Licurici de Ianuarie-Februarie 2009 (37)
Raspunsuri - Pagina 9
Naty spune:
Bravo alinuk!
Irina si pot sa ma duc la ea buna ziua- buna ziua? Nu-mi trebuie o recomandare, ceva?
Tu sti vreun alt gastroenterolog pediatru bun?
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
DarkBendis spune:
LA MULTI ANI Andrei de Alinuk si Andrei de Mara!!!
Cristi, felicitari! Hai ca se "aranjeaza" cu Nightwish, ca doara notele mari de la licenta trebuie rasplatite cumva, nu?
Bebelusi, tu mergi la concert? Chiar sunt curioasa ce parere aveti de Nightwish, eu nu i-am vazut live de cand a plecat Tarja... deci de ceva anisori buni...
Bebelasi si mamici cu problemutze, sper ca va simtiti mai bine azi!
Noi incercam azi piure de pere. Sa vedem... poate-i place mai mult... Pana acum nu mi-a refuzat decat cartofii cu fasole verde, dar nu e entuziasmat de nimic, tot lapticul e cel mai bun. Papam cam jumatate de borcanel de mancarica in juma' de ora, cu pauze, cu povestit, cu bombanit, cu jucarii aruncate ... daca se ajunge la plans nu mai insist ca asta e! Aalina, si noi mai facem bruuu cu gura plina
Astia de aici au zis sub nici o forma lactate (branzica, iaurt) pana la 6 luni. Cred ca de saptamana viitoare o sa incep si eu sa-i dau un pic de fromage frais (un fel de branza de vaci) ca no... acum e voie ca suntem mari. Iar din week-end ii voi introduce carnita de pui (cu zarzavaturi, facuta piure). Sa nu ne trezim cu lipsa de calciu, fier si alte de-astea.
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
DarkBendis spune:
Blackgirl0 bine ai venit ! Sa-ti creasca mare licuriciul si doar bucurii sa aveti impreuna !
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
IRINA.C spune:
Si la noi e la fel Dark.Branzica dp 6 luni si iaurt cam chiar la 7, dar sigur ca nu este o regula batuta in cuie.
nu cred Naty ca merge asa..din ce stiu e ciufulita rau tanti.Si gastroenterolog bun...nu se existamaj sunt pediatrii care fac mai "mult" o anumita ramura.Deci mai degraba un pediatru bun.
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
IRINA.C spune:
Dar este un medic bun.Dc ajungi cumva la ea ..cu o recomandare de la cineva ai de ce .Pt ca e si pediatru f bun
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
blackgirl0 spune:
Multumesc, fetelor, de primire! De mult vroiam sa intru in vorba cu voi, insa bine si acum!
Bebelusi, ca vad ca ma preocupa problema aparuta, uite www.babycenter.com/6_your-5-month-old-week-2_1495727.bc?responsys_count=0&scid=mbtw_post5m_1w:438&pe=2UwOOwn" target="_blank">aici ceva informatii legate de constipatie. (sper ca stii engleza) Imi place site-ul, eu dupa el ma ghidez.
Dark, imi place nickname-ul tau! De ce oare??? Ai baietel mare si imi place de voi ca il plimbariti nu gluma! Eu inca am anxietati cand este vb de calatorit cu bebe. Vedem la proba de foc: luna viitoare mergem si pe la socrela, la Braila. Ah, in Romania se practica preventia anemiei feriprive cu Ferrum Haussmann la copiii alaptati, cate 1 pic per kgcorp. Ceea ce-i bine, mai ales daca se amana introducerea carnii in alimentatie, insa si rau ca se face fara analize si de multe ori fierul constipa, ba mai mult interfera si cu absorbtia calciului, acolo unde este cazul.
Naty, multumesc de primire! Pe tine te-am urmarit indeosebi, caci si Nadia mi s-a parut ca bb Dragos al meu, mai delicata! Bafta la medic!
Lili, moama, deja vorbeste fetita ta! Este mare, ce mai! Noi (in afara de niste ghe-ghe-ghe si niste tzipurituri) nu am auzit altceva.
alinuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alina1976 Deci, haideti sa va spun cum a fost cu concursul de la Helpnet. Pur si simplu eram curioasa sa inteleg care a fost idea si cum s-a punctat/castigat. Am vb cu o doamna de la marketing care mi-a zis ca Top-ul ala a fost asa...doar ca sa-si faca ei o idee cam ce preferinte au oamenii, dar ca oricum totii copii sunt frumosi si ca nu au vrut sa creeze competite (desi prin top-ul ala tocmai asta au facut) si ca oricum castigatorii s-au tras la sorti (dar eu incercam sa-i spun ca nu de premii vorbesc si de copilul care a fost ales vedeta Helpnet...care nu cred ca a fost "tras la sorti" ci ALES de ei....acum stiu si cum a fost ales). Sincer nu mi-am facut nici o speranta...pt ca banuiam ca nu o sa fie pe bune...daca o vedeati pe tipa cum se balbaia la tel si nu stia ce sa-mi spuna cand eu o intrebam care a fost logica acelui top si ii explicam ca toate care am avut bebelusi in concurs ne-am agitat si ne-am bucurat cand urcau cate un loc bebelusii...iar ea imi zicea ca asta e...ca daca e o sa ma sune altcineva sa-mi explice...BLA-BLA-BLA....deci, noi la concursuri nu mai participam, asta e clar!! Nu in Romania! Interesant sa fi pe primul loc intr-un top si sa nu insemne nimic...sau sa nu conteze ... SABINA-MARIA (29 decembrie 2008) ANA-ISABELA (9 octombrie 2006) Mami de printesa ANA Mami de printesa SABINA |
Sabinutza is the best!!!
qued..ca sa zic asa Alina, stii ca am discutat noi despre asta si eram circumspecta eu in ceea ce priveste concursurile ..mai ales de bebelushi
bueeei mi-ati luat-o inainte!
multumesc din suflet de sustinere si de felicitari
da, 9 e nota, mi se pare rezon, uneori la ex cand luam 10 (bafta chiorului..ca o am pe asta) mi-era si rusine sa zic stiind cat ma straduisem
azi imi serbez flacaul! face juma de an!!!!
pupa'l'ar mami pe el de
Andu mic
am uitat sa va zic, aseara mi-a facut o surpriza puciul... a stat singurel in funduletz in fotoliul de baitza
:) i-am facut pozuca, dar nu am descarcat-o
gata 6 luni... ne pregatim de big D
cred ca sambata o comitem!
bun venit Blackgirl0
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
ada_coman spune:
Salutare!
La noi mai greu cu scrisul , de citit va citesc zilnic si cateodata nu reusesc sa si rasound ca scrieti muuult si pana termin de citit se termina si timpul meu . Noi suntem bine, crestem frumos, nu stiu daca v-am spus de parametrii nostri la 6 luni, so: 9.100 g, 72-73 cm.
Karina papa bine, are deja 3 mese solide introduse, dimineata fructe cu 2 masuri de cereale, la pranz legume cu carnitza sau branzica sau outz,iar dupa-amiaza fructe simple sau cu branzica, cand n-o primeste la pranz. In rest dimineata san si seara laptic praf la bibe. Se invarte pe toate partile de nu pot s-o las niciunde nesupravegheata, e vesele, e mamoasa, cum nu ma vede cum incepe concertul
Cristi, Alinuk felicitari pt licenta
Cami multa sanatate Alinei si voua multa putere.
Blackgirl bine ai venit! Admirat pozele, puiul mic e un scump Sa va traiasca si sa va bucurati de el.
Bebelusi lui Vladutz cel scumpic. Ceai de musetel, cum a zis si Cristi poti incerca, nu-i face rau.
IrinaC suntem bine, multumim de intrebare. Ochila. Ma bucur ca ai putut evada cateva ore, face bine la psihic si numai bine ti-ai incarcat bateriile.
Dark nu am plecat in vacanta, inca pe 27 plecam, abia astept
Naty sanatate va dorim Pupam fetele frumoase
Alina nasola faza cu cei de la Helpnet. Sa le fie rusine. Oricum Sabinutza cea frumoasa si sa nu fie dezamagita, ca ea nu are nevoie de top-uri pt a sti ca e o frumoasa si o delicata
Aalina Si eu mi-s cam varza, is rumpta de oboseala, dar mai trag cateva zile ca pe 27 plecam la mareeee baietii frumosi.
Andrei de Alinuk
Andrei de Mara
tuturor licuricilor de zilele trecute pe care nu i-am felicitat!
Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari.
Iuliacris (pe unde mai esti? ce face bb Carla?), Edinutza si Selene Sa va dea Dumnezeu tot ce e mai bun in viata si sa bucurati de copilasii vostri.
Va pup pe toate!
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
Alina1976 spune:
Asa, si pt ca azi e o zi IMPORTANTA, este Ziua ginereului meu , vreau sa fac urmatoarea urare:
"De ziua ta flacaul frumos
Iti doresc un viitor luminos
Sa cresti mare si cuminte
Dar sa fi mare si la minte"
LA MULTI ANI Andutzu!!!!!!!!!!!!
SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
Alina1976 spune:
Ada , saru'mana. Si tu ai niste fete ca doua printese minunate.
Naty, daca vrei iti dau eu un Dr. enterolog de la Institutul de Ocrotire al Mamei si Copilului. La ea a fost finul meu de si-a facut toate analizele si au fost multumiti de ea. Zi-mi daca vrei.
SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA