinuta la verticalaAsta dupa ce sambata la doctor era dreapta ca un soldat. Sunt amarata, dar iau o pauza de doctori ca altfel o iau razna.

Bun, gata cu plansul de mila.

Spun si eu la multi ani lui Andu si Andrei, sa cresteti mari si frumosi!

Cristi si Alinuk, felicitari pt licenta!

Blackgirl, bine ai venit!

Bebelusi, sper sa rezolvati cu caca. Eu nu prea am ce input sa dau ca noi am avut tot timpul problema opusa.

Ciufik, ai o atitudine super, zici ca esti natural born mom

Alina1976, sorry pt tzeapa cu concursul, da macar ai satisfactia ca ati fost in top

Dark, Irina, si aici e la fel cum ziceti voi cu branzica si iaurtul. Iar carnea alba (pui, curcan, iepure) se introduce de la 6 luni. Cu oul mi se pare un pic diferit, mi-au zis sa il introduc la un an, da' n-am inteles de ce.

Fil_lily, bravo pentru ta-ta! Noi suntem tot la ghe-ghi, si parca si alea mai putin ca inainte. Oricum, fiind expusa la 2 limbi in acelasi timp si oarecum haotic (ca eu o mai iau pe italiana si taica-su pe romana, ceea ce nu e chiar ca la manual), ma astept sa isi dea drumul un pic mai tarziu, dupa ce proceseaza saracuta.

Ada, tot voiam sa te felicit pentru fetele tale frumoase, sa iti traiasca!

Aalina, am vazut pozicile cu Fabian, e baiat mare si frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

koruccia multumim frumos pt aprecieri! Sanatate multa Caterinei, sa cresca mare si sa va aduca numai impliniri.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Asparagus zi-ne ce mai faci?ce face baiatul?

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

alina da, vreau. Merci

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Intru eu pe gmail sa vad daca mai e vreo "prospatura" si dau de bulanelele Dariutei...vaaai, ce fata frumoasa, expresiva, o domnisoara in toata regula!
Si Caterina e o draguta foc, cum face ea spagatul in aer

mamici si licurici

de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta toti copiii sa creasca mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

Ana, "baiatul" tatii

www.youtube.com/watch?v=YOfYx-btKDk" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=YOfYx-btKDk

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Naty, diseara aflu si iti spun.

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput